Ugovorili smo popust iskoristite kupon!

Platite u agenciji MOJA TRAVEL 58evra i PROVEDITE USKRS I 1.MAJ u PARALIJI! Smeštaj u hotelu 3* na bazi 3noćenja u 1/2 i 1/3 sobama (doručkak švedski sto)! Polazci: 28.04.2018.

Kraj
5 preuzetih
Ponuda zatvorena
Podeli sa prijateljima
Opis ponude

PROGRAM PUTOVANJA:
1.dan 05.04./28.04.2018. Polazak iz Beograda, sa Velikog parkiinga kod Sava centra u 19:00 časova. Polazak iz Kragujevca kod Roda centra u 22.30 h. Noćna vožnja kroz Srbiju i Makedoniju sa usputnim kraćim zadržavanjima radi odmora i granicnih formalnosti.
2.dan 06.04./29.04.2018.- Dolazak u Solun u jutarnjim satima. Obilazak Soluna: Bela Kula, Via Egnatia, Crkva Svetog Dimitrija, Srpsko vojničko groblje na Zejtinliku Slobodno vreme za šoping. U popodnevnim časovima nastavak vožnje do Paralije. Smeštaj u apartmane - vile. Slobodno vreme za odmor. Noćenje.
3. dan 07.04./30.04.2018– U prepodnevnim časovima Fakultativni odlazak do grada Soluna , Obilazak Soluna: Bela Kula, Via Egnatia, Crkva Svetog Dimitrija, Srpsko vojničko groblje na Zejtinliku Slobodno vreme za šoping. U popodnevnim casovima povratak u Paraliju/Olimpic beach . Nocenje
4.dan 08.04./ 01.05.2018.  – U jutarnjim časovima Vaskršnji/prvomajski fakultativni polazak na izlet do Manastira Meteora. Poseta radionici vizantijskih ikona u podnožju Meteora - Zindros (veliki izbor originalnih suvenira i rukom rađenih ikona). Obilazak manastira Veliki Meteori . Povratak preko Kalambake. Pauza za fakultativni ručak. . Povratak u večernjim časovima. ,  Noćenje.
5.dan –09.04./02.05.2018. Do 09.00h Napuštanje apartmana . Slobodno vreme ili fakultativni polazak za mesto Litohoro, odlazak do Zevsove kade. Povratak u podnevnim casovima .Slobodno vreme za soping. Polazak za Srbiju u večernjim časovima.  Vožnja preko graničnog prelaza Evzoni sa kraćim zadržavanjem u Free Shopu-u. Nastavak vožnje preko Makedonije.
6.dan 10.04./03.05.2018.-Dolazak u Srbiju u jutarnjim satima.(Kraj usluga)

Cena aranžmana obuhvata:
- prevoz autobusom turisticke klase(tv,dvd,klima)solo ili dubble decker,od 16 do 87 mesta,na navedenoj relaciji/mesta se određuju prema prijavi;
- smeštaj u Paraliji ili Olimpic beachu u studiima i apartmanimana bazi 3 noćenja
- usluge stručnog vodiča
- troškove organizacije putovanja.

Cene aranžmana ne obuhvata:
- fakultativne izlete (minimum 25 osoba);
- međunarodno zdravstveno osiguranje
- ostale individualne troškove.

Cena fakultativnih izleta: (neophodan minimum 25 putnika )
- Solun sa poseton Srpskom vojnickom groblju - 15 eur
- Izlet do Manastira Meteori – nije uračunata ulaznica za jedan manastir 25 eur
- Litohoro /Zevsova kada- 10 eur
- Ulaznica za jedan manastir Veliki Meteori- 3 eur

Način plaćanja:
- u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Credit agrikol Banke na dan uplate,30% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 10 dana pred put (mogućnost plaćanja na rate do polaska).

NAPOMENA U VEZI SMEŠTAJA:
Smeštaj u apartmane je prvog dana boravka posle 14 časova (retko je moguć raniji ulazak) a izlazak iz apartmana je u 09 časova ujutro. Studiji i apartmani se nalaze u mestima Paralija i Olimpic beach i svaki ima opremljenu kuhinju, kupatilo, terasu, tv, klimu /naknadno se plaća 5 eur po danu /
OPIS SMESTAJA
LOKACIJA: Nalazi se na 150m -250m od plaže u centralnom delu Paralijeili Olimpic beacha, Objekti/kuce raspolažu sa 1/2, 1/3, 1/4, i 1/5 studijima I duplex apartmanima . Sve smeštajne jedinice su opremljene kupatilom, terasom, čajnom kuhinjom (sa osnovnim posuđem, frižiderom i rešo sa dve ringle), TV-om i A/C (klima uz doplatu-na licu mesta 5€ dnevno). WI-FI (Agencija ne može garantovati brzinu interneta i nije odgovorna u slučaju slabog signala ili nestanka interneta usled tehničkih problema), *WI-FI (Agencija ne može garantovati brzinu interneta i nije odgovorna u slučaju slabog signala ili nestanka interneta usled tehničkih problema
*Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata.

Moja Travel zadržava pravo zamene ovog hotela sličnim hotelima iste ili više kategorije.
Napomena: ne čeka se na granici obrada papira za tax-free.

