Ugovorili smo popust iskoristite kupon!

Uz BESPLATAN KUPON platite 4500rsd za DVODNEVNI IZLET U UVAC I MANASTIR MILEŠEVA, smeštaj u konaku manastira Mileševa na bazi 1 noćenja sa polupansionom (večera i doručak)! Polazak: 23.09.2017

Kraj
6 preuzetih
Ponuda zatvorena
Podeli sa prijateljima
Opis ponude

Manastir Mileševa jedan je od najstarijih i najočuvanijih srpskih srednjovekovnih manastira, i u mesto je duhovnosti i službe u neprekinutom nizu od gotovo 800 godina. Kao svoju zadužbinu podigao ga je župan Vladislav, sin prvog kralja Srbije – Stefana Prvovenčanog, 1219. godine, a posvećena je Vaznesenju Gospodnjem. Mileševa je živopisana u XIII veku, a njena čuvena freska Belog Anđela koja krasi unutrašnjost deo je velike kompozicije „Mironosnice na Hristovom grobu“. Ona zajedno sa predstavom Bogorodice iz Blagovesti i Ktitorske kompozicije sa kraljem Vladislavom predstavlja ne samo najvrednija i najlepša dela srednjevekovne Srbije, već se ta dela ubrajaju i među najveće domete svetskog slikarstva tog doba. Ovaj manastir je bio i dom moštiju Svetog Save sve do 1594. godine, kada su ih Turci preneli na Vračar i spalili u pokušaju slamanja duhovnog otpora Srba. Kanjon Uvca nalazi se između Sjenice i Nove Varoši, između planina Javor i Zlatar. Kanjon Uvca poznat je po svojim uklještenim meandrima, koje je reka usekla u krečnjačku stenu.Meandri Uvca postoje na tri mesta u kanjonu, a najatraktivniji se nalaze uzvodno od ušća reke Veljušnice, u oblasti po imenu Lopiža. Osim meandara, kanjon Uvca poznat je i po tome što se u njemu gnezdi beloglavi sup, jedna vrsta lešinara impozantne veličine, koja je pre dve decenije skoro izumrla. U kanjonu danas živi oko pet stotina primeraka beloglavog supa.

Program putovanja
 1.DAN
Sastanak grupe u 7:15 , polazak iz Beograda u 7:30h sa parkinga prekoputa OTC Buvljaka na Novom beogradu. Vožnju ka Zlatiboru, gde odlazimo u (fakultativnu) posetu selu Mušvete, kompaniji Aćim doo koja se bavi proizvodnjom trajnih suvomesnatih proizvoda i vina. Obilazak sušare ( dobijanje higijenske opreme na licu mesta) , degustacija  čuvene dalmatinske pršute sa Zlatibora, vina i rakije  u zlatiborskom selu. Nastavak putovanja prema manastiru Mileševi. Dolazak i obilazak ovog prelepog manastira, zadužbine kralja Vladislava, sina kralja Stefana Prvovenčanog. Manastir Mileševa je inače najpoznatiji po čuvenoj fresci Beli anđeo. Slobodno vreme za odmor, večera i  noćenje u konaku manastira.
2. DAN
Posle doručka napuštanje manastira i nastavak puta ka Novoj Varoši . Vožnja Uvačkim jezerom u dužini 12-13km, posmatranje beloglavih supova i drugih prica na gnezdima i u letu, poseta Ledenoj pećini u dužini od oko 700 m, “penjanje” na neki od vidikovca Molitva ili Veliki vrh. (sa spektakularnim pogledom na kanjon Uvca). Povratak čamcima na mesto polaska .Ceo izlet traje oko 5-6 sati. Po povratku slobodno vreme za ručak u restoranu na Zlatarskom jezeru po vašem izboru ( individualno) . Posle višesatnog uživanja u prelepoj prirodi ovog dela Srbije polazak za Beograd oko 17h. Dolazak na mesto polaska u večernjim satima .Kraj programa

