Ugovorili smo popust iskoristite kupon!

Plati u Beauty Lounge Clinic 20400rsd jedan mililitar filera HIJALURONA ZA UVEĆANJE USANA, POPUNJAVANJE BORA, KOREKCIJU PODOČNJAKA, JAGODICA! Tretman radi doktorka!

Kraj
0 preuzetih
Ponuda zatvorena
Podeli sa prijateljima
Opis ponude

Svaka doživljena emocija u manjoj ili većoj meri beleži trag na našoj koži, a zbirni efekat sa godinama postaje sve izraženiji u vidu bora, opuštene kože, koja je izgubila tonus i elastičnost, obraza i slepoočnica koji postaju neprivlačno udubljeni, podočnjaka, usana koje su izgubile punoću i konture.

Da bismo nastavili trku sa vremenom i uspešno je dobili, mi u Beauty Lounge Clinic-u, smo se okrenuli najsavremenijim tehnikama i materijalima kojima postižemo POTPUNO PRIRODAN MLADALAČKI IZGLED! Sa kvalitetnim hijaluronskim filerima rezultati su zagarantovani!

Hijaluron pretstavlja idealnu anti aging proceduru za oblikovanje i uvećanje usana, ublažavanje dubokih bora i eliminacijuplitkih bora, konturiranje lica, korekciju podoćnjaka, i isticanje jagodica  jer osim neposrednog efekta otklanjanja bora, zbog svoje sposobnosti da vezuje molekule vode koži vraća elastičnost, hidriranost i mladalačku svežinu koži lica i vrata.

Sastoje se od hijaluronske kiseline u obliku gela. Ubrizgavaju se u kožu radi postizanja efekta nehirurškog fejs-liftinga, popunjavanja bora, ožiljaka, kao i oblikovanja i povećanja volumena usana, jagodica..

Sama procedura je potpuno bezbolna, radi se u lokalnoj anesteziji nakon čega se može javiti blago crvenilo i otok koji brzo prolazi. U najvećem broju slučajeva već nakon pola sata možete se vratiti svojim redovnim aktivnostima.

Efekat je vidljiv odmah! Svi će primetiti da izgledate bolje ali niko neće primetiti šta ste radili! Ovom procedurom možete ublažiti sledeće bore: - na čelu - između obrva - oko očiju - nazolabijalne (idu od nosa ka uglovima usana) - marionetske bore (od uglova usana idu ka bradi) - sitne bore oko usana (tzv. Pušačke bore)

Sem što će bore odmah izgledati bolje, sprečiće se njihovo dalje produbljivanje tako da koža što duže ostane bez bora ili barem sa što blažim borama.

Ukoliko vas je ova priča zaintrigirala i želite da probate ovaj tretman, idealan je trenutak da to učinite. U Beauty Lounge Clinic-u  obezbedili su popust za sve koji žele da postignu efekat punih usana i uklone bore.

Uslovi ponude

BLIC KUPON

- Jedan kupon važi za jedan tretman

- Možete preuzeti više kupona

- Nakon što preuzmete kupon on će se pojaviti u sekciji MOJI KUPONI i u Vašem emailu

Ponuda obuhvata jedan mililitar hijaluronskih filera za uvećanje usana, popunjavanje bora,korekcija podočnjaka ili uvećanje jagodica

- Tretman radi doktorka

Sa priloženim kuponom iznos od 20400rsd plaćate na licu mesta našem partneru

- NAPOMENA: Mogućnost plaćanja na 12 mesečnih rata, karticama,administrativnom zabranom ili čekvovima

- Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja a najkasnije do 21.05.2018.

- Obavezno poneti odštampan BLIC kupon 

- Neophodno je zakazivanje unapred

- Ukoliko iz bilo kog razloga ne možete da dođete na zakazani termin, molimo vas da ga blagovremeno otkažete i zakažete novi termin, u suprotnom kupon će se smatrati iskorišćenim

- Telefon: : 065/ 210 83 68 ili 011/210 83 68

- Radno vreme: ponedeljak, sreda, petak 12h-20h
                       utorak, četvrtak 10h-18h
                       subota 10h-15h

- Adresa: Bulevar Maršala Tolbuhina 2/55, (bivša Goce Delčeva) Novi Beograd

www.beautyloungeclinic.rs
* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

Podaci partnera
Lokacija
Beauty Lounge Clinic
Bulevar Maršala Tolbuhina 2/55, (bivša Goce Delčeva)
Beograd
Phone: 011/2108368

Naša ordinacija se bavi nehirurškom estetskom medicinom. Nalazi se na prelepoj lokaciji, na samoj obali Dunava, uz Zemunski kej.

Dok uživate u toplom ili hladnom napitku i pogledu sa terase, možete odabrati neki od tretmana koji su vam na raspolaganju.

Konsultacije su besplatne i sve preporuke i savete dobićete od dr Tamare Vasić-Bundalo, koja ima veliko višegodišnje iskustvo u ovoj oblasti. Ona će vam preporučiti tretmane u skladu sa vašim željama, godinama i strukturi lica i tela, a sve u cilju da izgledate podmlađeno i potpuno prirodno. Želja nam je da, kao i do sada, gradimo kvalitetne i dugotrajne veze sa pacijentima, kao i da pratimo i unapređujemo sve postignute rezultate.

Sve tretmane u našoj ordinaciji radi dr Tamara Vasić-Bundalo, koja prati sve svetske trendove u oblasti antiaging-a i poseduje sertifikate za svaki tretman koji radi.


 
 
Obaveštenja o popustima
 
 
 
 
 
 
...pomažemo Vašem
biznisu da se razvija...