Ugovorili smo popust iskoristite kupon!

Uz BESPLATAN KUPON plati u Fitness Klubu Centar samo 950rsd za 12 TERMINA PILATESA ILI 12 TERMINA TOTAL BODY WORKOUT ILI 12 TERMINA ZUMBA FITNES PROGRAM ILI 12 TERMINA AEROBIKA!

Kraj
13 preuzetih
Ponuda zatvorena
Podeli sa prijateljima
Opis ponude

Uradite nešto korisno za sebe, svoje telo i zdravlje! Održite kondiciju, jačinu organizma, fleksibilnost tela, umanjite posledice stresa, i na taj način poboljšajte celokupno zdravstveno stanje!

Izaberite jedan od tri ponuđena programa i vratite se životnim obavezama zadovoljniji sa više samopouzdanja i puni energije!

Pilates je suptilna forma vežbanja koja istovremeno razvija specifičnu  snagu i fleksibilnost mišića i zglobova, čime se postiže optimalna telesna uravnoteženost. Pilates izdužuje telo, utiče na elegantno držanje, oslobađa od stresa, doprinosi boljoj samokontroli i većem samopouzdanju. Ovaj program se koncentriše na unutrašnje mišiće-držače, koji su važni za održavanje tela u ravnoteži, a od suštinskog su značaja za podržavanje normalnog stanja kičmenog stuba. Osim toga, pilates vežbe utiču na pravilno disanje i ispravljanje kičme time što jačaju unutrašnje mišiće trupa, što je od velikog značaja za ublažavanje i preventivu bolova u leđima.

TOTAL BODY WORKOUT je fitnes program namenjen ljudima koji žele da zategnu svoje mišiće i dovedu svoje telo u savršenu formu. Cilj časa je da uz pravilan rad i veliki broj ponavljanja svake vežbe dođemo do željenih rezultata. Čas traje 60 minuta i uključu

je vežbe koje poboljšavaju snagu, kondiciju i fleksibilnost celog tela. Akcenat se stavlja na mišiće gluteusa, nogu i stomaka, ali neretko se rade i vežbe za ruke i leđa.

Sam trening počinje petominutnim zagrevanjem uz vežbe iz klasičnog aerobika, a posle toga ulazimo u zonu vežbi kojima radimo više grupa mišića istovremeno.

Zumba fitnes je kardio-fitnes trening na bazi latino američkih plesova. Uz određene koreografije i osnovne plesne korake, može svako da nauči. Povećava samopouzdanje i popravlja raspoloženje, jer dok plešete imate osećaj kao da ste na zabavi.

Idealna prilika da izgubite suvišne kilograme ili poboljšate svoje zdravlje i kondiciju!

Uslovi ponude

BLIC KUPON 

- Jedan kupon važi za jednu osobu

- Možete preuzeti više kupona

- Nakon što preuzmete kupon on će se pojaviti u sekciji MOJI KUPONI i u Vašem emailu

- Ponuda obuhvata mesec dana, 12 termina pilatesa 3 x nedeljno ILI 12 termina zumba fitnes program ILI 12 termina aerobika 3 x nedeljno ILI 12 termina Total Body Workouta 3 x nedeljno

- Termini:   
   * Pilates:
         1.Pon,sre,pet 18-19h
         2.Uto,cet, 18-19h,i  sub 17-18h
   * Zumba:
         1.Uto,cet. 19-20h ,i  sub 18-19h
         2.Uto 20-21h, cet 20-21h ,  sub 18-19h
   * Aerobik
         1. Pon,sre,pet 19-20
         2. Pon,sre,pet. 20-21h
   * Total Body Workout
         1. Uto 21-22h, cet 21-22h,  sub 20-21h

Sa priloženim kuponom iznos od 950rsd plaćate na licu mesta našem partneru

- Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja, važi mesec dana od dana aktivacije kupona a najkasnije do 03.06.2018.

- Obavezno poneti odštampan BLIC kupon 

- Neophodno je zakazivanje

- Telefon za zakazivanje:  064/225 6 852

- Radno vreme: Pon - Pet 17:00h - 22:00h i Sub16:00h - 21:00h

- Adresa: Makedonska 5, Trg Republike, TC Staklenac II sprat, Beograd

 

* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupon!

Podaci partnera
Lokacija
Fitnes Studio Centar
Makedonska 5, T.C. Staklenac, 2.sprat
Beograd
Phone: 064/2256852

Fitnes studio Centar se bavi grupnim fitnes programima (mix aerobik, mix zumba, mix pilates, total body workout).

Nalazimo se u T.C. Staklenac, 2. sprat, na Trgu Republike. Prostor je klimatizovan i ima 40-ak kvadrata (10 -12 vezbača).

Od rekvizita posedujemo pilates lopte i tegiće.


 
 
Obaveštenja o popustima
 
 
 
 
 
 
...pomažemo Vašem
biznisu da se razvija...