CENA ARANŽMANA OBUHVATA :
- prevoz turističkim autobusom na navedenoj relaciji (audio i video), od 16 do 87 mesta u zavisnosti od broja putnika/ mesta se određuju prema prijavi
- smeštaj u konaku manastira Mileševa  na bazi noćenja sa polupansionom ( večera i doručak)
- predstavnik agencije (vodič–pratilac tokom trajanja ture)
- lokalni vodič /čuvar SRP Uvac
- kustos Manastira Mileševa
- troškovi putarine i parkinga
- troškovi organizacije putovanja

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA (FAKULTATIVNI PROGRAM):
- Obilazak sela Mušvete,obilazak sušare i degustacija 650 rsd .(suhomesnati proizvodi, hleb, vino i rakija-
neograničeno).
- Splavarenje Uvačkim jezerom sa uključenom ulaznicom za Ledenu pećinu ,pešačka ruta do vikokovca Veliki
Vrh- 1600 rsd.
- Ručak u restoranu - individualni meni
- Individualni troškovi putnika

Napomena: Program obilaska i cenovnik ulaznica u okviru SRP Uvac odredjuje upravitelj Rezervat Uvac doo i
podložan je promeni.
- doplata za jednokrevetnu sobu 1.500 rsd

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:
Plaćanje 40% prilikom rezervacije, ostatak 10 dana pred putovanje

OPIS SMEŠTAJNOG OBJEKTA :  Konaci se nalaze u prelepom ambijentu manastira Mileševa, i oplemeniće Vašu posetu ovom manastiru i obogatiti iskustvo doživljaja. Sobe su sa kupatilom 1/1, 1/2, 1/2+1

NAPOMENA:
* MEĐUNARODNO PUTNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE preporučuje se, jer carinski organi s vremena na vreme proveravaju
posedovanje polise putnog osiguranja. Agencija ne snosi odgovornost ukoliko putniku zbog neposedovanja polise bude uskraćen ulazak u EU.
* ZA OVO PUTOVANJE JE OBAVEZNO POSEDOVANJE CRVENOG BIOMETRIJSKOG PASOŠA. Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava.
* Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju.
* Maloletni putnici prilikom putovanja, ako nisu u pratnji roditelja, moraju imati overenu saglasnost roditelja.
* Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika.
* Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti.
* Sadržaj panoramskog razgledanja i obilazaka lokaliteta, predviđenih programom, podložan je promeni ukoliko je to uslovljeno opravdanim razlozima (radovima na saobraćajnicama, lokalitetima, promenom radnog vremena na lokalitetima za vreme praznika, štrajkovima, saobraćajnim kolapsom i slično).
* U okviru panoramskog razgledanja gradova navedenih u programima putovanja Sunrise travel-a nisu predviđene posete ni obilasci enterijera javnih gradjevina, institucija i spomenika kulture, osim kada je to posebno naznačeno.
* Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilazaka, termina polazaka, vremena dolaska i daljeg rasporeda u aranžmanu).
* Napominjemo da je putovanje grupno, i tome je sve podređeno. Prema tome potrebno je jasno sagledavanje situacije da su u vozilu, muzika i filmovi koji se puštaju, neutralni po svom sadržaju, temperatura u vozilu ne može se individualno za svako sedište podešavati, i imajte u vidu da ono što je za nekoga toplo, za drugog je hladnoi sl. Dakle, za grupno putovanje potrebno je puno razumevanje među putnicima i osećaj kolektivizma.
* Raspored mesta u autobusu pravi organizator prema redosledu prijavljivanja.
* Mole se putnici da vode računa o svojim putnim ispravama, novcu i stvarima u toku trajanja aranžmana. Ostavljanje vrednih stvari u autobusu i u hotelskim sobama nije preporučljivo, jer ni prevoznik niti hotel ne odgovaraju za iste! U slučaju obijanja autobusa, putnik može zatražiti nadoknadu štete samo za svoje osigurane stvari kod ovlašćenih osiguravajućih kuća. Organizator putovanja ne može odgovarati, niti se organizatoru putovanja pišu prigovori, u slučaju ovih nepredviđenih okolnosti.

* Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih
objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata.


Sunrise Travel zadržava pravo zamene ovog hotela sličnim hotelima iste ili više kategorije.
Napomena: ne čeka se na granici obrada papira za tax-free.

