Šta mi zapravo radimo?

Mi se bavimo popustima na jedinstven način. Cilj koji smo sebi postavili podrazumeva kreiranje jednog zdravog ambijenta u kome su interesi kupaca i partnera podjednako zastupljeni i u kome obe strane sa osmehom na licu završavaju svoj ciklus kupovine i usluživanja.

Kako to postižemo?

Koncept koga se mi držimo u fokusu ima želju da odnos kupca i prodavca učinimo što je moguće transparentnijim. Po njemu, kupac može da bira uslugu po visini procenta ili da vrednuje partnera i plati višu cenu. Zašto bi neko plaćao višu cenu? Koncept sajta mojkupon.rs omogućava kupcu da oceni partnera nakon mu isti pruži uslugu. Na ovaj način doprinosi pravljenju razlike između partnera koji nude kvalitetnu i onih koji nude manje kvalitetnu uslugu. Na taj način svako od nas ima transparentan uvid u to šta kupuje a partnere sa druge strane predstavlja njihov rejting. 

Primer: Farbanje kose + feniranje + manikir + pedikir + šetanje Vaše pudlice za svega 99 rsd

Svi smo ovo videli. Platimo kupon odemo i dobijemo nervni slom po ulasku i prilikom izlaska. Zato vremenom naučimo da cenimo tuđ rad pa onda stvar izgleda ovako...

Farbanje kose + Feniranje za 300 rsd

Priznaćete nije baš primamljiva kao predhodna ponuda. Razlika je samo u tome što iz ovog salona izađete sa osmehom na licu i spremni da svoju frizuru pokažete svima : )

U budućnosti zajedno ćemo graditi naš svet popusta u kome mirisi i boje podsećaju na jedno savršeno detinjstvo.

Srdačan pozdrav

mojkupon.rs - popusti u boji...


 
 
Obaveštenja o popustima
 
 
...pomažemo Vašem
biznisu da se razvija...