Analiza krvi popust! Kompletna biohemijska analiza krvi za 799rsd!

Beograd - Biohemijska analiza krvi - moj kupon popustiZdravlje - Novi Beograd! Preuzmi besplatan kupon, bez registracije i ostvari popust: kompletna krvna slika, biohemijska krvna slika, pregled urina. Kuponi - Moj kupon!
Preuzmi besplatan pdf kupon bez placanja unapred 1600KUPON ISTIČE
799 RSD28/09/2019

Analiza krvi – Zdravlje popusti! Kompletna biohemijska analiza krvi u laboratoriji City Lab! Iskoristite popust za laboratorijske analize uz besplatan kupon na Novom Beogradu!

Biohemijska analiza krvi predstavlja jedan od najbitnijih pokazatelja zdravstvenog stanja organizma. Ukoliko u organizmu postoji neki poremećaj, disbalans zdravstvenog stanja, analiza će nas usmeriti u pravcu dalje dijagnostike. Cilj svake laboratorijske analize je dobijanje tačnog i pouzdanog nalaza koji će pokazati da li su u fiziološkim funkcijama i procesima nastupile promene. Odstupanje od normalnih vrednosti ne znače uvek da je bolest prisutna, kao što je to i u obrnutom slučaju, da vrednost u normali znači odsustvo bolesti. Po savetu lekara, do 50. godine života, analize krvi treba obavljati jednom godišnje, a posle i češće.

Kada je reč o laboratorijskom ispitivanju krvi, ono podrazumeva dve vrste analiza: one koje su usmerene na ispitivanje vrste, broja, odnosa i izgleda ćelijskih elemenata krvi i druge, kojima se proverava biohemijski sastav krvi.

Referentne vrednosti, u zavisnosti od pola i uzrasta pacijenta, predstavljaju unapred određeni raspon koncentracija svakog parametra zasebno. Vrlo je bitno, a to je nešto što svaka laboratorija mora da naznači, koji su reagensi i aparati korišćeni za te analize.


BLIC KUPON
– Jedan kupon važi za jednu osobu
– Možete preuzeti više kupona
– Nakon preuzimanja, kupon možete štampati nalaziće se u “Download folderu” na vašem telefonu ili računaru.  
– Ponuda obuhvata: kompletnu biohemijsku analizu  krvi (glukoza, holesterol,HDL,LDL,trigliceridi, urea, kreatinin, gvožđe, ukupoan bilirubin, ALT,AST,GGT,faktor rizika, Indeks aterosklreroze)  + besplatna konsultacija sa lekarom!
– Sa priloženim kuponom iznos od 799rsd plaćate na licu mesta našem partneru
– Kupon možete iskoristiti najkasnije do 28.09.2019.
– Obavezno sa sobom poneti odštampan BLIC kupon 
– Telefon za zakazivanje: 011/21 67 594, 065/33 10 666
– Radno vreme: pon-pet 06:30-20:00h, sub. 07:00-15:00h
– Adresa: Nehruova 51, lokal br. 37, Piramida Plus, Novi Beograd

www.citylab.rs


* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

TAGOVI: Novi Beograd

Adresa : Nehruova 51, lokal br. 37, Piramida Plus
Telefon : 065/33 10 666
Pogledaj na mapi
  Sve analize se obavljaju brzo i pod strogom kontrolom biohemicara i lekara, po pristupacnim cenama, uz omoguceno strucno tumacenje odgovornih lica. Sve usluge vršimo po željama i potrebama naših pacijenata na taj nacin što dolazimo po dogovoru i u kucnu posetu radi uzimanja uzoraka. Ljubazno i strucno osoblje stoji Vam na raspolaganju za sva Vaša pitanja i dileme iz bilo koje oblasti laboratorijske prakse. Ovim putem Vas pozivamo da nas posetite i uverite se da zaslužujemo da budemo i Vaša laboratorija od poverenja. Sve analize se obavljaju brzo i pod strogom kontrolom biohemicara i lekara, po pristupacnim cenama, uz omoguceno strucno tumacenje odgovornih lica. Sve usluge vršimo po željama i potrebama naših pacijenata na taj nacin što dolazimo po dogovoru i u kucnu posetu radi uzimanja uzoraka. Ljubazno i strucno osoblje stoji Vam na raspolaganju za sva Vaša pitanja i dileme iz bilo koje oblasti laboratorijske prakse. Ovim putem Vas pozivamo da nas posetite i uverite se da zaslužujemo da budemo i Vaša laboratorija od poverenja.