Ugovorili smo popust iskoristite kupon!

Uz BESPLATAN KUPON platite u agenciji 45evra PUTOVANJE U TREBINJE! Smeštaj u hotelu Viv 3* (ili sličnom) na bazi 1 noćenja (doručak švedski sto) u 1/2 i 1/2 +1 sobama! Polazak: 10.11.

Kraj
5 preuzetih
Ponuda zatvorena
Podeli sa prijateljima
Opis ponude

Trebinje je grad i opština u Republici Srpskoj (BiH). Smešten je ispod planine Leotar, na obodu Trebinjskog polja. Kroz grad protiče reka Trebišnjica. Od mora je udaljeno oko 25 km (putem do Dubrovnika). Za Trebinje se kaže da je grad sunca i platana. Trebinje je svakako jedno od onih mesta koji je dovoljno blizu da bi našli izgovor da ga ne posetite. Ovo je gradić koji je više puta bio zvezda filmskog platna i iznenadiće svakog posetioca pre svega svojom prirodom i uredjenjem.Za sve one koji još nisu osetili nestvarnu lepotu Trebinja, predlažemo Vam da to što pre učinite i to u našoj organizacji. Budite uvereni da će te se prijatno iznenaditi i poželeti da se opet tamo vratite.

Program putovanja:
1.dan BEOGRAD- TREBINJE
Sastanak putnika na parkingu prekoputa OTC-a Buvljak na Novom Beogradu u 23:30h, polazak u 00 h.
Vožnja preko Čačka i Užica sa usputnim pauzama.
2.dan TREBINJE
Nastavak putovanja za Trebinje preko Foče i Gacka. Po dolasku u Trebinje, u prepodnevnim časovima, obilazak grada uz laganu šetnju .Prelazimo preko reke Trebišnjice jedne od najvećih ponornica u Evropi. Laganom šetnjom prolazimo kroz uske ulice starog grada gde ćemo posetiti Sat kulu, gradske zidine sa trgovima. Prolazimo kroz gradska vrata (tunel) koja povezuju Stari grad sa ostalim delom grada. Dolazimo na “Trg Pesnika” gde se možemo fotografisati sa drvećem starim preko 115 godina tj. platanima, koji predstavljaju simbol grada i osvežiti se na jednoj od kamenih fontana. Na trgu smo u prilici videti poklone pesnika Jovana Dučića svom gradu (Jelena Anžujska, Njegoševa bista, lavovi na ulazu u park). Smeštaj u hotel.Fakultativni izlet do manastira Tvrdoš i Hercegovačke Gračanice. Za putnike koji ne idu na faklutativni izlet, slobodno vreme u Trebinju. Noćenje.
3.dan TREBINJE-DUBROVNIK-BEOGRAD
Doručak. Napuštanje hotela. Fakultativni izlet za Dubrovnik (Stradun, gradski trg Pojana Luža, Orlandov stub, luka, palata Sponza, crkva Svetog Vlaha, zvonik, Onofrijeva česma, kule Revelin i Mulo). Fakultativna vožnja brodom u trajanju od 45 minuta.Ko ne ide na fakultativni izlet u Dubrovnik, ima slobodno vreme u Trebinju. Povratak u Trebinje po putnike koji nisu išli na izlet. Polazak u večernjim časovima za Beograd.
4.dan BEOGRAD
Dolazak u Beograd u ranim jutarnjim časovima. Kraj programa

Cena aranžmana obuhvata:
- prevoz autobusom turističke klase (tv,dvd,klima)solo ili dubble decker,od 16 do 87 mesta,na navedenoj
relaciji /mesta se određuju prema prijavi;
- smeštaj u hotelu Viv ( ili sličnom)3* na bazi 1 N/D ( doručak švedski sto) u 1/2 i 1/2 +1 sobama, po lokalnoj kategorizaciji;
- pešačko razgledanje Trebinja sa vodičem;
- usluge pratioca grupe (predstavnik agencije);
- troškove organizacije putovanja;
- agencijske usluge.

Cene aranžmana ne obuhvata:
- fakultativne izlete (minimum 25 osoba);
- međunarodno zdravstveno osiguranje do 17 god 110 din, od 17 do 69 god 230 din, od 70 do 83 god 460din;
- ostale neimenovane individualne troškove.

