TRAJNO LASERSKO IZBELJIVANJE ZUBA “MEDIUM DENT” U TRAJANJU OD 3 ČASA NANOŠENJEM GELA ZA BELJENJE 3 PUTA za 950rsd uz besplatan KUPON!

Preuzmi besplatan pdf kupon bez placanja unapred 4000KUPON ISTIČE
950 RSD18/06/2019

Postoji mnogo razloga zbog kojih zubi gube belinu i postaju žuti i neprivlačni. Prebojenost zuba može nastati dejstvom loših navika (pušenje, konzumiranje kafe, čaja,coca-cole, vina i dr.), kao i usled fiziološkog starenja. Ne dozvolite da vam zubi budu žuti i neprivlačni, kada za veoma kratko vreme mogu da izgledaju odlično, i da vaš osmeh bude zanosan.

Kozmetički salon IN DERMA vam pruža  mogućnost da na duži period vaši zubi budu belji za nekoliko nijansi.

Tretman je potpuno bezbedan kako za zube tako i za vašu gingivu. Rezultati tretmana su vidljivi odmah.

Laserska metoda izbeljivanja gelom, za razliku od drugih metoda , izbeljuje zube najbrže najdelotvornije I najdugotrajnije. Laser deluje u kombinaciji sa specijalno patentiranim gelom koji uz pomoc talasne dužine lasera brzo oslobađa nascentne atome kiseonika. Izbeljuju se isključivo prirodni zubi I radi se linija osmeha.

Veštacki zubi,krunice, plombe I zubi koji nemaju živac ne mogu se izbeliti. Kontraindikacije su preosetljivost desni I sklonost paradontozi.

Neka zablista vaš biserni osmeh!


BLIC KUPON
– Jedan kupon važi za jedan tretman
– Možete preuzeti više kupona
– Nakon preuzimanja, kupon možete štampati nalaziće se u “Download folderu” na vašem telefonu ili računaru
– Ponuda obuhvata trajno lasersko izbeljivanje zuba “Medium Dent” u trajanju od 3 časa nanošenjem gela za beljenje 3 puta
– Sa priloženim kuponom uslugu u iznosu od 950 rsd plaćate na licu mesta našem partneru
– Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja a najkasnije do 18.06.2019.
– Obavezno poneti odštampan BLIC kupon
– Neophodno je zakazivanje
– Telefon: 064/1960-867
– Radno vreme: utorak-petak od 12h do 20h, subota i nedelja od 10h do 16h
– Adresa: Dušana Vukasovića 56b, Novi Beograd

* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

 

TAGOVI: Novi Beograd

Adresa : Dušana Vukasovića 56b
Telefon : 064/196 08 67
Pogledaj na mapi
Kozmetički salon In Derma se nalazi na odličnoj lokaciji i do njega se lako stiže iz svih delova Beograda, jer u našoj blizini prolazi veliki broj autobuskih i tramvajskih linija iz svih delova grada – Borča, Surčin, Zeleni venac, Zemun, Banovo brdo, Voždovac.Kozmetički salon In Derma se nalazi u ulici Dušana Vukasovića 56, u bloku 61, na teritoriji opštine Novi Beograd. U prijatnom ambijentu kozmetičkog salona In Derma dočekaće Vas naše ljubazno i stručno osoblje, a sve vrste usluga vrše visoki estetičar kozmetičar, fizioterapeut i drugo osoblje specijalizovano za kozmetičko-estetske tretmane. Visok kvalitet naših usluga i pristupačne cene su naša glavna preporuka kod velikog broja klijenata. Kozmetički salon In Derma Vam nudi i veliki broj usluga na akciji, kada je cena nekog tretmana značajano niža od njegove redovne cene. Osnovna delatnost našeg salona je veliki broj estetsko-kozmetičkih usluga neophodnih savremenim muškarcima i ženama svih uzrasta. Među raznovrsnim estetsko-kozmetičkim uslugama, posebno ističemo: -epilaciju -kavitaciju -radio-talasni lifting -mezoterapiju -mikrodermoabaraziju -izbeljivanje zuba laserom -kvantnu analizu tela -ultrazvučni piling Mi ulepšavamo sadašnjost i usporavamo budućnost! Dobro došli u kozmetički salon In Derma!