PROGRAM JE RAĐEN NA BAZI MINIMUM PRIJAVLJENIH 40 PUTNIKA.U SLUČAJU NEDOVOLJNOG BROJA PUTNIKA ROK ZA OTKAZ PUTOVANJA JE 5 DANA PRE POČETKA PUTOVANJA.

Agencija zadržava pravo korekcije cena u slučaju promena na deviznom tržištu.
Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.
UZ OVAJ PROGRAM VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA TA SUNRISE TRAVEL
Organizator putovanja SUNRISE TRAVEL, Licenca br.6/2015 od 25.2.2015.

Uslovi ponude

BLIC KUPON

- Jedan kupon važi za jednu osobu

- Možete preuzeti više kupona

- Nakon što preuzmete kupon on će se pojaviti u sekciji MOJI KUPONI i u Vašem emailu

Ponuda obuhvata prevoz turističkim autobusom na navedenoj relaciji (audio i video), od 16 do 87 mesta u zavisnosti od broja putnika/ mesta se određuju prema prijavi, smeštaj u konaku manastira Mileševa  na bazi 1 noćenja sa polupansionom ( večera i doručak)- sobe su sa kupatilom 1/1, 1/2, 1/2+1, predstavnik agencije (vodič–pratilac tokom trajanja ture), lokalni vodič /čuvar SRP Uvac, kustos Manastira Mileševa, troškovi putarine-parkinga i troškovi organizacije putovanja

- Doplata za jednokrevetnu sobu 1500 rsd

- Ponuda ne obuhvata:
 * Obilazak sela Mušvete, obilazak sušare i degustacija 650 rsd .(suhomesnati proizvodi, hleb, vino i rakija-
neograničeno).
* Splavarenje Uvačkim jezerom sa uključenom ulaznicom za Ledenu pećinu ,pešačka ruta do vikokovca Veliki
Vrh- 1600 rsd.
* Ručak u restoranu - individualni meni
* Individualni troškovi putnika

Napomena: Program obilaska i cenovnik ulaznica u okviru SRP Uvac odredjuje upravitelj Rezervat Uvac doo i
podložan je promeni

Termin polaska: 23.09.2017.

- Sa priloženim kuponom iznos od 4500 plaćate našem partneru na licu mesta, 40% prilikom rezervacije, a ostatak najkasnije 10 dana pred put

- Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja, a najkasnije do 22.09.2017.

- Odmah nakon preuzimanja kupona obavezno se javite Agenciji kako biste izvršili rezervaciju

- Obavezno poneti sa sobom odštampan BLIC kupon

- Telefon za informacije i rezervacije: 011/407 86 36 i 011/3407 86 37

- Radno vreme: pon-pet 10h-19h, subota 10h-15h

- Adresa: Ul. Obilićev venac 18-20, Stari Grad, Begrad

* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

Podaci partnera
Lokacija
Sunrise Travel
Obilićev venac 18-20, TC City passage, lokal 3-5
Beograd
Phone: 011/4078637

 

Sunrise Travel čine obrazovani, perspektivni ljudi koji će za vas birati samo destinacije koje odgovaraju vašim potrebama, uz najkvalitetniju ponudu sa privlačnom cenom. Agencija je  fokusirana na turizam i prodaju aranžmana sa ciljem upoznavanja naših klijenata sa drugim kulturama.

Organizujemo putovanja u evropske gradove, izlete u zemlji i inostranstvu u popularne destinacije, šoping ture do najvećih i najboljih šoping centara u Evropi. Takođe smo u mogućnosti da ponudimo svim školama, firmama, fakultetima, vrtićima i drugim organizacijama saradnju kada je u pitanju organizovanje prevoza za izlete i eksukrzije, uz garanciju za bezbednu i udobnu vožnju, uz profesionalne vozače i ljubazno osoblje, do željene destinacije. Posedujemo sertifikat i sve neophodne dozvole za međunarodni transport.

 
 
Obaveštenja o popustima
 
 
 
 
 
 
...pomažemo Vašem
biznisu da se razvija...