Cene fakultativnih izleta (minimalan broj prijavljenih putnika za realizaciju izleta 25 )
- fakultativni izlet do manastira Tvrdoš i Hercegovačke Gračanice 5 evra (min. 25 pax)
- fakultativni izlet do Dubrovnika 10 evra (min. 25 pax)
- fakultativna vožnja brodom u Dubrovniku 10 evra ( min. 10 pax)

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA: u dinarskoj protivrednosti po prodajnom kursu Addiko Banke na dan
plaćanja. 30% prilikom rezervacije, ostatak 10 dana pred putovanje.

NAPOMENA:
* MEĐUNARODNO PUTNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE preporučuje se, jer carinski organi s vremena na vreme proveravaju posedovanje polise putnog osiguranja. Agencija ne snosi odgovornost ukoliko putniku zbog neposedovanja polise bude uskraćen ulazak u R. Mađarsku.
* ZA OVO PUTOVANJE JE OBAVEZNO POSEDOVANJE CRVENOG BIOMETRIJSKOG PASOŠA. Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava.
* Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju.
* Maloletni putnici prilikom putovanja, ako nisu u pratnji roditelja, moraju imati overenu saglasnost roditelja.
* Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika.
* Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti.
* Sadržaj panoramskog razgledanja i obilazaka lokaliteta, predviđenih programom, podložan je promeni ukoliko je to uslovljeno opravdanim razlozima (radovima na saobraćajnicama, lokalitetima, promenom radnog vremena na lokalitetima za vreme praznika, štrajkovima, saobraćajnim kolapsom i slično).
* U okviru panoramskog razgledanja gradova navedenih u programima putovanja Sunrise travel-a nisu predviđene posete ni obilasci enterijera javnih gradjevina, institucija i spomenika kulture, osim kada je to posebno naznačeno.
* Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilazaka, termina polazaka, vremena dolaska i daljeg rasporeda u aranžmanu).
* Napominjemo da je putovanje grupno, i tome je sve podređeno. Prema tome potrebno je jasno sagledavanje situacije da su u vozilu, muzika i filmovi koji se puštaju, neutralni po svom sadržaju, temperatura u vozilu ne može se individualno za svako sedište podešavati, i imajte u vidu da ono što je za nekoga toplo, za drugog je hladnoi sl. Dakle, za grupno putovanje potrebno je puno razumevanje među putnicima i osećaj kolektivizma.
* Raspored mesta u autobusu pravi organizator prema redosledu prijavljivanja.
* Mole se putnici da vode računa o svojim putnim ispravama, novcu i stvarima u toku trajanja aranžmana. Ostavljanje vrednih stvari u autobusu i u hotelskim sobama nije preporučljivo, jer ni prevoznik niti hotel ne odgovaraju za iste! U slučaju obijanja autobusa, putnik može zatražiti nadoknadu štete samo za svoje osigurane stvari kod ovlašćenih osiguravajućih kuća. Organizator putovanja ne može odgovarati, niti se organizatoru putovanja pišu prigovori, u slučaju ovih nepredviđenih okolnosti.

NAPOMENA U VEZI SMEŠTAJA: Smeštaj u hotele je prvog dana boravka posle 14 časova (retko je moguć raniji ulazak) a izlazak iz hotela oko 09 časova ujutro. Raspodela soba se vrši na recepciji hotela . Organizator će proslediti želje i zahteve putnika hotelu ali nije u mogućnosti da garantuje za iste. Hoteli pružaju uslugu kontinentalnog doručka na bazi švedskog stola. Sobe 1/2 i 1/2 +1, sa TWC, telefonom, SAT TV. Hoteli raspolažu sa restoranom, recepcijom, aperitiv barom....Neki od hotela sa kojima saradjujemo su :Hotel Viv, ...(lokalna kategoizacija). Tačan naziv hotela će se znati 5 dana pred putovanje.
Hotel VIV Trebinje građen je i moderno opremljen po najvišim evropskim standardima projektovanja i gradnje. Smješten je u centru grada. Hotel raspolaže sa 55 udobnih ležaja, smještenih u moderno opremljenim, komfornim sobama. Svaka soba ima klima-uređaj, moderan namještaj, TVC, TV-sat i direktnu konekciju na internet. Gostima je na raspolaganju još sobni servis, sala u kojoj se služi doručak, usluga pranja i peglanja veša. www.hotelviv-trebinje.com

* Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih
objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata.

