Analiza krvi i urina (kompletna laboratorijska) za 990rsd! iskoristi popust!

Zdravlje, popusti uz kupone. Analiza krvi i urina. Moj kuponBeograd, popusti za laboratorijske analize. Uz besplatan kupon laboratorijska analiza krvi i urina + besplatna konsultacija sa lekarom. Popust uz besplatan kupon - bez registreacije. na Moj kupon.
Preuzmi besplatan pdf kupon bez placanja unapred 2000KUPON ISTIČE
990 RSD19/09/2019

Beograd – laboratorijska analiza krvi i urina + besplatna konsultacija sa lekarom. Popust uz besplatan kupon – bez registreacije. Analiza krvi i urina !

Detaljni pregledi doktora specijaliste osnovni su deo brige o zdravlju, ali ono što je početak svake analize i što će nam dati uvid u to šta od organa i koji od sistema treba prekontrolisati jeste analiza krvi i urina, jer ona predstavlja najbolji pokazatelj funkcionisanja našeg tela i organizma uopšte. Povremene detaljne analize od izuzetnog su značaja za održavanje dobrog zdravstvenog stanja. Zna se da hrana i produženo gladovanje utiču na metabolizam ugljenih hidrata, lipida i proteina. Tako, najveće promene koje nastaju unosom hrane pre uzimanja uzoraka krvi nastaju u vrednostima glukoze, gvožđa, lipida i alkalne fosfataze. Skorašnje uzimanje hrane dovodi do pojave tzv. lipemičnog seruma, što daje lažno visoke vrednosti nekih parametara. Za određivanje koncentracije urata (mokraćne kiseline), na primer, pacijent tri dana pre analize ne treba da uzima hranu bogatu purinima (meso i mesne prerađevine), alkohol i neke lekove, jer sve to utiče na njihove vrednosti.


BLIC KUPON
– Jedan kupon važi za jednu osobu
– Možete preuzeti više kupona
– Nakon preuzimanja, kupon možete štampati nalaziće se u “Download folderu” na vašem telefonu ili računaru.  
– Ponuda obuhvata: kompletna laboratorijska analiza krvi i urina (KKS, SE, urin sa sedimentom, glukozu, holesterol, HDL, LDL, trigliceride, faktor rizika, indeks ateroskleroze, ALT, AST, GGT, ureu, kreatinin) + besplatnu konsultaciju sa lekarom!
– Sa priloženim kuponom iznos od 990rsd plaćate na licu mesta našem partneru
– Kupon možete iskoristiti najkasnije do 19.09.2019.
– Obavezno sa sobom poneti odštampan BLIC kupon 

– Telefon za zakazivanje: 011/21 67 594, 065/33 10 666
– Radno vreme: pon-pet 06:30-20:00h, sub. 07:00-15:00h

– Adresa: Nehruova 51, lokal br. 37, Piramida Plus, Novi Beograd

www.citylab.rs


* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

TAGOVI: Novi Beograd

Adresa : Nehruova 51, lokal br. 37, Piramida Plus
Telefon : 065/33 10 666
Pogledaj na mapi
  Sve analize se obavljaju brzo i pod strogom kontrolom biohemicara i lekara, po pristupacnim cenama, uz omoguceno strucno tumacenje odgovornih lica. Sve usluge vršimo po željama i potrebama naših pacijenata na taj nacin što dolazimo po dogovoru i u kucnu posetu radi uzimanja uzoraka. Ljubazno i strucno osoblje stoji Vam na raspolaganju za sva Vaša pitanja i dileme iz bilo koje oblasti laboratorijske prakse. Ovim putem Vas pozivamo da nas posetite i uverite se da zaslužujemo da budemo i Vaša laboratorija od poverenja. Sve analize se obavljaju brzo i pod strogom kontrolom biohemicara i lekara, po pristupacnim cenama, uz omoguceno strucno tumacenje odgovornih lica. Sve usluge vršimo po željama i potrebama naših pacijenata na taj nacin što dolazimo po dogovoru i u kucnu posetu radi uzimanja uzoraka. Ljubazno i strucno osoblje stoji Vam na raspolaganju za sva Vaša pitanja i dileme iz bilo koje oblasti laboratorijske prakse. Ovim putem Vas pozivamo da nas posetite i uverite se da zaslužujemo da budemo i Vaša laboratorija od poverenja.