Ugovorili smo popust iskoristite kupon!

PLATITE na LICU MESTA samo 580rsd ZAMENU 2 ZIMSKE GUME ZA LETNJE na putničkiom vozilu uz montažu i balansiranje + pregled ispravnosti trapa! Neka vaša bezbednost bude na prvom mestu!

Kraj
26 preuzetih
Ponuda zatvorena
Podeli sa prijateljima
Opis ponude

Ne čekajte visoke temperature da obavite ovu rutinsku intervenciju na vašem ljubimcu. Vreme je da vašem četvorotočkašu obezbedite nove letnje gume i spremite ga za vožnju.

Zamena guma na prelazu sezona, osim što je regulisana zakonom, obaveza je svakog vozača zarad bezbednosti svih učesnika u saobraćaju, kao i ljubavi prema svom automobilu. Uz zamenu guma dobijate i balansiranje istih što vašu vožnju čini daleko bezbednijom i prijatnijom. Ako se balansiranje ne uradi na vreme gume se troše brže i neravnomernije, stradaju ležajevi, amortizeri i druge komponente sistema oslanjanja. Svaki put kada se gume montiraju na točak i kad se ponovo stavljaju nakon popravke moraju se balansirati. Takođe, dobijate i pregled ispravnosti prednjeg i zadnjeg trapa!

Neka vaša bezbednost bude na prvom mestu!

Uslovi ponude

BLIC KUPON

- Jedan kupon važi za zamenu dve gume

- Možete preuzeti više kupona

- Nakon što preuzmete kupon on će se pojaviti u sekciji MOJI KUPONI i u Vašem emailu

- Ponuda obuhvata zamenu 2 zimske gume na putničkom vozilu od 13,14,15 i 16 cola za letnje uz montažu i balansiranje + pregled ispravnosti trapa

- Ponuda ne obuhvata: run- flat gume bilo koje dimenzije, gume na felnama bez rupe u sredini felne, gume od 17,18,19 i više cola

- Sa priloženim kuponom iznos od 580rsd plaćate našem partneru

- Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja, a najkasnije do 30.04.2018.

- Obavezno poneti sa sobom odštampan BLIC kupon

- Nije potrebna najava

- Telefon:011/22 74 235 ili 065/27 64 235 ili 060/02 18 000 

- Radno vreme: pon-sub 08:00h-19:00h,  nedelja: ne radi 

- Adresa: Bežanisjkih ilegalaca 13

 

* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

Podaci partnera
Lokacija
Autoperionica i vulkanizer MP
Bežanijskih ilegalaca 13
Beograd
Phone: 011/2274235

Autoperionica i vulkanizer "MP" ima širok spektar usluga vezan za popravku i održavanje vašeg automobila! Možete biti uvereni da automobil dajete u prave ruke jer vam kvalitet garantuje stručno i ljubazno osoblje sa dugogodišnjem iskustvom u automehanici!

 
 
Obaveštenja o popustima
 
 
 
 
 
 
...pomažemo Vašem
biznisu da se razvija...