Ugovorili smo popust iskoristite kupon!

Platite u Arena Estetik Centru 2500rsd za LASERSKA EPILACIJA POLA NOGU! Na 5 iskorišćenih kupona + 5 tretmana epilacije pazuha ili plitkih prepona! Za glatku kožu bez dlačica!

Kraj
6 preuzetih
Ponuda zatvorena
Podeli sa prijateljima
Opis ponude

Neželjene dlačice su uvek problem broj jedan. Složićete se sa nama da nežna koža, bez dlačica, izgleda mnogo primamljivije kako na ženama, tako i na muškarcima…

Zato posebno treba obratiti pažnju da kožu održavamo glatkom i pazimo da se na njoj ne pojavi nijedna suvišna dlačica. Brijači nisu rešenje, jer nam takva svakodnevna obaveza ne treba, a ni bolna depilacija jer se uporne dlačice vraćaju nakon 2-3 nedelje. Zato je laserska epilacija najbolje rešenje!

Pripremili smo za vas idealnu ponudu -  trajnu lasersku epilaciju pola nogu Dermax RF Light aparatom u Arena estetik studiju za samo 2500rsd! A kao poklon na 5 i više preuzetih i iskorišćenih kupona dobijate gratis 5 tretmana epilacije pazuha ili plitkih prepona.

Rešite se upornih dlačica uz pomoć svetlosne tehnologije kojom se uništava sam koren dlačice, a time se njihov rast bitno usporava i na kraju eliminiše u potpunosti.

DERMAX RF Light, najsavremenija ultrazvučna epilacija bez bola i iritacije kože. Kada je reč o uklanjanju dlačica, osnovno pravilo je izbeći oštećenje ćelija kože ili ga svesti na minimum. Za nastanak i opstanak dlake odgovorne su papile i odgovarajući dotok hranljivih materija do papila.
Permanentna oslobođenost od dlačica postiže se jedino ciljanim delovanjem na papile dlake. Uklanjanje dlačica vrši se uz pomoć laserskog snopa u kombinaciji sa ultra-zvučnim zračenjem i tako se smanjuje dotok hranljivih materija papilama.

Za pun efekat potrebno je uraditi od 5-8 tretmana.

Aparatom DERMAX RF Light dolazi do bržeg rezultata jer se prva 3 tretmana rade na svega 7-10 dana i tim posupkom se duplo veći broj dlaka uhvati u prvoj fazi rasta, nakon toga se tretmani rade na 3-4 nedelja.
Važno je napomenuti da ostali laserski sistemi moraju da prave veći razmak između tretmana zbog jačine laserskog snopa koji je često neizdrživo bolan.

Pripreme za tretman:
Za najbolji efekat, preporučuje se brijanje, trimovanje ili krema za depilaciju, nikako depilacija, električnim epilatorom, ili uklanjanje dlačica pincetom.

Prepustite se stručnim rukama profesionalaca iz Arena estetik centra!

Uslovi ponude

BLIC KUPON

- Jedan kupon važi za jedan tretman

- Možete preuzeti više kupona

- Nakon što preuzmete kupon on će se pojaviti u sekciji MOJI KUPONI i u Vašem emailu

- Ponuda podrazumeva jedan tretman trajne epilacije pola nogu

- Za pun efekat neophodno je uraditi od 5-8 tretmana

- Za 5 i više preuzetih i iskorišćenih kupona +  5 tretmana epilacije pazuha ili plitkih prepona

- Neophodno je zakazivanje 2 dana unapred

- Sa priloženim kuponom iznos od 2500rsd plaćate na licu mesta

- Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja, a najkasnije do 23.02.2018.

- Obavezno poneti odštampan BLIC kupon 

- Telefon za informacije i zakazivanje: 064/40-40-450 ili 011/31-21-860

- Ukoliko niste u mogućnosti da dođete u zakazano vreme, potrebno je 2 dana ranije da otkažete i prezakažete termin, u suprotnom će se kupon tretirati iskorišćenim

- Radno vreme centra: pon-sub 10-20h

- Adresa: Antifašističke borbe 18, lok. 9, Novi Beograd

www.arenaestetik.rs


* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

Podaci partnera
Lokacija
Arena Estetik Centar
Antifašističke borbe 18, lokal 9
Beograd
Phone: 011/3121 860

Arena Estetik Centar je etetski studio koji nastoji na svojim klijentima i pacijentima pruži najbolju uslugu iz svake oblasti svoje delatnosti. Svesni su zahteva i potreba svojih klijenata da budu zdravi i lepi, pa su stoga razvili niz usluga koje pružaju uz maksimalnu stručnost u izuzetno prijatnom ambijentu.

Usluge koje Arena Estetik Centar pruža su:
- Uklanjanje mladeža i bradavica
- Botox
- Hijaluronska terapija
- Beljenje zuba
- Epilacija
- Kavitacija
- Lifting tela i lica
- Uklanjanje tetovaža
- Solarijum
- Body Painting
- Masaže 
 
Obaveštenja o popustima
 
 
 
 
 
 
...pomažemo Vašem
biznisu da se razvija...