Beograd, kozmeticki saloni, popusti, Mezoterapija. Moj kupon
Čukarica

2 tretmana Mezoterapije bez igle ( ubacivanje koktela prema tipu kože )!

1.500 rsd 3.500rsd
Ističe 15.12.2019
Preuzmi kupon

Mezoterapija, popust! Uz besplatan kupon iskoristi popust! Mezoterapija: dva tretmana bez iglica – lifting lica! Ubacivanje koktela prema tipu kože

Zdrava, negovana i lepa koža je ono čemu svi težimo. Ukoliko imate probleme sa kožom dekoltea, vrata i lica ili na njemu ima da se poradi samo par sitnica, onda je kozmetički salon GM Beauty Studio pravo mesto za Vas.

Mezoterapija bez upotrebe igala je bezbolan i najdelotvorniji tretman podmlađivanja i zatezanja kože. Osnovni princip mezoterapije jesu mala količina aktivnih sastojaka koji se unose u dermalni sloj kože kako bi se postigao efekat zatezanja i podmlađivanja kože.
Prednost ove napredne metode u odnosu na mezoterapiju iglama je to što se ne narušava integritet kože, nema rizika od infekcije, nema bola ni otoka. Na ovaj način mogu se tretirati mnogobrojni estetski problemi lica: akne, bore, hiperpigmentacije, dehidrirana i opuštena koža, tamni kolutovi oko očiju, opuštena koža… I naravno, videćete već i sami – tretman je izuzetno prijatan, a rezultati su vidljivi već posle samo jednog tretmana.


BLIC KUPON

  • Jedan kupon važi za jednu osobu
  • Možete preuzeti više kupona
  • Nakon preuzimanja, kupon možete štampati nalaziće se u “Download folderu”na vašem telefonu ili računaru

Ponuda obuhvata Dva tretmana mezoterapije bez igala (ubacivanje koktela prema tipu kože). Jedan tretman traje 20 minuta
Sa priloženim kuponom iznos od 1500 plaćate našem partneru na licu mesta

  • Kupon možete iskoristiti odmah, a najkasnije do 15.12.2019. 
  • Obavezno je zakazivanje unapred
  • Telefon za zakazivanje: 069/16-29-990
  • Radno vreme: pon-pet 10-20h, subota od 10-16h, nedelja ne radna
  • Adresa: Đorđa Ognjanovića 12, Beograd, Banovo brdo

* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

TAGOVI: Čukarica

GM Beauty studio se nalazi na Banovom brdu u Đorđa Ognjanovića 12 u Beogradu. Naš cilj je zdrava i negovana koža, relaksirano telo, sređeni nokti, našminkano lice i zadovoljan klijent. Koristeći se kvalitetnom kozmetikom, pružamo kozmetičke usluge koje za rezultat daju vašoj koži i telu odmor i sjaj.
Usluge koje kod nas možete dobiti su zdravu i negovanu kožu, odmorno, relaksirano telo, uredne nokte. Nama se možete obratiti i ukoliko vam je potrebna depilacija toplim ili hladnim voskom, a za specijalne prilike svoj izgled možete upotpuniti profesionalnom šminkom koja se u našem salonu lepote radi MAC šminkom.