Analiza polnih hormona fsh, lh, Estradiol na Slaviji!

Beogad - popusti , Analiza polnih hormona - Moj kupon.Zdravlje - Popusti - Beogad! Analiza polnih hormona - Akcije! Besplatni kuponi na sajtu Moj kupon! Iskoristi popust za analizu polnih hormona uz besplatan kupon - bez registracije!
Preuzmi besplatan pdf kupon bez placanja unapred 2040KUPON ISTIČE
1250 RSD23/10/2019

Analiza polnih  hormona popust! Iskoristi popust:Analiza polnih hormona fsh,lh,Estradiol ili lh,fsh,prolaktin,progest,testos,estradiol na Slaviji

Polni hormoni zaduženi su za razvoj reproduktivnog sistema žena i muškaraca održavanje njegovog zdravlja. Hormonski poremećaj može biti razlog za neplodnost. Zato, uradite na vreme analizu, kako bi vaš lekar odredio da li je potrebna hormonska terapija.

Hormoni su organska jedinjenja različite hemijske prirode i deluju u malim količinama. Njihova funkcija je specifična i nedostatak ili višak dovodi do promena u organizmu.

FSH – Folikulo stimulirajući hormon, podstiče nastajanje i sazrevanje folikula u ovarijumu žena, a ubrzava i lučenje estrogenih hormona.

LH – Luteinizirajući hormon – izlučivanje ovog hormona je pod direktnom kontrolom hipotalamusa, kod žena ovaj hormon stimuliše sazrevanje folikula, ovulaciju i razvoj žutog tela.

Estradiol – Sintetiše primarno u ovarijumima ali i u kori nadbubrežne žlezde.

Ne čekajte, proverite nivo hormona i sačuvajte vaše zdravlje!


BLIC KUPONi
– Jedan kupon važi za jednu osobu i za jednu od ponuđenih opcija
– Možete preuzeti više kupona
– Nakon preuzimanja, kupon možete štampati nalaziće se u “Download folderu”na vašem telefonu ili računaru
– Ponuda obuhvata jednu od ponuđenih opcija:
    * Analizu polnih hormona FSH,LH,Estradiol po ceni od  1250rsd ili
* Kompletnu analizu polnih hormona (LH, FSH, PROLAKTIN, PROGEST, TESTOS, ESTRADIOL) po ceni od 2990rsd

–  Sa priloženim kuponom iznos od 1250rsd ili 2990rsd u zavisnosti za koju opciju se opredelite, plaćate u poliklinici Millenium Medic
– Kupon možete iskoristiti najkasnije do 23.10.2019.
– Neophodna je najava
– Obavezno sa sobom poneti odštampan BLIC kupon
– Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite ordinaciju i pomerite zakazani termin, inače će vam se kupon računati kao iskorišćen
Telefon za zakazivanje: 011/2447-447 ili 011/2448-488 ili 065/3448-488
– Radno vreme: radnim danom od 08-18 časova , subotom 08-15 časova
– Adresa: Molerova 11, Vračar, Beograd


* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

TAGOVI: Vračar

Website : http://www.milleniummedic.rs/ Adresa : Molerova 11
Telefon : 011/2447447
Pogledaj na mapi
Poliklinika i laboratorija Millenium Medic se nalazi u Beogradu u Molerovoj ulici br. 11 na Vračaru. Naš tim čine stručni lekari, profesori, primarijusi, asistenti i docenti raznih oblasti medicine, kao i laboratorijski deo tima koga čine lekari, tehničari i drugo osoblje. U poliklinici i laboratoriji Millenium Medic , u prijatnom ambijentu gde će Vas dočekati naše ljubazno osoblje, možete uraditi kompletne specijalističke preglede, ultrazvučno dijagnostičke preglede, preglede krvi, urina i briseva i to sve u jednom danu i u terminu koji Vama odgovara. Vaše rezultate možete sačekati u čekaonici ili ih je moguće na Vaš zahtev poslati email-om radi uštede Vašeg vremena i novca.