5 kombinovanih tretmana kavitacija i radiotalasnog liftinga u trajanju po 15 minuta!

popust
-65%
8.500 rsd
3.000 rsd
Kupon ističe za
-
Platite na licu mesta i uštedite 5.500 rsd
Mobilni kupon

Ovaj kupon možete da iskoristite i bez štampanja.

Preuzmite kupon na mobilni telefon i pokažite ga prilikom posete.

Zdravo mršavljenje, gubitak celulita i savršeno telo!

Ultrazvučna kavitacija je dokazano delotvorna, neinvazivna i bezbolna, sigurna i brza metoda alternativne liposukcije pomoću koje se bez hirurške intervencije odstranjuju masne naslage, a rezultati su momentalni, vidljivi i trajni.

Tajna ove revolucionarne mašine za trajnu razgradnju i otklanjanje masnih ćelija jeste u specifičnoj ultrazvučnoj frekvenciji na koju reaguju isključivo masne ćelije. Kavitacijom se čvrste masne ćelije pretvaraju u tečne i time se omogućava njihovo lakše izbacivanje iz organizma. Kritično područje tretira se specijalnom sondom kroz koju ultrazvučni talasi prodiru u potkožno masno tkivo i selektivno razbijaju stanice masnih ćelija a da se pri tome ne oštećuje okolno zdravo tkivo.

Rezultati su vidljivi odmah nakon prvog tretmana, a u obimu struka može da se izgubi od 1 do 4 cm. Tokom tretmana nema nikakvog neprijatnog osećaja, a tretman je potpuno bezbolan.

Radiotalasni lifting

je najefikasniji nehirurški tretman za podmladjivanje lica i tela. radiotalasni lifting vrlo efikasno deluje na topljenje masnih naslaga, koje su nagomilane na određenim, problematičnim delovima tela. Tako da ujedno topi masne naslage i zateže kožu, što predstavlja dobitnu kombinaciju.

Raditalasi svojim toplotnim efektom izazivaju sintezu novog kolagena i elastina, dok ispravljene spirale već prisutnog kolagena kontrahuju, što dovodi do momentalnog zatezanja kože.
Nakon tretmana efekat je odmah vidljiv jer se koža zateže a celulit se smanjuje i eliminiše. Regeneracija i kontrakcije depozita kolagenih vlakana i elastina zateže kožu koja ima zdraviji i mlađi izgled.

Efikasan tretman u borbi protiv suvišnih kilograma i celulita!


BLIC KUPON

Ponuda obuhvata:

 • 5 kombinovanih tretmana kavitacija (15 minuta) i radiotalasnog liftinga (15 minuta)

Kako se koristi kupon

 • Nakon preuzimanja, kupon će se nalaziti u „Download folderu“ na vašem telefonu ili računaru
 • Kupon sačuvajte na mobilni telefon i ponesite sa sobom
 • Pri dolasku, pokažite vaš kupon i platite uslugu od 3.000 rsd

Uslovi kupona

 • Jedan kupon važi za jednu osobu
 • Možete preuzeti više kupona
 • Kupon važi od trenutka preuzimanja do 01.02.2022.
 • Neophodno je zakazivanje. Ukoliko niste u mogućnosti da dođete u zakazano vreme, potrebno je blagovremeno otkazati i zakazati nov termin, u suprotnom ce se kupon tretirati iskorišćenim

Kontakt podaci

 • Elin Sary Mary kutak
 • Požarevačka 13, Vračar, Beograd
 • Telefon: 067/ 717 50 63
 • Radno vreme: Pon – Pet 10-20h, Subota 09-18h, Nedelja neradna

Radno vreme, raspoloživost kapaciteta, zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!