Ugovorili smo popust iskoristite kupon!

Platite u novom restoranu DAR u srcu Vračara 880rsd za DVE KARAĐORĐEVE SNICLE SA POMFRITOM + DVE TELEĆE ČORBE ILI DOMAĆE SUPE + DVE KUPUS SALATE + GRATIS hleb!

Kraj
13 preuzetih
Ponuda zatvorena
Podeli sa prijateljima
Opis ponude

Pored svih poslovnih i privatnih obaveza sigurno nemate puno vremena da razmišljate šta biste danas pripremali za obrok. Da biste vi uživali u čarima kvalitetnog obroka, mi i restoran DAR smo se potrudili da vam obezbedmo ponudu kojoj prosto nećete moći odoliti.

Zato, odložite kecelju i uputite se u predivan ambijent restorana "Dar" koji se nalazi u srcu Beograda. Idelano meto gde ćete vi i vama drada osoba uživati u karađorđevoj šnicli sa pomfritom +  telećoj čorbi ili domaćoj supi +  kupus salati + GRATIS hleba koji će za vas pripremimiti i poslužiti izvrsno i ljubazno osoblje!

Ne propustite priliku da uživate u bogatom obroku, prelepom ambijnu po neverovatnoj ceni!

Uslovi ponude

BLIC KUPON 

- Jedan kupon važi za 2 osobe

- Možete preuzeti više kupona

- Nakon što preuzmete kupon on će se pojaviti u sekciji MOJI KUPONI i u Vašem emailu

- Ponuda obuhvata dve karađorđeve šnicle sa pomfritom + dve teleće čorbe ili domaće supe + dve kupus salate + GRATIS hleb

- Sa priloženim kuponom uslugu u iznosu od 880rsd plaćate na licu mesta 

Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja a najkasnije do17.10.2017.

- Neophodno je priložiti odštampan BLIC kupon 

- Obavezno izrvšiti rezervaciju na telefon: 065/642 12 32 ILI 064/18 33 471

- Radno vreme: svakog dana 10:00h – 23:00h

- Adresa: Petrogradska 18, Beograd, Vračar


* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

Podaci partnera
Lokacija
Restoran Dar
Petrogradska 18
Beograd
Phone: 065/6421232

Restoran Dar se nalazi u srcu Vračara na adresi  Petrogradska 18. Savrseno mesto za porodične ili poslovne ručkove, kao i svih vrsta proslava.
U prijatnom prostranom prostoru restoran raspolaže sa sto sedećih mesta u prelepoj bašti, kao i sa osamdeset mesta u samom restoranu.
Raspolaže bogatom ponudom brižljivo pripremljenih nacionalnih i internacionalnih specijaliteta. Veliki izbor jela upotpunjava ponuda najkvalitetnijih vina, žestokih pića i domaćih rakija. 
 
Obaveštenja o popustima
 
 
 
 
 
 
...pomažemo Vašem
biznisu da se razvija...