12 termina teretana+kardio za oba pola samo 1290rsd!

Preuzmi besplatan pdf kupon bez placanja unapred 3500KUPON ISTIČE
1290 RSD19/07/2019

Na Paliluli,kategorija-teretana fitness i sport,sjajan popust od 63% budite vitki uz asistenciju  instruktora!

Fizička aktivnost glavni je preduslov za zdrav život i održavanje linije, kao i za opšte stanje vašeg organizma. Bilo da želite da nabacite mišićnu masu, poradite na definiciji ili dovedete liniju u red, izaberite pravi način vežbanja za sebe, trenirajući kod najboljih!
“U zdravom telu je zdrav duh”je izreka koja potvrđuje uzročno-posledičnu reakciju bavljenja sportom. U našim ponudama uvek napominjemo da je bavljenje bilo kojom fizičkom aktivnošću izuzetno bitna za dobrobit vašeg zdravlja. Živimo u vreme kada se retko možemo i pomisliti o sportskoj aktivnosti jer smo preplavljeni poslovnim i porodičnim obavezama, problemima, itd. Ali vreme, za sport moramo i možemo uvek naći.
Današnja ponuda je za oba pola – i muškarce i žene, i podrazumeva 12 termina teretana + kardio uz asistenciju instruktora za sve vežbače!

Iskoristite ovu odličnu ponudu i dovedite vašu figuru do savršenstva!


BLIC KUPON
– Jedan kupon važi za jednu osobu
– Možete preuzeti više kupona
– Nakon preuzimanja, kupon možete štampati nalaziće se u “Download folderu” na vašem telefonu ili računaru.
– Ponuda obuhvata 12 termina teretane + kardio za oba pola uz asistenciju instruktora
– Individualni pristup svim vežbačima
– Ponuda se odnosi samo na Viktorija fitness lokaciju u Ruzveltovoj 10
– Sa priloženim kuponom iznos od 1290rsd plaćate našem partneru na licu mesta
– Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja, a najkasnije do 19.07.2019.
– Ukoliko se ne pojavite u zakazanom terminu kupon će se smatrati iskorišćenim
– Obavezno poneti odštampan BLIC kupon
– Telefon za informacije: 064/640 81 69
– Radno vreme: 10-22h svim danima osim nedelje
– Adresa: Ruzveltova 10


* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

TAGOVI: Palilula

Website : http://www.fitnessviktorija.com/ Adresa : Ruzveltova 10 Beograd
Telefon : 011/33 27 784
Pogledaj na mapi
Fitness i Estetik studio "Viktorija" Vam pruža savršene uslove za prijatno, komforno i efikasno vežbanje. Prijatan ambijent teretane i fitness sale opremljen je najsavremenijim spravama za oblikovanje i jačanje mišića, kao i kardio mašinama (trake, steperi..). U ponudi našeg fitness kluba su različiti vidovi programa, specifičnih i prilagodljivih Vašim potrebama, koji služe za mršavljenje, rehabilitaciju i kondicionu pripremu. Postoje grupni i rekreativni programi. Shodno senzibilitetu izaberite program koji Vam odgovara, a naši stručni fitness instruktori će Vam pomoći kako u pravom odabiru tako i u ostvarenju željenih rezultata. Ovaj prostor Vam sa svojom opremom i najboljim instruktorima koji rade u njemu pruža savršene uslove za prijatno i efikasno vežbanje. Zadovoljstvo nam je da Vam ponudimo najsavremenije uslove za trening, rekreaciju i estetske tretmane. Viktorija fitness na lokaciji Ruzveltova 10: Telefon: 011/386 22 53 Radno vreme od 10h do 22h osim nedelje Viktorija fitness na lokaciji Ratnih vojnih invalida bb, Borča: Telefon: 011/33 27 784 Radno vreme od 09h do 22h svim danima