Ugovorili smo popust iskoristite kupon!

Sa BESPLATNIM KUPONOM platite 19500rsd i ISTAKNITE JAGODICE za 30 MINUTA sa 1ml TEOSYAL Ultimate Intense Volume hijaluronskim filerom!

Kraj
2 preuzetih
Ponuda zatvorena
Podeli sa prijateljima
Opis ponude

TEOSYAL Ultimate Intense Volume Hijaluronski filer obezbeđuje trajnost postignutog izgleda od 24 do 30 meseci! To je najkvaliteniji filer za povećanje volumena - na svetskom tržištu!

Jedre i lepo oblikovane jagodice, kao i nežne blage konture brade i vilice su veoma poželjne osobine i odlike mladosti i lepote.

Istaknute jagodice se naročito visoko rangiraju u savremenom doživljaju lepote, pa tako Američko udruženje Plastičnih i Estetskih hirurga u svom glasilu “Plastic and Aestetic Surgery“ navodi da su jagodice odnosno srednja trećina lica - ključni za mladolikost lica i da  njihovim smanjenjem sa godinama lice dobija usahli stariji izgled.“ Do sada su svi tretmani koji su vraćali punoću obrazima  uključivali  neki oblik hirurške intervencije, kao što je zatezanje lica, ugradnja trajnih implantata, ubrizgavanje sopstvene masti i sl. Ove hirurške procedure su efikasne, ali su invazivne, agresivne i zahtevaju dugotrajan oporavak, osim toga one su veoma skupe.
Nadoknađivanje volumena jagodica ili uvećanje jagodica sa remodeliranjem - danas je moguće bez hirurške operacije zahvaljujući visokokvalitenim Hijaluronskim filerima koji opstaju u tkivu - od 24 do 30 meseci, a koji se plasiraju pomoću specijalnih igala ili kanila !!! Podizanjem jagodica i nadoknađivanje izgubljenog volumena sa kvalitetnim Hijaluronskim filerom podmalađuje se i izgled celog lica, a posebno se poboljšava izgled zona ispod oka, koji je najosetljiviji na bore. Povećanje volumena jagodica takođe ublažava duboke nasolabijalne bore i diskretno podiže gornju usnu.

Prošle godine  u Americi je klasično hiurški ugrađeno 8.000 implantata u jagodice, kao i 90.000 injekcija vlastite masti (tretman koji se ponavlja) i preko 1.000.000 standardnih doza NASHA Hijaluronske kiseline, što govori u prilog dominacije ove metode uvećanja jagodica.
Vrhunski Hijaluronski filer TEOSYAL Ultimate Intense Volume omogućava da za 30-ak min dobijete željeni izgled - estetski rezultat podignutih jagodica vidljiv je odmah - a lice trenutno dobija jedrinu i jastučast izgled, uz period oporavka koji traje od jednog do dva dana. Injektovan Hijaluronski filer svojom zapreminom i hidrofilnim efektoma (intenzivno privlači tkivnu tečnost) u isto vreme podiže opuštenu kožu obraza što takođe doprinosi osveženom i podmlađenom izgledu bez tragova intervencije.

Prilikom ove intervencije radi se predhodna analiza i premeravanje radi što veće simetrije, a veoma se poklanja pažnja prirodnom oponašanju izgleda zigomatične regije pacijenta.

Ovu intervenciju mogu raditi samo - doktori koji imaju hirurško iskustvo sa estetskim korekcijama u području lica. Stepen i trajanje korekcije zavise od stanja tkiva na mestu implantiranja, dubine implantiranja u tkivu i tehnike aplikacije. Važno je imati i detaljno znanje anatomije područja gde se aplikuje Teosayal Ultimate, kao specijalne tehnike aplikacije filera. To je naročito važno kad se koristi oštra igla kako bi se izbegao rizik od perforacije dubljih potkožnih struktura, kao što su krvni sudovi i nervi, ali i zbog – prirodnog i skladnog – konačnog izgleda lica!!

