Beogad - popusti , Anticelulit masaza - Moj kupon.
Stari Grad

3 masaže maderoterapija + 3 masaže ventuzama + 2 kavitacije!

3.900 rsd 7.800rsd
Ističe 08.12.2019
Preuzmi kupon

Svaka od nas želi lepo i zategnuto telo, a taj uporni celulit uporno staje na put našim željama. Zato je mojkupon.rs u saradnji sa studijom za masažu i negu tela Magic Hands rešio da ispuni Vaše želje pomoću anticelulit masaže. Anticelulit Paket podrazumeva 3 masaže u kombinaciji (maderoterapija + masaža ventuzama) + 2 tretmana kavitacije.

Madereoterapija se preporučuje svima koji žele da se oslobode celulita na nogama i bedrima, a koji od svih anticelulitnih tehnika najviše veruju masažama. Maderoterapijom se, za razliku od klasične anticelulit masaže, mnogo lakše i brže postižu rezultati. Terapeuti koji su imali priliku da primenjuju i je jednu i drugu metodu, kažu da je očekivani učinak masaže oklagijama, makar duplo bolji od uobičajene anticelulit masaže!

Ukoliko ne možete sami, evo zajedno ćemo reći glasnije “zbogom celulitu”! Dođite i uverite se u kvalitet, prijatan ambijent i ljubazno osoblje!


BLIC KUPON

  • Jedan kupon važi za jednu osobu
  • Možete preuzeti više kupona
  • Nakon preuzimanja, kupon možete štampati nalaziće se u “Download folderu”na vašem telefonu ili računaru

Ponuda obuhvata: Anticelulit paket od 3 masaže u konbinaciji ( maderoterapija + ventuze ) + 2 tretmana kavitacije

Sa priloženim kuponom iznos od 3900rsd plaćate na licu mesta našem partneru

  • Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja a najkasnije do 08.12.2019.
  • Neophodno je poneti odštampan BLIC kupon 
  • Obavezno je zakazivanje unapred
  • Ukoliko iz bilo kog razloga ne možete da dođete na zakazani termin, molimo vas da ga blagovremeno otkažete i zakažete novi termin, u suprotnom kupon će se smatrati iskorišćenim
  • Telefon: 063/46 79 95
  • Radno vreme: pon – pet 12h -20h, Sub 10h – 15h, nedelja neradna
  • Adresa: Obilicev Venac 18-20, TC Passage, lokal 1/18, Beograd

* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

TAGOVI: Stari Grad

Obilicev Venac 18-20, TC Passage, lokal 1/18
063/46 79 95
Pogledaj na mapi

Studio lepote Magic Hands nalazi se na teritoriji opštine Stari Grad, ulica Obilićev venac 18-20, TC City Passage. Salon je opremljen vrhunskom kozmetikom i prate trendove vezano za negu lica i tela, kao i najnovije tretmane za mršavljenje i oblikovanje tela.
U salonu Magic Hands možete uraditi tretmane lica najnovijim preparatima, mezoterapiju lica i tela bez igala. U njihovoj ponudi nalaze se još i masaža lipomasažerom (LPG), takođe i ručna masaža sa vrhunskim kremama, mikrodermoabrazija, tretmani u termo ćebetu, collarium!
Usluge salona:- MASAŽE: relax, terapeutska, anticelulit, sportska, aromaterapija, LPG masaža- Limfna drenaža: anticelulit  i terapeutska- Solarijum- Collarijum- Elektrostimulacija- Tretmani lica: biološki tretman, Spa tretman, lifting lica, Byas tretman podmlađivanja kao i masaža lica (ručna, aparativna)- Depilacija- Detoksikacija (infracrveno ćebe)- Tretman mršavljenja i topljenja masnih naslaga
Posetite ih i uverite se u kvalitet usluge!