NAPOMENA:
*MEĐUNARODNO PUTNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE preporučuje se, jer carinski organi s vremena na vreme proveravaju posedovanje polise putnog osiguranja. Agencija ne snosi odgovornost ukoliko putniku zbog neposedovanja polise bude uskraćen ulazak u R. Mađarsku.
*ZA OVO PUTOVANJE JE OBAVEZNO POSEDOVANJE CRVENOG BIOMETRIJSKOG PASOŠA.Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava.
*Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju.
* Maloletni putnici prilikom putovanja, ako nisu u pratnji roditelja, moraju imati overenu saglasnost roditelja.
*Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika.
*Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti.
*Sadržaj panoramskog razgledanja i obilazaka lokaliteta, predviđenih programom, podložan je promeni ukoliko je to uslovljeno opravdanim razlozima (radovima na saobraćajnicama, lokalitetima, promenom radnog vremena na lokalitetima za vreme praznika, štrajkovima, saobraćajnim kolapsom i slično).
* U okviru panoramskog razgledanja gradova navedenih u programima putovanja Sunrisetravel-a nisu predviđene posete ni obilasci enterijera javnih gradjevina, institucija i spomenika kulture, osim kada je to posebno naznačeno.
*Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilazaka, termina polazaka, vremena dolaska i daljeg rasporeda u aranžmanu).
* Napominjemo da je putovanje grupno, i tome je sve podređeno.Prema tome potrebno je jasno sagledavanjesituacije da su u vozilu, muzika i filmovi koji se puštaju, neutralni po svomsadržaju, temperatura u vozilu ne može se individualno za svako sedištepodešavati, i imajte u vidu da ono što je za nekoga toplo, za drugog je hladnoi sl. Dakle, za grupno putovanje potrebno je puno razumevanje međuputnicima i osećaj
kolektivizma.
*Raspored mesta u autobusu pravi organizator prema redosledu prijavljivanja.
*Mole se putnici da vode računa o svojim putnimispravama, novcu i stvarima u toku trajanja aranžmana. Ostavljanjevrednih stvari u autobusu i u hotelskim sobama nije preporučljivo, jer niprevoznik niti hotel ne odgovaraju za iste! U slučaju obijanja autobusa, putnikmože zatražiti nadoknadu štete samo za svoje osigurane stvari kod ovlašćenihosiguravajućih kuća. Organizator putovanja ne može odgovarati, niti seorganizatoru putovanja pišu prigovori, u slučaju ovih nepredviđenih okolnosti.

Napomena: ne čeka se na granici obrada papira za tax-free.

PROGRAM JE RAĐEN NA BAZI MINIMUM PRIJAVLJENIH 70 PUTNIKA.U SLUČAJU NEDOVOLJNOG BROJA PUTNIKA ROK ZA OTKAZ PUTOVANJA JE 5 DANA PRE POČETKA PUTOVANJA.

Agencija zadržava pravo korekcije cena u slučaju promena na deviznom tržištu.
Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.

UZ OVAJ PROGRAM VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA MOJA TRAVEL, KRAGUJEVAC
Organizator putovanja MOJA TRAVEL, Licenca br. OTP 20/2017

Uslovi ponude

BLIC KUPON

- Jedan kupon važi za jednu osobu

- Možete preuzeti više kupona

- Nakon što preuzmete kupon on će se pojaviti u sekciji MOJI KUPONI i u Vašem emailu

Ponuda obuhvata:
   * prevoz autobusom turisticke klase(tv,dvd,klima)solo ili dubble decker,od 16 do 87 mesta,na navedenoj relaciji / mesta se određuju prema prijavi;
   * smeštaj u Paraliji ili Olimpic beachu u studiima i apartmanimana bazi 3 noćenja
   * usluge stručnog vodiča
   * troškove organizacije putovanja.

- Ponuda ne obuhvata: fakultativne izlete i ulaznice, međunarodno zdravstveno osiguranje i individualne troškove

- Cena fakultativnih izleta: ( neophodan minimum 25 putnika )
   *
Solun sa poseton Srpskom vojnickom groblju - 15 eur
   * Izlet do Manastira Meteori – nije uračunata ulaznica za jedan manastir 25 eur
   * Litohoro /Zevsova kada- 10 eur
   * Ulaznica za jedan manastir Veliki Meteori- 3 eur

- Termin polaska : 05.04. i 28.04.2018.

- Sa priloženim kuponom iznos od 58evra plaćate u agenciji na licu mesta isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Credit Agrickol banke na dan uplate, 30% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 10 dana pred put

- Pre preuzimanja kupona neophodno je proveriti raspoloživost kapaciteta u agenciji

validna do popune kapaciteta.pre kupovine kupona obavezno
proverite raspolozivost kapaciteta u agenciji Fibula Beograd.

- Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja, a najkasnije do 27.04.2018.

- Prilikom rezervacije obavezno poneti sa sobom odštampan BLIC kupon

- Telefon za informacije i rezervacije: 034/208-026 ili 066-696- 88-33

- Radno vreme: Ponedeljak - Petak 09h -19h, Subota 09h - 14h

- Adresa: Karađorđeva 51, Kragujevac

www.mojatravel.rs

* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

Podaci partnera
Lokacija
Turistička agencija MOJA TRAVEL
Karađorđeva 51, Kragujevac
Srbija
Phone: 034/208-026

Turistička agencija Moja travel se bavi organizacijom letovanja, zimovanja , putovanjima u evropskim gradovima, izletima, ekskurzijama, wellness & spa, krstarenjima, dalekim destinacijama , prodajom avio i autobuskih karata, prodajom putnog zdravstvenog osiguranja…

U agenciji se možete informisati i o ponudama drugih organizatora za čiju prodaju je ovlašćena agencija Moja travel..

Da postane Vasa travel
T.A.MOJA TRAVEL

 
 
Obaveštenja o popustima
 
 
 
 
 
 
...pomažemo Vašem
biznisu da se razvija...