Ugovorili smo popust iskoristite kupon!

Udahnite svežinu svojoj kosi! Iskoristite popust i platite u salonu AS 1199rsd OMBRE ili BALAYAGE + ARGANOVO pakovanje + ŠIŠANJE I FENIRANJE!

Kraj
7 preuzetih
Ponuda zatvorena
Podeli sa prijateljima
Opis ponude

Nemojte se plašiti transformacija. Malo promene, s vremena na vreme, nije na odmet. Ako želite da osvežite vašu kosu i podarite joj svežinu onda imamo pravo rešenje za vas.

Ombre pramenovi se rade tako da njihova nijansa uvek bude nešto svetlija od boje kose kako bi se dobio efekat osunčanosti. Da bi se postigao prirodni i osunčani efekat, pramenovi se ne rade od korena kose, već samo na polovini, odnosno vrhovima kose. Ova tehnika je jako popularna u svetu zato što kosa izgleda prirodno i sveže, a pramenovi su jednostavni za održavanje, jer ih ne treba često obnavljati bojenjem.

Balayage tehnika označava nanošenje boje za kosu četkicom, u slobodnom stilu, brzo i delotvorno. Naime, na taj se način postiže skoro pa nevidljivi izrast. Balayage posebno odgovara stepenasto ošišanoj i valovitoj kosi. Nakon tretiranja kose balayage tehnikom, ona poprima posve prirodan izgled, kao da je posvetlila na suncu. Takođe, kosa izgleda sveže i življe. Uz sve to, kosa se ne mora često farbati, kosa tretirana balayage tehnikom može izdržati bez farbanja i do šest meseci.

Prepustite negu vaše kose profesionalcima u frizerskom salonu AS!

Uslovi ponude

BLIC KUPON 

- Jedan kupon važi za jednu osobu

- Možete preuzeti više kupona

- Nakon što preuzmete kupon on će se pojaviti u sekciji MOJI KUPONI i u Vašem emailu

 - Ponuda obuhvata Ombre ili Balayage + arganovo pakovanje + šišanje i feniranje 

- Sa priloženim kuponom iznos od 1199rsd plaćate na licu mesta našem partneru 

- Kupon možete iskoristiti  najkasnije do 30.09.2017. 

- Obavezno poneti odštampan BLIC kupon

- Neophodno je zakazivanje

- Telefon: 011/2140 752 i 065/2140 752

- Radno vreme: utorak-petak od 10-18h, subota i nedelja 9-15h

- Adresa: Bulevar Arsenija Čarnojevića 99

 

 * Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

Podaci partnera
Lokacija
Frizerski salon AS
Bulevar Arsenija Čarnojevića 99
Beograd
Phone: 064/5402 407

Frizerski salon 'AS' pruža sve što vam je potrebno za negu kose i više od toga. Nalazi na Novom Beogradu, u ulici Bulevar Arsenija Čarnojevića 99.

Sve usluge u ovom salonu su podređene vašem ulepšavanju. Na jednom mestu možete naći sve frizerske usluge koje će ulepšati vašu kosu i negovati je.

Stručno i ljubazno osoblje će se potruditi da svaki put kad izađete iz salona imate osmeh na licu i neodoljivu želju da vas svi vide u novom, blistavom izdanju.

 
 
Obaveštenja o popustima
 
 
 
 
 
 
...pomažemo Vašem
biznisu da se razvija...