Ugovorili smo popust iskoristite kupon!

Platite u studiju MAGIC HANDS u centru grada 799rsd ANTICELULIT RUČNA MASAŽA + VAKUUM SA TERMOPAKOVANJEM U INFRACRVENOJ SAUNI u trajanju od 60 minuta! Popust 53%!

Kraj
7 preuzetih
Ponuda zatvorena
Podeli sa prijateljima
Opis ponude

Kilograme možete gubiti na razne načine, ali kada rešimo da zategnemo telo i smršamo, obično tražimo najbrži i najefektivniji način.

Anticelulit masaža je najprirodniji način da se telo oslobodi toksina nagomilanih na masnim ćelijama. Osim što otklanja celulit, ova masaža blagotvorno deluje na poboljšanje cirkulacije i zatezanje kože. Cilj masaže je pokrenuti cirkulaciju, limfu, pospešiti izlučivanje viška vode i toksina iz tela. Anticelulit tretman kombinuje stručnu masažu fizioterapeuta i eterična ulja namenjena tretiranju celulita.

Vakuum ili cupping masaža je vrlo moćna tehnika masaže koja djeluje lokalno na problematične delove tela, poboljšava cirkulaciju i pospješuje zdravstveno stanje i vitalnost celog organizma. U  procesu ove tehnike masaže koristi se moć vakuuma koja vraća cirkulaciju u zone obuhvaćene bolom i celulitom.

Infracrvene saune su snabdevene infra grejačima koji proizvode zrake poput sunčevih samo bez negativnih ultraljubičastih zraka. Za razliku od tradicionalne saune koja idirektno greje telo putem vazduha ili pare, infracrvena sauna svojim toplim zracima direktno prodire u telo na dubini od nekoliko centimetara. Ova vrsta saune stimuliše vaš metabolizam tako što povećava broj otkucaja srca isto kao i vežbanje, tako da se očekuje da može da sagori između 200 i 600 kalorija. Infracrvena sauna može da pomogne kod mišićnoskeletnih bolesti, kod detoksikacije od teških metala, da poboljša protok krvi i imuni sistem. Infracrvene saune utiču na srce slično kardiovaskularnim vežbama, tako da je to odlična solucija za one koji ne uspevaju da ubrzaju otkucaje vežbanjem. Takođe, toplota iz saune, bilo koje, opušta mišiće i leči bolove u zglobovima.

Svoje telo prepustite magičnim rukama onih koji znaju kako da vam pomognu u ovoj borbi za lep i bolji život bez narandžine kore!

Uslovi ponude

BLIC KUPON

- Jedan kupon važi za jednu osobu

- Možete preuzeti više kupona

- Nakon što preuzmete kupon on će se pojaviti u sekciji MOJI KUPONI i u Vašem emailu

- Ponuda obuhvata anticelulit ručnu masažu + vakuum sa termopakovanjem u infracrvenoj sauni u trajanju od 60 minuta

- Gubi se u jednom tretmanu 600 kalorija

Sa priloženim kuponom iznos od 799rsd plaćate na licu mesta našem partneru

- Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja a najkasnije do 25.01.2018.

- Neophodno je poneti odštampan BLIC kupon 

- Obavezno je zakazivanje unapred

- Ukoliko iz bilo kog razloga ne možete da dođete na zakazani termin, molimo vas da ga blagovremeno otkažete i zakažete novi termin, u suprotnom kupon će se smatrati iskorišćenim

- Telefon: 063/46 79 95

- Radno vreme: ponedeljak-petak 10-19h, subota i nedelja 10-17h

- Adresa: Obilicev Venac 18-20, TC Passage, lokal 1/18, Beograd

 

* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

Podaci partnera
Lokacija
Studio za masažu i negu tela Magic hands
Obilicev Venac 18-20, TC Passage, lokal 1/18
Beograd
Phone: 063/46 79 95

Studio lepote Magic Hands nalazi se na teritoriji opštine Stari Grad, ulica Obilićev venac 18-20, TC City Passage. Salon je opremljen vrhunskom kozmetikom i prate trendove vezano za negu lica i tela, kao i najnovije tretmane za mršavljenje i oblikovanje tela.

U salonu Magic Hands možete uraditi tretmane lica najnovijim preparatima, mezoterapiju lica i tela bez igala. U njihovoj ponudi nalaze se još i masaža lipomasažerom (LPG), takođe i ručna masaža sa vrhunskim kremama, mikrodermoabrazija, tretmani u termo ćebetu, collarium!

Usluge salona:
- MASAŽE: relax, terapeutska, anticelulit, sportska, aromaterapija, LPG masaža
- Limfna drenaža: anticelulit  i terapeutska
- Solarijum
- Collarijum
- Elektrostimulacija
- Tretmani lica: biološki tretman, Spa tretman, lifting lica, Byas tretman podmlađivanja kao i masaža lica (ručna, aparativna)
- Depilacija
- Detoksikacija (infracrveno ćebe)
- Tretman mršavljenja i topljenja masnih naslaga

Posetite ih i uverite se u kvalitet usluge!


 

 

 
 
Obaveštenja o popustima
 
 
 
 
 
 
...pomažemo Vašem
biznisu da se razvija...