Stari Grad

10 Maderoterapija od 30 minuta – paket za mršavljenje u centru grada!

5.990 rsd
Ističe 09.01.2020
Preuzmi kupon

Ako niste do sada probali ovaj novi trend, ne znate šta ste propustili. Ranije su se oklagije koristile za pite a danas za celulit, pa i opuštanje.

Maderoterapija je poseban vid anticelulit masaže, koja se izvodi specijalno dizajniranim drvenim oklagijama, rolerima i kupama! U osnovi ove anticelulit tehnike je stimulacija limfne drenaže, što je prvi i osnovni korak u borbi protiv upornog celulita na nogama i bedrima. A gde god stimulišemo limfnu drenažu, kao poželjan efekat osim estetskog imamo i kompletnu detoksikaciju i relaksaciju celog organizma!

Madereoterapija se preporučuje svima koji žele da se oslobode celulita na nogama i bedrima, a koji od svih anticelulitnih tehnika najviše veruju masažama. Maderoterapijom se, za razliku od klasične anticelulit masaže, mnogo lakše i brže postižu rezultati. Terapeuti koji su imali priliku da primenjuju i je jednu i drugu metodu, kažu da je očekivani učinak masaže oklagijama, makar duplo bolji od uobičajene anticelulit masaže! O efektima na celokupno zdravlje da i ne govorimo. Dobra limfna drenaža, jednako je dobar detox celog tela i uravnoteženo funkcionisanje imunog sistema!


BLIC KUPON

  • Jedan kupon važi za jednu osobu
  • Možete preuzeti više kupona
  • Nakon preuzimanja, kupon možete štampati nalaziće se u “Download folderu” na vašem telefonu ili računaru.

Ponuda obuhvata: Paket za mršavljenje – 10 Maderoterapija u trajanju od 30 minuta
Sa priloženim kuponom uslugu u iznosu od 5990rsd plaćate na licu mesta našem partneru

  • Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja, a najkasnije do 09.01.2020.
  • Obavezno poneti odštampan BLIC kupon
  • Neophodno je zakazivanje
  • Telefoni za informacuje i zakazivanje: 063/8 5555 97
  • Radno vreme: ponedeljak – subota od 10-19h
  • Adresa: Bulevar despota Stefana 33, Beograd

* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

TAGOVI: Stari Grad

Frizersko-kozmetički salon MAGIJA pruža profesionalna rešenja za negu kose primenom visokokvalitetnih preparata koji će vašu kosu učiniti magičnom. Dok uživate u moderno opremljenom ambijentu našeg salona u centru Beograda, profesionalni tim frizera sa 15 godina iskustva u radu preuzeće kompletnu brigu o vašoj kosi.

Iskusni tim frizera salona MAGIJA  nudi klasične i moderne frizure za svaki dan, ali i različite svečane prilike. Pored standardnog šišanja, u našem salonu možete isprobati i šišanje svećom koje se posebno preporučuje osobama sa suvom i oštećenom kosom. Ovaj tretman poznat i pod nazivom velaterapija, ima za cilj negu kose, jer pod toplotom sveće hranljive materije prodiru dublje u kosu. Još jedna prednost šišanja svećom jeste što dužina ostaje ista kao pre tretmana, a sama kosa izgleda zdravije.

Frizerski salon MAGIJA posebnu pažnju posvećuje nezi kose, uz profesionalne tretmane koji postižu maksimalne rezultate: kolagen za dlaku francuskog proizvođača Suptil, botoks za kosu Alter Ego, antiage tretman za negu i podmlađivanje dlake.

Osim dama, u salon MAGIJA dobrodošli su i svi pripadnici jačeg pola koji žele frizuru u skladu sa aktuelnim svetskim trendovima. Jedan smo od retkih salona u gradu koji nudi profesionalno bojenje i negu kose za muškarce.

U kozmetičkom kutku salona MAGIJA možete se relaksirati uz različite vrste masaža koje izvode profesionalni terapeuti: relax, terapeutska, antistres, masaža stopala, masaža lica, skalpa i vrata. Za sve koji imaju problem sa celulitom, idealno rešenje su anticelulit masaža, limfna drenaža, kao i trenutno najpopularniji vid anticelulit masaže – maderoterapija.

Budite magično lepi u svakoj prilici!