Ugovorili smo popust iskoristite kupon!

Platite uz BESPLATAN KUPON 450rsd za UKLANJANJE MEKIH NASLAGA I ZALIVANJE FISURA NA 2 ZUBA KOD DECE u ordinaciji Dental Milošević na Novom Beogradu!

Kraj
7 preuzetih
Ponuda zatvorena
Podeli sa prijateljima
Opis ponude

Higijena usta i zuba predstavlja jednu od najznačajnijih mera za očuvanje i unapređenje oralnog zdravlja. Zdravi zubi su preduslov opšteg zdravlja. Redovne posete stomatologu ključ su dečijeg dobrog oralnog zdravlja i lepog osmeha.

Zato smo za vaše mališane danas pripremili ovu ponudu koju ne smete propustiti! Uklanjanje mekih naslaga i zalivanje fisura na 2 zuba kod dece u ordinaciji Dental Milošević na Novom Beogradu i to za samo 450rsd!

Zalivanje fisura je zahvat za zaštitu dečijih zuba, štite od pojave karijesa. U savremenoj stomatologiji primenjuje se kao specifična preventivno terapijska mera kojom se ispunjavaju fisure zdravih zuba (kako mlečnih tako i stalnih) različitim vrstama zalivača.

Fisure i jamice zuba su delovi grizne površine u kojima se najčešće zadržava hrana i koje je veoma teško dobro očistiti četkicom. Kao posledica nemogućnosti pranja tih delova zuba, dolazi do taloženja hrane i naslaga, a kao posledica toga nastaje karijes. Zalivanjem fisura stvaramo fizičku barijeru, kojom se onemogućava prodiranje hrane do dna fisura.

Čuvajte vaše zubiće!

Uslovi ponude

BLIC KUPON

- Jedan kupon važi za jednu od ponuđenih usluga

- Možete preuzeti više kupona

- Nakon što preuzmete kupon on će se pojaviti u sekciji MOJI KUPONI i u Vašem emailu

- Ponuda obuhvata uklanjanje mekih naslaga i zalivanje fisura na 2 zuba kod dece

- Sa priloženim kuponom iznos od 450rsd plaćate na licu mesta našem partneru

- Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja, a najkasnije do 20.05.2018

- Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite ordinaciju i pomerite zakazani termin, inače će vam se kupon računati kao iskorišćen

- Obavezno poneti odštampan BLIC kupon

- Neophodno je zakazivanje

- Telefon za zakazivanje: 060/678-876-1

- Radno vreme: pon-pet od 10h do 18h, subota po potrebi

- Adresa: Dušana Vukasovića 61, iza kafića Cezar, Novi Beograd

* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

Podaci partnera
Lokacija
Stomatološka ordinacija Dental Milošević
Dušana Vukasovića 61, iza Cezara
Beograd
Phone: 060/6788761

Stomatološka ordinacija Dental Milošević nudi vam sve vrste usluga opšteg tipa stomatologije i potpuno zbrinjavanje na jednom mestu. U prijatnom ambijentu naše ordinacije, nastojimo da se svi pacijenti osećaju opušteno i sigurno. Jedinstven i lični pristup svakom pacijentu, sa željom da ih oslobodimo straha od same intervencije je ono po čemu se ordinacija Dental Milošević razlikuje od drugih.

Naš stručni kadar rešiće sve vaše nevolje koje se tiču zdravlja vaših zuba, brzo i kvalitetno, uz garanciju vrhunskog kvaliteta usluga. Pored pregleda lekara, možete dobiti i sve neophodne savete o pravilnoj higijeni vaših zuba.

Kako bi vaš osmeh uvek bio blistav i zdrav, nudimo vam usluge popravke i lečenja zuba. Svi tretmani su minimalno invazivni i apsolutno bezbedni, što kod naših pacijenata stvara visok nivo poverenja i sigurnosti.


 
 
Obaveštenja o popustima
 
 
 
 
 
 
...pomažemo Vašem
biznisu da se razvija...