Ugovorili smo popust iskoristite kupon!

Uz BESPLATAN kupon platite 990rsd za MESEC DANA TERETANE + KARDIO I PROTEINSKE ŠEJKOVE U FITNES KLUBU SPACE GYM na Vračaru!

Kraj
9 preuzetih
Ponuda zatvorena
Podeli sa prijateljima
Opis ponude

Kardio vežbe su korisne za ubrzavanje metabolizma, smanjenje nivoa holesterola u krvi, jačanje imuniteta... Teretana Fitness Space Vam je u tom pogledu pružila najbolje: trake za trčanje, bicikle, stepere, sprave za nordijsko trčanje... Ove sprave, renomiranih svetskih proizvođača kao što su Life Fitness i Nautilus, obezbeđuju sigurnost i maksimalnu efikasnost Vašeg treninga. Naši treneri će Vam pružiti sve potrebne savete o optimalnom intenzitetu i trajanju treninga.

Ponuda obuhvata : neograničeno treniranje na mesečnom nivou, korišćenje kardio sprava, poklon vaučeri za sve članove za besplatne protenske šejkove, besplatan program treniranja .

Posetite nas!

Uslovi ponude

BLIC KUPON 

- Jedan kupon važi za jednu osobu

- Možete preuzeti više kupona

- Nakon što preuzmete kupon on će se pojaviti u sekciji MOJI KUPONI i u Vašem emailu

Ponuda obuhvata : neograničeno treniranje na mesečnom nivou, korišćenje kardio sprava, poklon vaučere za sve članove za besplatne protenske šejkove, 

Sa priloženim kuponom iznos od 990rsd plaćate na licu mesta našem partneru

- Kupon možete iskoristiti odmah a najkasnije do 23.10.2017.

- Obavezno poneti odštampan BLIC kupon

- Neophodna je zakazivanje

- Telefon : 011/245 70 77

- Adresa: Golsvordijeva 36
 

* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

Podaci partnera
Lokacija
Fitnes Space gym
Golsvordijeva 36
Beograd
Phone: 011/245 70 77

Fitness Space gym je teretana smeštena u centru Beograda na Vračaru. Osim sprava za bodybilding, teretana poseduje i profesionalni kardio program:
- trake za trčanje 
- stepere
- bicikle
- sprave za nordijsko skijanje
Pored najsevremenije opreme koja prati svetske trendove, naš klub raspolaže prijatnim enterijerom dobrom ventilacijom i klimatizacijom svlačionocama i tuš kabinama.

 
 
Obaveštenja o popustima
 
 
 
 
 
 
...pomažemo Vašem
biznisu da se razvija...