Ugovorili smo popust iskoristite kupon!

Uz BESPLATAN KUPON platite 480rsd za DVE PORCIJE BEČKE ŠNICLE SA POMFRITOM + dve teleće čorbe + dve palačinke (džem/eurokrem) u restoranu STARA ŽUTA GREDA!

Kraj
8 preuzetih
Ponuda zatvorena
Podeli sa prijateljima
Opis ponude

Uživanje u hrani je uvek lepše u dvoje. Bilo da slavite nešto vama bitno, želite da iznenadite voljenu osobu romantično i hitno, da sa nekim provedete najukusnije trenutke ili jednostavno obožavate nova mesta i specijalitete, a preko glave su vam dosadne dijete - onda je Stara Žuta Greda vaša sledeća stanica.

Dve porcije bečke šnicle sa pomfritom + dve teleće čorbe + dve palačinke(džem/eurokrem) zasitiće vas sigurno, naročito ako je u pitanju restoran  koji već godinama sjajnom klopom puni naše stomake!

Vreme je da provedete ukusne i prijatne trenutke sa dragom osobom, prijateljem ili čitavim društvom i uživajte uz vrhunsku hranu po neverovatnoj ceni!


Uslovi ponude

BLIC KUPON

- Jedan kupon važi za dve osobe

- Jedna osoba može da preuzme najviše 2 kupona

- Nakon što preuzmete kupon on će se pojaviti u sekciji MOJI KUPONI i u Vašem emailu

- Ponuda obuhvata dve porcije bečke šnicle sa pomfritom + dve teleće čorbe + dve palačinke(džem/eurokrem)

- Sa priloženim kuponom iznos od 480rsd plaćate na licu mesta našem partneru

- Kupon možete iskoristiti od ponedeljka do subote od 17h-22h, a najkasnije do 30.04.2018.

- Neophodna je najava jedan dan ranije

- Ako ste sprečeni da dođete, pomerite zakazani termin, inače će vam se kupon računati kao iskorišćen

- Obavezno sa sobom poneti odštampan BLIC kupon

- Telefon za rezervacije: 011/285 28 24 ili 064 /50-48-482

- Radno vreme: pon-sub od 08-24h, nedelja je neradan dan

- Adresa: Generala Horvatovića 55, Vraćar, Beograd

 

* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

Podaci partnera
Lokacija
Restoran Stara Žuta Greda d.o.o
Generala Horvatovića 55
Beograd
Phone: 011/2852824

Stara Žuta Greda je restoran sa tradicijom od skoro tri decenije.  Ispred skromne kafanice otvorene 1992. godine stajala je greda na kojoj su sate provodili lokalni ljubitelji piva... Kada je trebalo da dobije naziv, ti isti su joj i kumovali. Nazvaše je "Žuta greda"...

Kažu da Stara Žuta greda u Beogradu, ima "dušu", kakva se retko sreće. Domaćinska atmosfera koju smo stvorili unutar zidova našeg restorana i ljubazno osoblje, učiniće da zaboravite na svakodnevne probleme i prepustite se uživanju u ukusima i mirisima vrhunskih specijaliteta. Nadaleko poznata po obilnoj, svežoj i jeftinoj domaćoj klopi, dugo je bila omiljeno mesto okupljanja kako starih, tako i mladih. Kada svratite u restoran vreme jednostavno prestane da postoji.

Vremena i običaji se menjaju, ali mi ostajemo verni proverenom kvalitetu naše hrane i pića, kao i perfektnoj usluzi svakog gosta koji nam dođe. Savršen spoj tradicije i detalja savremenog doba protkanih kroz ambijent restorana, čine da zadržavamo autentičnost sa jedne strane i pratimo standarde koje postavlja savremeno ugostiteljstvo sa druge strane, ovaj restoran odiše prijatnom i domaćinskom atmosferom.  Kao i onda, i danas se u "Gredi" jedu ukusni specijaliteti, prilagođeni svačijem džepu.

Naša vrata su vam otvorena svakoga dana od 8 do 24 sata. Restoran se nalazi na Vračaru u Ulici Generala Horvatovića 55.

Dođite i uživajte u izvrsnoj domaćoj kuhinji. 
 
Obaveštenja o popustima
 
 
 
 
 
 
...pomažemo Vašem
biznisu da se razvija...