Ugovorili smo popust iskoristite kupon!

Platite u poliklinici MILLENIUM MEDIC samo 2990rsd za KOMPLETNU ANALIZU POLNIH HORMONA (Lh, Fsh, prolaktin, progesteron, testosteron, estradiol)!

Kraj
4 preuzetih
Ponuda zatvorena
Podeli sa prijateljima
Opis ponude

Polni hormoni zaduženi su za razvoj reproduktivnog sistema žena i muškaraca te održavanje njegovog zdravlja. Hormonski poremećaj može biti razlog za neplodnost. Zato, uradite na vreme analizu, kako bi vaš lekar odredio da li je potrebna hormonska terapija.

Kod muškaraca neplodnost testisa i slaba spermatogeneza leži u nedostataku FSH ili LH, tako da se može pokušati lečiti hormonskom terapijom. Najznačajniji događaj u reprodukciji je ovulacija, a njeno predviđanje predstavlja osnovu fertilnog perioda.

Cilj hormonske terapije kod žene je stimulacija i sazrevanje jajne ćelije i prskanje folikula – ovulacija. Redovnim transvaginalim ultrazvučnim pregledom (folikulometrija), moguće je odrediti optimalno vrijeme za polni odnos (što bliže vremenu ovulacije) i mogućnost oplodnje postaje veća.

Iako je kod mladih i zdravih žena koje imaju redovnu menstruaciju hormonski status u pravilu uredan, jednostavnost lečenja pojedinih njegovih poremećaja opravdava vađenje krvi i analizu polnih hormona.

Brinite o svom zdravlju!

Uslovi ponude

BLIC KUPON

- Jedan kupon važi za jednu osobu

- Možete preuzeti više kupona

- Nakon što preuzmete kupon on će se pojaviti u sekciji MOJI KUPONI i u Vašem emailu

- Ponuda obuhvata kompletnu analizu polnih hormona (Lh, Fsh, prolaktin, progesteron, testosteron, estradiol)

Sa priloženim kuponom iznos od 2990rsd plaćate na licu mesta našem partneru

- Kupon možete iskoristiti najkasnije do 14.10.2017.

- Neophodna je najava

- Obavezno sa sobom poneti odštampan BLIC kupon 

- Telefon za zakazivanje: 011/2447-447 ili 011/2448-488 ili 064/1200-720 ili 064/1240-408

- Radno vreme: radnim danom od 08-18 časova , subotom 08-15 časova

- Adresa: Čiča Ilijina br.6, Zvezdara

- www.milleniummedic.rs


* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

Podaci partnera
Lokacija
Poliklinika i laboratorija Millenium Medic
Čiča Ilijina br. 6
Beograd
Phone: 011/2447447

Poliklinika i laboratorija Millenium Medic se nalazi u Beogradu u Čiča Ilijinoj ulici br. 6 ispod Đeram pijace na Zvezdari.

Naš tim čine stručni lekari, profesori, primarijusi, asistenti i docenti raznih oblasti medicine, kao i laboratorijski deo tima koga čine lekari, tehničari i drugo osoblje.

U poliklinici i laboratoriji Millenium Medic , u prijatnom ambijentu gde će Vas dočekati naše ljubazno osoblje, možete uraditi kompletne specijalističke preglede, ultrazvučno dijagnostičke preglede, preglede krvi, urina i briseva i to sve u jednom danu i u terminu koji Vama odgovara. Vaše rezultate možete sačekati u čekaonici ili ih je moguće na Vaš zahtev poslati email-om radi uštede Vašeg vremena i novca.


 
 
Obaveštenja o popustima
 
 
 
 
 
 
...pomažemo Vašem
biznisu da se razvija...