Beograd - popust, teretana uz besplatan kupon. Moj kupon
Palilula

12 termina u teretani + kardio za oba pola uz asistenciju instruktora!

1.290 rsd 3.500rsd
Ističe 18.10.2019
Viktorija Fitness
Preuzmi kupon

Fitnes i sport  – teretana! Iskoristi sjajan popust od 63% uz besplatan kupon: Teretana, termina + kardio program! Budite vitki uz asistenciju  instruktora!

Znate šta tačno želite da postignete. Provodite sate u teretani i menjate način ishrane kako biste što pre stigli do cilja. Ipak, retko kada napravite korak unazad i analizirate zašto radite to što radite. Većina vežbača u teretani zapravo sprovode ritual. Pojave se u sali svaki dan, rade vežbe po planu treninga i tako iz nedelje u nedelju. A kako to utiče na rezultate? Fizička aktivnost glavni je preduslov za zdrav život i održavanje linije, kao i za opšte stanje vašeg organizma. Bilo da želite da nabacite mišićnu masu, poradite na definiciji ili dovedete liniju u red.
Živimo u vreme kada se retko možemo i pomisliti o sportskoj aktivnosti jer smo preplavljeni poslovnim i porodičnim obavezama, problemima, itd. Ali vreme, za sport moramo i možemo uvek naći.
Današnja ponuda je za oba pola – i muškarce i žene, i podrazumeva 12 termina teretana + kardio uz asistenciju instruktora za sve vežbače!

 


BLIC KUPON
– Jedan kupon važi za jednu osobu
– Možete preuzeti više kupona
– Nakon preuzimanja, kupon možete štampati nalaziće se u “Download folderu” na vašem telefonu ili računaru.
– Ponuda obuhvata 12 termina teretane + kardio za oba pola uz asistenciju instruktora
– Individualni pristup svim vežbačima
– Ponuda se odnosi samo na Viktorija fitness lokaciju u Ruzveltovoj 10
– Sa priloženim kuponom iznos od 1290rsd plaćate našem partneru na licu mesta
– Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja, a najkasnije do 18.10.2019.
– Ukoliko se ne pojavite u zakazanom terminu kupon će se smatrati iskorišćenim
– Obavezno poneti odštampan BLIC kupon
– Telefon za informacije: 064/640 81 69
– Radno vreme: 10-22h svim danima osim nedelje
– Adresa: Ruzveltova 10

 


* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

TAGOVI: Palilula

Fitness i Estetik studio "Viktorija" Vam pruža savršene uslove za prijatno, komforno i efikasno vežbanje. Prijatan ambijent teretane i fitness sale opremljen je najsavremenijim spravama za oblikovanje i jačanje mišića, kao i kardio mašinama (trake, steperi..). U ponudi našeg fitness kluba su različiti vidovi programa, specifičnih i prilagodljivih Vašim potrebama, koji služe za mršavljenje, rehabilitaciju i kondicionu pripremu. Postoje grupni i rekreativni programi. Shodno senzibilitetu izaberite program koji Vam odgovara, a naši stručni fitness instruktori će Vam pomoći kako u pravom odabiru tako i u ostvarenju željenih rezultata. Ovaj prostor Vam sa svojom opremom i najboljim instruktorima koji rade u njemu pruža savršene uslove za prijatno i efikasno vežbanje. Zadovoljstvo nam je da Vam ponudimo najsavremenije uslove za trening, rekreaciju i estetske tretmane. Viktorija fitness na lokaciji Ruzveltova 10: Telefon: 011/386 22 53 Radno vreme od 10h do 22h osim nedelje Viktorija fitness na lokaciji Ratnih vojnih invalida bb, Borča: Telefon: 011/33 27 784 Radno vreme od 09h do 22h svim danima