Ugovorili smo popust iskoristite kupon!

Podmladite svoj organizam! Plati u lekarskoj ordinaciji LEONA LIFE 700rsd za TERAPIJU KISEONIKOM 30 min + MERENJE SATURACIJE ARTERIJSKE KRVI KISEONIKOM uz PREGLED LEKARA!

Kraj
9 preuzetih
Ponuda zatvorena
Podeli sa prijateljima
Opis ponude

Poklonici zdravog života, a među njima su i vodeća imena svetskog džet seta svakodnevno dodatno konzumiraju kiseonik!
U svetu su popularni barovi gde se umesto alkohola i cigareta propagira zdrav život, te će vas ponuditi dozom kiseonika za povećanje energije i
koncentracije.
Samo za Vas na Novom Beogradu  ordinacija LEONA LIFE  obezbedila je  ono što je već dostupno građanima Pariza, Njujorka, Milana, Londona…
Pomoću koncentratora kiseonika za 30 minuta povratićete mentalnu i fizičku snagu i osveženi zakoračiti u sve stresniji svet oko nas! Dodatno unošenje kiseonika u organizam na ovaj način doprinosi boljoj razgradnji štetnih materija koje nastaju kao posledica lošeg metabolizma  kao i povećanju energetskih sposobnosti organizma.
Terapija kiseonikom:
- poboljšava snabdevenost tkiva kiseonikom (popravlja mikrocirkulaciju)
- ubrzava razgradnju štetnih supstanci (poboljšava metabolizam)
- povećava delovanje antioksidantnih enzima (podmlađuje organizam)
- u borbi protiv opstipacije, depresije i hroničnog umora
Bolja isporuka kiseonika u tkiva, organe i ćelije omogućava organizmu da bude aktivniji, pošto telo u prisustvu kiseonika napreduje.
Hipoksemija
Manjak kiseonika u krvi naziva se hipoksemija. Hipoksemija nastaje zbog hipoksije – nedostatka kiseonika u plućima. Hipoksija je najčešće uslovljena bolestima pluća i poremećajima cirkulacije. Stanja koja izazivaju hipoksiju su akutne i hronične bolesti pluća, srčana slabost,pušenje, trovanje ugljen monoksidom, zagađenje vazduha, boravak na visinama, jako fizičko opterećenje, rad i boravak u klimatizovanim objektima…
Hipoksija
Hipoksija tkiva i ćelija nastaje sbog smanjene količine kiseonika u krvi i izaziva osećaj umora, opštu slabost organizma, vrtoglavicu, bolove u mišićima i zglobovima, depresiju, razdražljivost, oštećenja pažnje i pamćenja, smanjenje otpornosti prema infekcijama… Ukoliko hipoksija duže traje može prouzrokovati oštećenja organa i tkiva. U zavisnosti od intenziteta i dužine trajanja mogu se razviti i hronične promene na organima, a naročito na plućima, srcu, mozgu i krvnim sudovima.
Oksigenoterapija
Bolesti i stanja koja uzrokuju hipoksiju leče sa na različite načine, ali zajedničko im je dodavanje kiseonika u terapiji. Primenjuje se kod astme, plućne embolije, hronične opstruktivne bolesti pluća, malignih obolenja, infarkta miokarda, srčane slabosti, kod stanja šoka, trovanja ugljen monoksidom, teških oblika anemije, napada klaster glavobolje, poremećaja disanja u toku spavanja...

Mislite na svoje zdravlje na vreme!

Uslovi ponude

BLIC KUPON 

- Jedan kupon važi za jednu osobu

- Možete preuzeti više kupona - što je kod ove terapije preporučljivo

- Nakon što preuzmete kupon on će se pojaviti u sekciji MOJI KUPONI i u Vašem emailu

- Ponuda obuhvata: pregled lekara + merenje saturacije arterijske krvi kiseonikom sa pulsnim oksimetrom + terapija kiseonikom 30 min.

- Analizu radi obučen doktor

Sa priloženim kuponom iznos od 700rsd plaćate na licu mesta našem partneru

- Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja, a najkasnije do 23.02.2018.

- Obavezno poneti odštampan BLIC kupon 

- Zakazivanje je neophodno na tel: 065 3877388 i 011 2289115

- Ukoliko morate otkazati zakazani termin obavezno je to učiniti minimum dan ranije u suprotnom, kupon će se smatrati iskorišćenim

- Radno vreme: Pon-Sub  9-21h

- Adresa: UL.Gandijeva 3,Novi Beograd

 

* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

Podaci partnera
Lokacija
Leona Life
Gandijeva 3,lokal 11, Novi Beograd
Beograd
Phone: 065/38 77 388

LEONA LIFE je novootvorena lekarska ordinacija na Novom Beogradu koja u luksuznom i prijatnom ambijentu,sa iskusnim timom lekara pruža pacijentima mogućnost da uz pristupačne cene omoguće sebi kvalitetne preglede i dijagnostiku  i spreče razvoj težih oboljenja.
Savremeni životni trendovi veoma pogoduju sve većem stepenu obolevanja od teških hroničnih oboljenja, tako da se broj novoobolelih iz dana u dan povećava, posebno u razvijenijim zemljama, naročito među stanovnicima velegrada. Preventivni pregledi u cilju njihove rane detekcije pouzdan su način zaštite, iz razloga što je stepen izlečenja i zaustavljanja procesa mnogostruko viši u početnim fazama bolesti.
Ordinacija LEONA LIFE osnovana je sa idejom da se povrati uloga i značaj porodičnog lekara - lekara kome se prvom obraćate kada imate probleme sa zdravljem, koji Vas savetuje, leči, upućuje na dalje preglede i ispitivanja i na kraju sa svim nalazima sprovodi savetovno lečenje, praćenje i poznaje Vas i Vašu porodicu. Kućne posete su naša preporuka svim teškim i nepokretnim pacijentima koji nisu u mogućnosti da dođu kod nas.Sprečite dok ne bude kasno!
Pored navednih pregleda  moguće je uraditi kompletan sistematski pregled, davanje injekcija i infuzija, plasiranje urinarnog katetera,klizme,merenja krvnog pritiska, kompletna laboratorija ,merenje šećera u krvi, pregled urina,pregled i  ispiranje ušiju, previjanje i obrada rana,skidanje konaca.....

Posetite nas i uverite se...jer mi smo tu za Vas!

  

 
 
Obaveštenja o popustima
 
 
 
 
 
 
...pomažemo Vašem
biznisu da se razvija...