Ugovorili smo popust iskoristite kupon!

Platite u salonu Diana-SB 990rsd za JAPANSKU MASAŽU LICA - 4 TRETMANA! Otkrijte tajnu mladolikosti!

Kraj
5 preuzetih
Ponuda zatvorena
Podeli sa prijateljima
Opis ponude

Ako imate osećaj da vam je lice naduveno,umorno razlog mogu biti nakupljeni toksini. Dobra vest je da osećaj nadutosti i umoran izraz lica možete rešiti pomoću Japanske masaže! Radi se o drevnoj japanskoj masaži lica Zogan (ili Tanaka) što bi u prevodu bilo "Stvaranje lica".

Ona pomlađuje, briše bore i uklanja podočnjake,naduvenost lica i poboljšava cirkulaciju. Koža postaje zategnuta, mekana i sjajna. Smanjuje se čak i podbradak. Japanska masaža podstiče izbacivanje toksina i suvišne tečnosti te poboljšava cirkulaciju lica. Radi se o dubokoj masaži mišića lica koja ih opušta i revitalizira.Tako jak efekat se postiže zbog masiranja određenih „magičnih tačaka lepote“.

Posle japanske masaže nanosi se krema prema tipu kože. Jedan tretman traje oko 30 minuta, može se raditi 1ili 2puta nedeljno.

Posetite nas...uverite se i sami!

Uslovi ponude

BLIC KUPON

- Jedan kupon važi za jednu osobu 

- Možete preuzeti više kupona

- Nakon što preuzmete kupon on će se pojaviti u sekciji MOJI KUPONI i u Vašem emailu

- Ponuda obuhvata: Japansku masažu lica - 4 tretmana 

- Sa priloženim kuponom uslugu u iznosu od 990rsd plaćate na licu mesta našem partneru

- Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja, a najkasnije do 27.06.2018.

- Obavezno poneti odštampan BLIC kupon

- Neophodno je zakazivanje

- Ukoliko niste u mogućnosti da dođete u zakazano vreme, potrebno je blagovremeno otkazati  i prezakazati nov termin, u  suprotnom će se kupon tretirati iskorišćenim

- Telefon: 064/4120020, 065/2515997

- Radno vreme: pon-pet 12h - 19h, subota 12h -16h

- Adresa: Jablanička 33,Beograd

- https://www.facebook.com/salonlepotedianasb/

* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

Podaci partnera
Lokacija
Salon lepote Diana-SB
Jablanička 33
Beograd
Phone: 064/4120020

Salon lepote Diana-SB se nalazi na adresi Jablanička 33. Nudi širok asortiman svojih usluga za ulepšavanje i negu od glave do pete. Upotrebom renomiranih preparata svetskih proizvođača trude se da na adekvatan način vode brigu o lepoti vašeg tela, kose, lica.

Kada poželite vreme samo za sebe, kratki predah za dušu i telo i priliku da sakupite novu snagu, na jednom mestu moći ćete da uživate u svemu što vam je potrebno da dobro izgledate i da se dobro osećate.

Svratite kod nas i prepustite se edukovanom i ljubaznom osoblju našeg salona, u mogućnosti smo da vam ponudimo najbolje tretmane. Bićete više nego zadovoljni svojim izgledom.

Budite lepi budite negovani i zadovoljni sobom!

 


 

 
 
Obaveštenja o popustima
 
 
 
 
 
 
...pomažemo Vašem
biznisu da se razvija...