Ugovorili smo popust iskoristite kupon!

Uz BESPLATAN KUPON platite 550rsd za 2 GURMANSKE PLJESKAVICE ILI 2 PORCIJE ĆEVAPA (20kom) + PEKARSKI KROMPIR + dve salate + dve palačinke (džem/eurokrem) u restoranu STARA ŽUTA GREDA!

Kraj
10 preuzetih
Ponuda zatvorena
Podeli sa prijateljima
Opis ponude

Dobra klopa uvek dobrodođe, a ukoliko povedete i društvo, još je slađe. Ako se zaista želite počastiti, nemojte se mnogo misliti gde da krenete i probajte najbolje.

Pljeskavice ili ćevapčići su omiljeno jelo na Balkanu. Kada jedete u društvu svaki trenutak je uživanje, ali je svakako bitno da napravite dobar izbor i što se tiče kvaliteta klope i količine. Dve porcije pljeskavica ili dve porcije  od 20 ćevapa sa pekarskim krompirom zasitiće vas sigurno, naročito ako je u pitanju Restoran "Stara Žuta Greda", koji već godinama sjajnom klopom puni naše stomake...

Vreme je da provedete ukusne i prijatne trenutke sa dragom osobom, prijateljem ili čitavim društvom i uživajte uz vrhunsku hranu po neverovatnoj ceni!

Uslovi ponude

BLIC KUPON

- Jedan kupon važi za dve osobe

- Jedna osoba može da preuzme najviše 2 kupona

- Nakon što preuzmete kupon on će se pojaviti u sekciji MOJI KUPONI i u Vašem emailu

- Ponuda obuhvata 2 gurmanske pljeskavice ILI dve porcije ćevapa (20kom)+ pekarski krompir + dve kupus salate + dve palačinke (džem/eurokrem)

- Sa priloženim kuponom iznos od 550rsd plaćate na licu mesta našem partneru

- Kupon možete iskoristiti od ponedeljka do subote od 17h-22h, a najkasnije do 29.04.2018.

- Neophodna je najava jedan dan ranije

- Ako ste sprečeni da dođete, pomerite zakazani termin, inače će vam se kupon računati kao iskorišćen

- Obavezno sa sobom poneti odštampan BLIC kupon

- Telefon za rezervacije: 011/285 28 24 ili 064 /50-48-482

- Radno vreme: pon-sub od 08-24h, nedelja je neradan dan

- Adresa: Generala Horvatovića 55, Vraćar, Beograd

 

* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

Podaci partnera
Lokacija
Restoran Stara Žuta Greda d.o.o
Generala Horvatovića 55
Beograd
Phone: 011/2852824

Stara Žuta Greda je restoran sa tradicijom od skoro tri decenije.  Ispred skromne kafanice otvorene 1992. godine stajala je greda na kojoj su sate provodili lokalni ljubitelji piva... Kada je trebalo da dobije naziv, ti isti su joj i kumovali. Nazvaše je "Žuta greda"...

Kažu da Stara Žuta greda u Beogradu, ima "dušu", kakva se retko sreće. Domaćinska atmosfera koju smo stvorili unutar zidova našeg restorana i ljubazno osoblje, učiniće da zaboravite na svakodnevne probleme i prepustite se uživanju u ukusima i mirisima vrhunskih specijaliteta. Nadaleko poznata po obilnoj, svežoj i jeftinoj domaćoj klopi, dugo je bila omiljeno mesto okupljanja kako starih, tako i mladih. Kada svratite u restoran vreme jednostavno prestane da postoji.

Vremena i običaji se menjaju, ali mi ostajemo verni proverenom kvalitetu naše hrane i pića, kao i perfektnoj usluzi svakog gosta koji nam dođe. Savršen spoj tradicije i detalja savremenog doba protkanih kroz ambijent restorana, čine da zadržavamo autentičnost sa jedne strane i pratimo standarde koje postavlja savremeno ugostiteljstvo sa druge strane, ovaj restoran odiše prijatnom i domaćinskom atmosferom.  Kao i onda, i danas se u "Gredi" jedu ukusni specijaliteti, prilagođeni svačijem džepu.

Naša vrata su vam otvorena svakoga dana od 8 do 24 sata. Restoran se nalazi na Vračaru u Ulici Generala Horvatovića 55.

Dođite i uživajte u izvrsnoj domaćoj kuhinji. 
 
Obaveštenja o popustima
 
 
 
 
 
 
...pomažemo Vašem
biznisu da se razvija...