Ugovorili smo popust iskoristite kupon!

Platite u studiju MAGIC HANDS u centru grada već od 590rsd za ANTICELULIT RUČNU MASAŽU (30min) + TRETMAN U INFRACRVENOM ĆEBETU za topljenje masti i detoksikaciju celog tela! Popust 69%!

Kraj
7 preuzetih
Ponuda zatvorena
Podeli sa prijateljima
Opis ponude

Celulit je deformitet izražen kod žena gde zbog nagomilavanja masnoće i toksina ispod kože, vezivno tkivo slabi i stvaraju se deformiteti kože koji podsećaju na pomorandžinu koru. Nastaje kao posledica poremećaja mikrocirkulacije potkožnog tkiva. Od celulita pati čak 80 % žena, a uklanjaju ga kozmetičari, doktori, treneri, proizvođači kozmetike i drugi stručnjaci. Savremeni način života, drastično je povećao broj žena koje imaju uporan celulit, čije uklanjanje zahteva ozbiljne i dugotrajne tretmane!

Jedna od najdelotvornijih metoda je anticelulit masaža. Masaža ima za cilj da stimulišući krvnu i limfnu cirkulaciju omogući oslobađanje celulita iz kapsule. Celulit, koji je uvek lociran 3-5 mm ispod povrsine koze u vezivnom tkivu, se potom putem organa za detoksifikaciju izbacuje iz organizma. Ova  vrsta masaže osim što je delotvorna kod otklanjanja celulita, blagotvorno deluje i na poboljšanje cirkulacije i zatezanje kože. Anticelulit masažom se telo vaja, noge se izdužuju i smanjuje se obim butina i zadnjice.

Infracrveno ćebe je način da se višak vode iz organizma izbaci na prirodan način. Infracrveno ćebe je napravljeno od dve zone mršavljenja, gde prednji i zadnji deo tela gube ravnomerno vodu i težinu. Krv cirkuliše bolje i napor na vaše srce se smanjuje. Šire se kapilari što omogućava kiseoniku da teče efikasnije kroz celo telo. Infracrveno ćebe je rešenje za zdravo mršavljenje bez napornog vežbanja. U toku samo jednog tretmana od 40 minuta možete sagoreti minimum 600 kalorija što je ekvivalent 1-4 cm. Ovo ćebe pomaže i u regulaciji strija jer se tretmanom obuhvata celo telo.

Krenite u bitku za savršenim telom!

Uslovi ponude

BLIC KUPON

- Jedan kupon važi za jednu osobu

- Možete preuzeti više kupona

- Nakon što preuzmete kupon on će se pojaviti u sekciji MOJI KUPONI i u Vašem emailu

- Ponuda obuhvata anticelulit ručnu masažu u trajanju od  30minuta + tretman u Infracrvenom ćebetu za topljenje masti i detoksikaciju celog tela u trajanju od 20-40minuta

-Možete se opredeliti za jednu od ponudejnih opcija:
* jedna ručna anticelulit masaža od 30 minuta + Infracrveno ćebe za 590rsd
* pet ručnih anticelulit masaža + pet tretmana u Infracrvenom ćebetu za 1990rsd

Sa priloženim kuponom iznos od 590rsd ili 1990rsd (zavisno od toga za koju opciju se opredelite) plaćate na licu mesta našem partneru

- Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja a najkasnije do 22.02.2018.

- Neophodno je poneti odštampan BLIC kupon 

- Obavezno je zakazivanje unapred

- Ukoliko iz bilo kog razloga ne možete da dođete na zakazani termin, molimo vas da ga blagovremeno otkažete i zakažete novi termin, u suprotnom kupon će se smatrati iskorišćenim

- Telefon: 063/46 79 95

- Radno vreme: ponedeljak-petak 10-19h, subota i nedelja 10-17h

- Adresa: Obilicev Venac 18-20, TC Passage, lokal 1/18, Beograd

 

* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

Podaci partnera
Lokacija
Studio za masažu i negu tela Magic hands
Obilicev Venac 18-20, TC Passage, lokal 1/18
Beograd
Phone: 063/46 79 95

Studio lepote Magic Hands nalazi se na teritoriji opštine Stari Grad, ulica Obilićev venac 18-20, TC City Passage. Salon je opremljen vrhunskom kozmetikom i prate trendove vezano za negu lica i tela, kao i najnovije tretmane za mršavljenje i oblikovanje tela.

U salonu Magic Hands možete uraditi tretmane lica najnovijim preparatima, mezoterapiju lica i tela bez igala. U njihovoj ponudi nalaze se još i masaža lipomasažerom (LPG), takođe i ručna masaža sa vrhunskim kremama, mikrodermoabrazija, tretmani u termo ćebetu, collarium!

Usluge salona:
- MASAŽE: relax, terapeutska, anticelulit, sportska, aromaterapija, LPG masaža
- Limfna drenaža: anticelulit  i terapeutska
- Solarijum
- Collarijum
- Elektrostimulacija
- Tretmani lica: biološki tretman, Spa tretman, lifting lica, Byas tretman podmlađivanja kao i masaža lica (ručna, aparativna)
- Depilacija
- Detoksikacija (infracrveno ćebe)
- Tretman mršavljenja i topljenja masnih naslaga

Posetite ih i uverite se u kvalitet usluge!


 

 

 
 
Obaveštenja o popustima
 
 
 
 
 
 
...pomažemo Vašem
biznisu da se razvija...