Ugovorili smo popust iskoristite kupon!

Uz BESPLATAN KUPON platite u CENTRU GRADA SAMO 1100rsd za ULTRAZVUK SRCA u specijalističko- internističnoj ordinaciji SB MEDIC!

Kraj
8 preuzetih
Ponuda zatvorena
Podeli sa prijateljima
Opis ponude

Svi smo svesni da živimo u vremenu modernih tehnologija, koje pored svih lepih stvari koje nam donose, imaju i svoju manje popularnu stranu. Živimo brzo, hranimo se usput, konzumiramo cigarete i alkohol, nemamo vremena za fizičke aktivnosti... Sve su to faktori koji nepovoljno utiču na naše opšte zdravstveno stanje. Karika u organizmu, koja najčešće popušta usled mnogobrojnih negativnih uticaja iz našeg okruženja, je naše srce. Iz tih razloga potrebno je voditi računa o svom srcu. Posetite specijalističku internističku ordinaciju SB MEDIC i pregledajte svoje srce. Život je, ipak, samo jedan, stoga nemojte vaše zdravlje prepustiti slučaju.

ULTRAZVUK SRCA bi trebalo uraditi bez obzira na godine života i postojanje tegoba. Metoda je neinvazivna, bezbolna, nije potrebna posebna priprema, nema štetnih dejstava i može se primenjivati u najranijoj životnoj dobi. Savetuje se mladim ljudima, sportistima, svima koji su izloženi stresu, ili imaju dodatne faktore rizika kao što su povišene masnoće u krvi, dijabetes, pušenje. Ovim pregledom gleda se kakva je pokretljivost pojedinih segmenata srčanog mišića na osnovu čega se zaključuje kakva je ishrana srčanog mišića, procenjuje snaga srčanog mišića,  veličina srčanih šupljina kao i prisustvo stranih masa u njima. Ovim pregledom dijagnostikuje se eventualno prisutno kardioloških smetnji ili oboljenja (povišen krvni pritisak, angina pektoris, poremećaji srčanog ritma itd.) i procenjuje rizik od njegovog nastanka. Ovo je naročito važno za sve koji su u svojoj porodici imali nekoga ko je bolovao od srca. Preventivni pregled bi trebalo da urade i sve osobe koje planiraju da započnu rekreaciju ili bavljenje nekim sportom.

Sačuvajte svoje srce od rizičnih faktora i priuštite mu brze otkucaje i mnogo više mesta za ljubav!

Uslovi ponude

BLIC KUPON

- Jedan kupon važi za jednu osobu

- Možete preuzeti više kupona

- Nakon što preuzmete kupon on će se pojaviti u sekciji MOJI KUPONI i u Vašem emailu

Ponuda obuhvata ultrazvuk srca 

Sa priloženim kuponom iznos od 1100 rsd plaćate na licu mesta

- Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja, a najkasnije do 09.10.2017.

- Obavezno poneti odštampan BLIC kupon

- Neophodno zakazivanje

- Ukoliko niste u mogućnosti da dođete u zakazano vreme, potrebno je ranije da otkažete i prezakažete termin, u suprotnom će se kupon tretirati iskorišćenim

- Telefoni za sve dodatne informacije i zakazivanje termina:011/344 86 84, 011/243 80 63, 063/35 39 78, 064/617 8 240

- Radno vreme: pon-pet od 09h do 19h

- Adresa: Svetog Save 28/3 Beograd

 

* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

Podaci partnera
Lokacija
Specijalistička internistička ordinacija SB Medic
Svetog Save 28/3 visoko prizemlje
Beograd
Phone: 011/3448684

Specijalistička internistička ordinacija Sb.medic nalazi se u centru Beograda i pruža vam mogućnost da pouzdano i lako steknete uvid u zdravstveno stanje vašeg organizma, kako bi na vreme počeli sa lečenjem potencijalnih oboljenja. U prijatnom ambijentu naše ordinacije dočekaće vas stručni tim lekara iz oblasti interne medicine koji poseduje dugogodišnje iskustvo. Pregledi u našoj ordinaciji obavljaju se na najsavremenijim aparatima koji doprinose brzoj i dobroj dijagnostici i lečenju.

Specijalistička internistička ordinacija Sb.medic nudi vam sledeće usluge:
-Internistički pregled
-EKG -Ultrazvuk srca sa doplerom
-Dopler krvnih sudova vrata
-Dopler krvnih sudova ekstremiteta
-Ultrazvuk renalnih arterija
-Ultrazvuk abdomena
-Ultrazvuk štitaste žlezde
-24h Holter pritiska
-24h Holter EKG
-Spirometrija
-Osteodenzitometrija

Lečenje pacijenata se sprovodi u ordinaciji, kao i u kućnim uslovima na teritoriji celog grada. Kućna poseta podrazumeva opšti internistički pregled sa EKG-om. U slučaju potrebe, postoji mogućnost da se u kućnoj poseti obavi dodatno dijagnostičko ispitivanje (24 časovni Holter EKG i 24 časovni Holter pritiska).

Takođe, u ordinaciji Sb.medic moguće je obaviti i specijalističke preglede drugih grana medicine:
-kardiološki
-gastroenterološki
-pulmološki
-endokrinološki
-hematološki
-nefrološki
-reumatološki
-angiloški (krvnih sudova)

Mislite na vaše zdravlje na vreme. Stručni tim ordinacije Sb.medic, uvek vam stoji na raspolaganju za sve internističke preglede, kao i konsultacije, u prijatnom ambijentu i po veoma povoljnim cenama.


 
 
Obaveštenja o popustima
 
 
 
 
 
 
...pomažemo Vašem
biznisu da se razvija...