Stari Grad

Ajurveda-indijska masaža celog tela 60 min za oba pola + dijagnostika tela

690 rsd 3.800rsd
Ističe 15.01.2020
Preuzmi kupon

Dodir je prvi osećaj sa kojim se susretnemo kada se rodimo i koji nam omogućava da se osetimo živo. Masaža je jedna od najstarijih metoda lečenja, čiji se stvarni učinak dokazuje ne samo na bolesniku, već i na zdravom čoveku, naročito u sportu.

Ajurveda je stara indijska isceliteljska tradicija koja se praktikuje već pet hiljada godina. Obraća se telu, umu i duhu kako bi sve tri ravni ponovo uspostavile ravnotežu.
Uz pomoć ove masaže i toplih ulja koja su prilagođena Vašim potrebama doživećete vrhunsku detoksikaciju, ojačaćete imuni sistem i stabilnost organizmaTretman ima opuštajući efekat koji ublažava stres i poboljšava protok energije kroz telo.

Ayurvedic  masaža je klasicna masaža koja daje sledece efekte: prevenciju i korekciju procesa starenja da se teskoca u telu i umu usled teskog posla prevazidje ,poremecaji nervnog sistema usled vata doshe ishranjenost tela (na sanskritu „ousti“) podpomaže zdrav san (svapna).

Posetite nas…


BLIC KUPON

 • Jedan kupon važi za jednu osobu
 • Možete preuzeti više kupona
 • Nakon preuzimanja, kupon možete štampati nalaziće se u “Download folderu” na vašem telefonu ili računaru.
  Ponuda obuhvata: Ajuverda-indijska masaža celog tela od 60 min. prirodnim-cedjenim uljima za oba pola putem akupunkture i akupresure+ gratis dijagnostika tela
  Sa priloženim kuponom uslugu u iznosu od 690rsd plaćate na licu mesta našem partneru
  Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja, a najkasnije do 15.01.2020.
 • Masažu radi licencirani maser
 • Obavezno poneti odštampan BLIC kupon
 • Neophodno je zakazivanje
 • Telefoni za zakazivanje: 064/404 84 86,061/21-44-635
 • Radno vreme: ponedeljak – subota od 10-19h
 • Adresa: Bulevar Kralja Aleksandra 160, Beograd

* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

TAGOVI: Stari Grad

Kozmetički salon LA PRIMA nudi Vam profesionalne i stručne usluge za lepše nokte, negovane i nežne ruke, kao i za uredna stopala. I to nije sve, mi smo stručni da Vam japanskom metodom iscrtamo obrve, da vam nadogradimo svilene trepavice I još mnogo toga za Vaš lepši izgled…

POSETITE NAS jer nudimo širok spektar estetske kozmetike, kao i metoda za oblikovanje tela: trajna šminka obrva,nadogradnja svilenih trepavica 1:1, ruski volumen trepavica 3D, 4D, 5D, 6D ,depilacija šećernom pastom,hladna i topla depilacija,pedikir medicinski/estetski,manikir,izlivanje i nadogradnja noktiju,gel lak,sve vrste masaža,maderoterapija…
Japanska metoda iscrtavanja obrva, nadogradnja svilenih trepevaca, lepi nokti, nežne ruke, uredna stopala, maderoterapija sve su to specijalnosti kozmetičkog salona LA PRIMA. Posetite nas i uverite se u blagodeti naših usluga.