TEOSYAL Ultimate Intense Volume je namenjen i za tkivnu augmentaciju (uvećanje) i konturiranje (remodeliranje) lica, jagodica, brade i nosa i među doktorima se smatra za najkvalitetniji Hijaluronski filer za remodeliranje lica i povećanje volumena na svetskom tržištu, kako zbog efekta i rezultata koje daje, tako i zbog dužine trajanje od 24 do 30 meseci u zigomatičnoj regiji (jagodice) i regiji nosa, što je znatno duži period od perioda trajanja sličnih filera drugih poznatih brendova kao što su Juviderm, Restylen, Voluma...!

Uslovi ponude

BLIC KUPON

- Jedan kupon važi za jednu osobu

- Možete preuzeti više kupona

- Nakon što preuzmete kupon on će se pojaviti u sekciji MOJI KUPONI i u Vašem emailu

Ponuda obuhvata isticanje jagodice za 30 minuta sa 1ml TEOSYAL Ultimate Intense Volume hijaluronskim filerom

Sa priloženim kuponom iznos od 19500rsd plaćate na licu mesta našem partneru

- Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja a najkasnije do 07.05.2018.

- Obavezno poneti odštampan BLIC kupon 

- Obavezna je najava 3 dana unapred

- Ukoliko iz bilo kog razloga ne možete da dođete na zakazani termin, molimo vas da ga blagovremeno otkažete i zakažete novi termin, u suprotnom kupon će se smatrati iskorišćenim

- Telefon: 069/73 75 00 i 060/73 33 777

- Radno vreme: 10-19h

- Adresa: Takovska 5, Beograd i Bulevar Oslobođenja 267, Beograd

- www.nanoklinika.rs
* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

Podaci partnera
Lokacija
Nano Klinika BRANT
Takovska 5
Beograd
Phone: 060/7333777

Nano Klinika BRANT je PRVA poliklinika za ESTETSKU HIRURGIJU, RADIOTALASNU HIRURGIJU i ESTETSKU STOMATOLOGIJU na Jugoistoku Evrope - koja u svojoj praksi primenjuje NANOTEHNOLOGIJU, a to znači primenu - NANO-IMPLANTATA, NANO-FILERA, NANO-BIONIKA u Estetskoj hirurgiji i NANO-KOMPOZITNIH estetskih plombi, NANO-ZUBNIH IMPLANTA, NANO-BIOTech PARADONTALNIH FILERE i NANO-BIOTech koštanog tkiva u Estetskoj stomatologiji i Oralnoj hirurgiji. Primena vrhunske tehnologije donosi - NOVI KVALITET pruženih usluga, pogotovo kada je udružena sa ZNANJEM i VEŠTINOM naših doktora. NANOTEHNOLOGIJA je najnaprednija tehnologija današnjice i vodeća tehnološka dimenzija sutrašnjice, kojom je proces stvaranja i dizajniranja novih materijala uveden u svet atoma u - NANO dimenziju. Atomskom preciznošću i bez mikro-nesavršenosti stvoreno je niz kompozitnih materijala dizajniranih da imaju zadivljujuće osobine koji pripadaju generaciji SMART (pametni) proizvoda! Na našoj Klinici koristimo niz tih najnovijih SMART proizvoda i materijala najpoznatijih svetskih brendova stvorenih u medicinske svrhe!

Nano Klinika BRANT je preko MINATEC-a, najvećeg razvojnog centra za Mikro-Nano-Tehnologiju u Evropi (EU) smeštenog u Grenoblu - neprestano na izvoru najnovijih otkrića u nanotehnologiji, mikrotehnologiji, biotehnologiji i njihovoj primeni u Estetskoj medicini, Estetskoj hirurgiji i Estetskoj stomatologiji.

 

 
 
Obaveštenja o popustima
 
 
 
 
 
 
...pomažemo Vašem
biznisu da se razvija...