Ugovorili smo popust iskoristite kupon!

MESEC DANA NEOGRANIČENOG VEŽBANJA (teretana +CARDIO program) + konsultacije u vezi treninga! Platite 950rsd uz BESPLATAN KUPON u novoj LUX teretani AIR GYM na Voždovcu!

Kraj
10 preuzetih
Ponuda zatvorena
Podeli sa prijateljima
Opis ponude

Ako još uvek niste ozbiljno shvatili potrebu organizma za stalnom fizičkom aktivnošću usled nedostatka slobodnog vremena, nikada nije kasno, ali bolje početi što pre, nego kasnije. Usled fizičkog napora organizam luči određene hormone i materije koje sve organe ’teraju’ na pravilan rad što za rezultat ima podizanje imunog sistema i sveopšte dobro stanje organizma a samim tim i prevencija pod nastanka nekih prehlada, ozbiljnijih zdravstvenih problema. Fizička aktivnost je potreba i zov našeg organizma za njegovo pravilno funkcionisanje. Ne morate vežbati kao profesionalni bilderi ili psotristi, već samo onoliko koliko je potrebno vašem organizmu  kako bi ostao zdrav.

Današnjom ponudom, koja obuhvata mesec dana neograničenog korišćenja teretane sa najsavremenjim spravama i kardio programom za dame i muškarce + GRATIS konsultacije u vezi treninga, smo hteli da ,još jednom podsetimo sve one koji nemaju naviku, niti želju da se bave sportom,  jer je to sigurna karta za vaše dobro sveopšte stanje organizma, harmonijumu uma i tela i vaš dug život.

Iskoristite slobodno vreme na najbolji mogući način uz vežbanje u najsavremenije opremljenoj teretani! Rezulatati neće izostati! Nakon leta - vreme je za povratak u teretanu!

Uslovi ponude

BLIC KUPON 

- Jedan kupon važi za jednu osobu

- Jedna osoba može kupiti najviše 2 kupona

- Nakon što preuzmete kupon on će se pojaviti u sekciji MOJI KUPONI i u Vašem emailu

- Ponuda obuhvata: 2 treninga Power Plate + 20 minuta kardio sprava sa ličnim trenerom

- Sa priloženim kuponom iznos od 450rsd plaćate našem partneru na licu mesta

- Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja, a najkasnije do 15.11.2014.

- Kupon važi samo za nove članove

- Treninzi se rade svakog drugog dana po 30 minuta

- Poneti sa sobom odštampan BLIC kupon

- Telefon za informacije: 062/560-550

- Adresa: Ustanička 204a

* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!BLIC KUPON 

- Jedan kupon važi za jednu osobu

- Možete preuzeti jedan kupon za sebe 

 - Nakon što preuzmete kupon on će se pojaviti u sekciji MOJI KUPONI i u Vašem emailu

Ponuda obuhvata mesec dana neograničenog korišćenja teretane sa najsavremenjim spravama i kardio programom za dame i muškarce + GRATIS konsultacije u vezi treninga

- Ponuda se odnosi samo na nove članove

- Sa priloženim kuponom iznos od 950rsd plaćate našem partneru na licu mesta

- Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja, a najkasnije do 13.05.2018.

- Ukoliko se ne pojavite u zakazanom terminu kupon će se smatrati iskorišćenim

- Obavezno poneti odštampan BLIC kupon

- Telefon za informacije: 069/10 48 090

- Radno vreme: pon-pet: 10h-24h, sub: 10h-20h, ned: 10h-18h

- Adresa: Braće Jerković 74F, Voždovac, Beograd

- www.airgym.club


 

* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

Podaci partnera
Lokacija
Air Gym
Braće Jerković 74F
Beograd
Phone: 069 1048090

Air Gym nalazi se u srcu Voždovca i nudi Vam najsavremenije uslove za trening i rekreaciju. U potpuno novom i klimatizovanom prostoru našeg centra, koji se nalazi iznad nivoa zemlje tako da ima dovoljno dnevne svetlosti, možete ostvariti sve Vaše vežbačke ciljeve, trenirajući na najnovijim spravama svetskog proizvođača fitnes opreme broj 1.

Stručni i visoko obrazovani tim fitnes centra AIR GYM pružiće Vam kvalitetne i korisne savete vezane za ishranu, vežbanje i zdrav život, kako biste što brže stigli do željenih rezultata. Ukoliko ste početnik, trener će zajedno sa Vama vežbati nekoliko treninga, kako bi Vas upoznao sa spravama i pravilnim načinom vežbanja. Takođe, svim našim članovima obezbeđujemo individualni program vežbanja, izrađen samo za Vas i usklađen u skladu sa Vašim mogućnostima i ciljevima.

Air Gym smešten u jednoj od najdužih ulici u Beogradu, Braće Jerković, broj 74f, svojim članovima nudi razne vrste treninga:
- Samostalno (slobodno vežbanje)
- Poluindividualne treninge
- Personalne treninge
- Kondicionu pripremu sportista
- Treninge snage
- Kardio treninge
- Vežbe istezanja i oblikovanja
- Vežbe za redukciju telesne težine
- Prodaju proteina

Sa željom da Vam ponudimo vrhunske uslove, naš centar smo opremili najnovijim spravama vodećeg svetskog proizvođača fitnes opreme, koju karakteriše odlična anatomska prilagodljivost, nečujnost, kao i minimalna mogućnost pogrešnog izvođenja vežbi. Sva oprema je dizajnirana tako da vam omogući najučinkovitije vežbanje za postizanje željenih rezultata.


 
 
Obaveštenja o popustima
 
 
 
 
 
 
...pomažemo Vašem
biznisu da se razvija...