Ugovorili smo popust iskoristite kupon!

Plati u salonu IN DERMA 1290rsd za 5 ULTRAZVUČNIH KAVITACIJA regije po izboru (20 min) + GRATIS 5 ANTICELULIT MASAŽA regije po izboru (po 10 min)! Iskoristite POPUST 87%!

Kraj
10 preuzetih
Ponuda zatvorena
Podeli sa prijateljima
Opis ponude

Iako pojavu celulita nije moguće kontrolisati, činjenica da ih u najvećem procentu čine toksini nagomilani u masnim ćelijama pomogla nam je da dođemo i do efikasnog načina da ga se rešimo.  Ultrazvučna kavitacija + anticelulit masaža razbiće čvorove koji čine pomorandžinu koru, kao i poboljšati cirkulaciju i doprineti elastičnosti i kvalitetu kože.

Kavitacija je jedini nehirurški neinvazivni postupak koji  uništava masne ćelije na stomaku, bedrima, bokovima, nadlakticama... Tretman kavitacije podrazumeva ultrazvučnu terapiju, talase određene frekvencije, fokusirane kroz kožu na specifičnu dubinu, ciljajući masne ćelije u potkožnom tkivu. Tako usmerena energija talasa deluje isključivo na masne ćelije - membrane pucaju, masnoća se izliva u međućelijske prostore, a zatim se prirodno, uz pomoć prisutnih enzima, razgrađuje i limfnim sistemom elimniniše iz tela.

Anticelulit masaža ima za cilj da stimulišući krvnu i limfnu cirkulaciju omogući oslobađanje celulita iz kapsule i da ga putem organa za detoksifikaciju izbaci iz organizma. S obzirom da je lociran 3-5 milimetara ispod površine kože, u vezivnom tkivu, nema razloga za grubim pritiskanjima i ostećenjima krvnih sudova koji će se oglasiti modricama, koje su apsolutno nedozvoljene. Pritisci treba da budu dozirani i nikad preko granice bola.

Postignite figuru kakvu ste oduvek želeli!

Uslovi ponude

BLIC KUPON

- Jedan kupon važi za jednu osobu

- Možete preuzeti više kupona 

- Nakon što preuzmete kupon on će se pojaviti u sekciji MOJI KUPONI i u Vašem emailu

- Ponuda obuhvata 5 ultrazvučnnih kavitacija regije po izboru (20 min) + 5 anticelulit masaža regije po izboru (10 min)

- Sa priloženim kuponom uslugu u iznosu od 1290 rsd plaćate na licu mesta našem partneru

- Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja a najkasnije do 24.10.2017.

- Obavezno poneti odštampan BLIC kupon 

- Neophodno je zakazivanje

- Telefon: 064/1960-867

- Radno vreme: utorak-petak od 12h do 20h, subota i nedelja od 10h do 16h

- Adresa: Dušana Vukasovića 56b, Novi Beograd

 

* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

Podaci partnera
Lokacija
Kozmetički salon In Derma
Dušana Vukasovića 56b
Beograd
Phone: 064/196 08 67

Kozmetički salon In Derma se nalazi na odličnoj lokaciji i do njega se lako stiže iz svih delova Beograda, jer u našoj blizini prolazi veliki broj autobuskih i tramvajskih linija iz svih delova grada – Borča, Surčin, Zeleni venac, Zemun, Banovo brdo, Voždovac.Kozmetički salon In Derma se nalazi u ulici Dušana Vukasovića 56, u bloku 61, na teritoriji opštine Novi Beograd.

U prijatnom ambijentu kozmetičkog salona In Derma dočekaće Vas naše ljubazno i stručno osoblje, a sve vrste usluga vrše visoki estetičar kozmetičar, fizioterapeut i drugo osoblje specijalizovano za kozmetičko-estetske tretmane. Visok kvalitet naših usluga i pristupačne cene su naša glavna preporuka kod velikog broja klijenata. Kozmetički salon In Derma Vam nudi i veliki broj usluga na akciji, kada je cena nekog tretmana značajano niža od njegove redovne cene. Osnovna delatnost našeg salona je veliki broj estetsko-kozmetičkih usluga neophodnih savremenim muškarcima i ženama svih uzrasta.

Među raznovrsnim estetsko-kozmetičkim uslugama, posebno ističemo:

-epilaciju

-kavitaciju

-radio-talasni lifting

-mezoterapiju

-mikrodermoabaraziju

-izbeljivanje zuba laserom

-kvantnu analizu tela

-ultrazvučni piling

Mi ulepšavamo sadašnjost i usporavamo budućnost!
Dobro došli u kozmetički salon In Derma!

 
 
Obaveštenja o popustima
 
 
 
 
 
 
...pomažemo Vašem
biznisu da se razvija...