3 preuzetih
Ponuda je aktivna
Uz BESPLATAN kupon kuglanje za 6 osoba u svim terminima plati već od 350rsd u novootvorenom ŽABAC BOWLING centru na Novom Beogradu!

Moderno opremljena kuglana Žabac Bowling nudi vam nezaboravnu zabavu na svojih sedam uglačanih staza! Provod za celo društvo ili porodicu, koji će se pamtiti...

2 preuzetih
Ponuda je aktivna
Uz BESPLATAN KUPON zabavite se sa prijateljima i platite u kuglani Žabac - Zemun samo 800rsd SAT VREMENA KUGLANJA radnim danima i vikendom posle 17h!

Moderno opremljena kuglana Žabac Bowling nudi vam nezaboravnu zabavu na svojih sedam uglačanih staza! Provod za celo društvo ili porodicu, koji će se pamtiti... U sklopu kuglane nalazi se kafić, kao i bilijar klub, u slučaju da vam kugle postanu preteške...

8 preuzetih
Ponuda je aktivna
Plati na SPLAVU VIVA 790rsd za 2 PIZZE PO IZBORU (Margarita,Capriciossa,Quattro Stagione,Peperoni)! Iskoristi POPUST 50% uz BESPLATAN KUPON!

5 preuzetih
Ponuda je aktivna
Platite u salonu VIKTORIJA u CENTRU grada samo 1690rsd ZA IPL EPILACIJU CELIH NOGU i rešite se upornih dlačica uz BESPLATAN KUPON !

4 preuzetih
Ponuda je aktivna
Plati u LABOMEDICA na Lionu već od 1460rsd PAKET BRISEVA I ANALIZA za DAME ili MUŠKARCE po vašem izboru.Iskoristi POPUST!

3 preuzetih
Ponuda je aktivna
Platite u SALONU LEPOTE MILICA 1490rsd za KERATINSKO ISPRAVLJANJE KOSE COCO CHOCO + FENIRANJE za SVE DUŽINE! Iskoristite POPUST!

 
 
Obaveštenja o popustima
 
 
 
 
 
 
...pomažemo Vašem
biznisu da se razvija...