Ugovorili smo popust iskoristite kupon!

Platite u KOZMETIČKOM SALONU ENJOY LIFE u centru grada 1399rsd za LIPOLIZU (nehirušku liposukciju) + MADEROTERAPIJU + TERMOPAKOVANJE u trajanju od 45 MINUTA!

Kraj
0 preuzetih
Ponuda zatvorena
Podeli sa prijateljima
Opis ponude

Maderoterapija ili terapija drvetom je sve popularnija kod nas, a i svetu. To je jedan oblik masaže koji je razvijenn u Kolumbiji, a kod kojeg se za izvođenje pokreta koriste specijalni masažeri napravljeni isključivo od prirodnog materijala – tačnije od drveta.
Iako se uglavnom žene odluče za ovu masažu da bi se rešile celulita, ona je korisna i preporučuje se za:
- Opuštanje tela i uma
- Stimulaciju limfnog sistema
- Ubrzanje metabolizma
- Razbijanje celulita
- Smanjenje obima

Lipoliza je medicinska procedura topljenja i uklanjanja neželjenih masnih naslaga na telu, pomoću koje možemo izmeniti oblik delova tela ili lica.
Lipolizu najčešće koristimo na delovima tela koji se upornim vežbanjem ili dijetom ne mogu adekvatno oblikovati. U najvećem broju slučajeva metoda se primanjuje na butinama, stomaku, bokovma, zadnjici i podbradku.Tretman lipolize traje 20 do 30minuta i omogućava vraćanje uobičajenim dnevnim aktivnostima odmah nakon intervencije.Za razliku od klasične dijete lipolizom postižemo kompletnu destrukciju masnih ćelija (adipocita), u okviru koje se razgrađuje zid masne ćelije i vezivne pregrade, tako da u tretiranoj regiji ne dolazi do ponovnog nagomilivanja masnih naslaga.
    1. Lipolitik dovodi do topljenja masnih ćelija i oslobađaju se masne kiseline.
    2. Lipolitik hidrolizuje masne kiseline i čini ih rastvorljivim u tečnoj sredini.
    3. Masne kiseline van masnih ćelija su signal da makrofagi ( čistači našeg organizma) ubrzano dolaze na mesto delovanja i odnose masne kiseline u jetru gde se dalje metabolišu.
Prednost lipolize u odnosu na liposukciju je u nemogućnosti nastajanja neravnina na tretiranim delovima tela i fibroze, ukoliko se adekvatno aplikuje lipolitik.
Efekat je trajan kod osoba koje ne povećavaju kilograme. U obimu se gubi od 1 do 10cm u zavisnosti od regije koja je tretirana.

Termopakovanja aktiviraju ćelije u dubinskim slojevima kože,ubrzava cirkulaciju,izaziva znojenje kože i izbacivanje tečnosti, pospešuje čišćenje kože od toksina i topljenje masnih naslaga te se celulit potpuno eliminiše i uz pravilnu ishranu i fizičku aktivnost - više ne vraća.

Posetite nas!


Uslovi ponude

BLIC KUPON

- Jedan kupon važi za jednu osobu 

- Možete preuzeti više kupona

- Nakon što preuzmete kupon on će se pojaviti u sekciji MOJI KUPONI i u Vašem emailu

- Ponuda obuhvata: Lipolizu (nehiruška liposukcija) + maderoterapija+termopakovanje u trajanju od 45 minuta

- Sa priloženim kuponom uslugu u iznosu od 1399rsd plaćate na licu mesta našem partneru

- Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja, a najkasnije do 16.04.2018.

- Obavezno poneti odštampan BLIC kupon

- Neophodno je zakazivanje

- Ukoliko niste u mogućnosti da dođete u zakazano vreme, potrebno je blagovremeno otkazati  i prezakazati nov termin, u  suprotnom će se kupon tretirati iskorišćenim

- Telefon: 062/226 445

- Radno vreme: utorak-subota 10-20h, nedelja 10-17h

- Adresa: Svetozara Markovića 44,Centar,Beograd,

 

* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

Podaci partnera
Lokacija
Kozmetički salon Enjoy Life
Svetozara Markovića 44,Centar Beograd,
Beograd
Phone: 062/226 445

Kozmetički salon Enjoy Life nalazi se u ulici Svetozara Markovića broj 44 u centru grada! U našem salonu uz stručno i ljubazno osoblje, a u izuzetno prijatnom ambijentu, možete dobiti vrhunsku uslugu i negu kakvu želite! Bićete oduševljeni jer će vas dočekati nasmejano,ljubazno i pozitivno osoblje obavljajući svoj posao veoma profesionalno i s ljubavlju. Kada ste kod nas na tretmanu ulepšavanja i nege tela, imaćete osećaj kao da ste van grada.
Pridružite nam se i Vi koji niste do sada dolazili.

Sa željom da Vam ponudimo vrhunske tretmane,kozmetički salon Enjoy Life Vam nudi sledeće usluge: tretmane lica, tretmane tela, mršavljenje, nehirušku liposukciju, masaže, pedikir, manikir, gel lak, depilaciju.

Prepustite se i uživajte u svakom trenutku provedenom u kozmetičkom salonu Enjoy Life! 
 
Obaveštenja o popustima
 
 
 
 
 
 
...pomažemo Vašem
biznisu da se razvija...