Beograd - analiza hormona, moj kupon
Zvezdara

Analiza hormona kod žena ( polnih,štitne žlezde,reproduktivnih) !

1.000 rsd 2.000rsd
Ističe 06.12.2019
Preuzmi kupon

Analiza hormona! Popust uz besplatne kupone. Analiza polnih hormona, štitne žlezde ili reproduktivnih hormona kod žena uz besplatan kupon!

Hormoni su organska jedinjenja različite hemijske prirode i deluju u malim količinama. Njihova funkcija je specifična i nedostatak ili višak dovodi do karakterističnih promena u organizmu. Hormoni su produkti sekrecije endrokrinih žlezda organizma. Mogu se podeliti na hormone koji imaju regulatornu funkciju , na hormone koji imaju ulogu u kontroli rasta i razvoja organizma,na hormone koji imaju integrativno svojstvo, što znači da više hormona deluje na regulisanje jedne funkcije ili jednog organa. Polni hormoni regulišu razvoj polnih karakteristika. Oni uključuju  polne organe koji se razvijaju pre rođenja (genitalije, jajnike/testise itd.). Tu se mogu svrstati kao i sekundarne polne karakteristike koje se tipično razvijaju tokom puberteta.

Mislite na svoje zdravlje na vreme,jer samo zdrav čovek je i srećan čovek! Posetite nas i prepustite vašu brigu nama…


BLIC KUPON

 • Jedan kupon važi za jednu od ponuđenih opcija
 • Možete preuzeti više kupona
 • Nakon preuzimanja, kupon možete štampati nalaziće se u “Download folderu” na vašem telefonu ili računaru.
  Ponuda obuhvata jednu od ponuđenih opcija:
  * Analizu polnih hormona FSH, LH, Estradiol, po ceni od  1000rsd ili
  * Analizu hormona stitne zlezde FT3, FT4, TSH po ceni od 1310rsd ili
  *  Analizu reproduktivnih hormona kod žena,FSH, LH, prolaktin, progesteron, testosteron, po ceni od 3130rsdIznos od 1000rsd, 1310rsd ili 3130rsd u zavisnosi za koju opciju se opredelite plaćate našem partneru na licu mesta

  Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja a najkasnije do 06.12.2019. 

 • Obavezno sa sobom poneti odštampan BLIC kupon
 • Radno vreme: radnim danima od 08h do 19h, subota od 08h do 15h
 • Telefon: 011/30 88 304, 066/11 12 16, 064/11-12-780
 • Adresa: Bulevar Kralja Aleksandra 193/A

* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

 

TAGOVI: Zvezdara

Poliklinika i Laboratorija LaboMedica sa Vama 15 godina..Nalazimo se na Bulevaru Kralja Aleksandra 193/A.Pružamo sve medicinske usluge gde će Vas dočekati stručno i ljubazno medicinsko osoblje potpuno posvećeno Vama.Brzo i efikasno ćemo organizovati sve potrebne preglede, štedeći Vaše vreme i novac.Za nas je zdravlje pacijenata na prvom mestu, zato smo polikliniku opremili najsavremenijim aparatima vodećih svetskih proizvođača, u cilju što preciznijeg i bržeg diagnostikovanja nastalih bolesti ili tegoba i u skladu sa važećim principima i odredbama najviših svetskih standarda! Rezultate laboratorijskih analiza možete podići istog dana ili ih sačekati u prijatnom ambijentu čekaonice.