Sunrise Travel zadržava pravo zamene hotela sličnim hotelima iste ili više kategorije.
Napomena: ne čeka se na granici obrada papira za tax-free.

PROGRAM JE RAĐEN NA BAZI MINIMUM PRIJAVLJENIH 40 PUTNIKA.U SLUČAJU NEDOVOLJNOG BROJA PUTNIKA ROK ZA OTKAZ PUTOVANJA JE 5 DANA PRE POČETKA PUTOVANJA.

Agencija zadržava pravo korekcije cena u slučaju promena na deviznom tržištu.
Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.

UZ OVAJ PROGRAM VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA TA SUNRISE TRAVEL
Organizator putovanja  SUNRISE TRAVEL, Licenca br.6/2015 od 25.2.2015.

Uslovi ponude

BLIC KUPON

- Jedan kupon važi za jednu osobu

- Možete preuzeti više kupona

- Nakon što preuzmete kupon on će se pojaviti u sekciji MOJI KUPONI i u Vašem emailu

Ponuda obuhvata prevoz autobusom turističke klase (tv,dvd,klima)solo ili dubble decker,od 16 do 87 mesta,na navedenoj relaciji/mesta se određuju prema prijavi, smeštaj u hotelu Viv ( ili sličnom)3* na bazi 1 noćenja ( doručak švedski sto) u 1/2 i 1/2 +1 sobama, po lokalnoj kategorizaciji, pešačko razgledanje Trebinja sa vodičem, usluge pratioca grupe (predstavnik agencije), troškove organizacije putovanja i  agencijske usluge

- Doplata za 1/1 sobu je 40

- Ponuda ne obuhvata individualne troškove, fakultativne izlete (minimum 25 osoba), međunarodno zdravstveno osiguranje do 17 god 110 din, od 17 do 69 god 230 din, od 70 do 83 god 460din

- Cena fakultativnih izleta:
  *  fakultativni izlet do manastira Tvrdoš i Hercegovačke Gračanice 5 evra (min. 25 pax)
  * fakultativni izlet do Dubrovnika 10 evra (min. 25 pax)
  * fakultativna vožnja brodom u Dubrovniku 10 evra ( min. 10 pax)

Termini polaska: 10.11.2017.

- Sa priloženim kuponom iznos od 25evra plaćate našem partneru na licu mesta u dinarskoj protivvrednosti po kursu Addiko Banke ( bivša Hypo Alpe Adria Banka), 30% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 10  dana pred put

- Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja, a najkasnije do 09.11.2017.

- Odmah nakon preuzimanja kupona obavezno se javite Agenciji kako biste izvršili rezervaciju

- Obavezno poneti sa sobom odštampan BLIC kupon

- Telefon za informacije i rezervacije: 011/407 86 36 i 011/3407 86 37

- Radno vreme: pon-pet 10h-19h, subota 10h-15h

- Adresa: Ul. Obilićev venac 18-20, Stari Grad, Begrad

* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

Podaci partnera
Lokacija
Sunrise Travel
Obilićev venac 18-20, TC City passage, lokal 3-5
Beograd
Phone: 011/4078637

 

Sunrise Travel čine obrazovani, perspektivni ljudi koji će za vas birati samo destinacije koje odgovaraju vašim potrebama, uz najkvalitetniju ponudu sa privlačnom cenom. Agencija je  fokusirana na turizam i prodaju aranžmana sa ciljem upoznavanja naših klijenata sa drugim kulturama.

Organizujemo putovanja u evropske gradove, izlete u zemlji i inostranstvu u popularne destinacije, šoping ture do najvećih i najboljih šoping centara u Evropi. Takođe smo u mogućnosti da ponudimo svim školama, firmama, fakultetima, vrtićima i drugim organizacijama saradnju kada je u pitanju organizovanje prevoza za izlete i eksukrzije, uz garanciju za bezbednu i udobnu vožnju, uz profesionalne vozače i ljubazno osoblje, do željene destinacije. Posedujemo sertifikat i sve neophodne dozvole za međunarodni transport.

 
 
Obaveštenja o popustima
 
 
 
 
 
 
...pomažemo Vašem
biznisu da se razvija...