Ordinacija DJukic, popust Anoskopija, Moj kupon

Anoskopija zadnjeg dela debelog creva, hemoroida!

popust
-50%
5.000 rsd
2.500 rsd
Kupon ističe za
-
Uštedite 2.500 rsd

Uz besplatan blic kupon – Anoskopija zadnjeg dela debelog creva, hemoroida i drugih promena! Dodatnih 50% popusta za sklerozaciju hemoroida.

Anoskopija je metoda pregleda završnog dela probavnog trakta.
Anoskopija se izvodi šupljim, kratkim, 10 cm dugim instrumentom (anoskop). Na njega se  priključuje izvor hladnog svetla koji omogućava prikaz svih anatomskih struktura analnog kanala. Takodje prikazuje i patološke promene u samom kanalu (hemoroidna bolest, fisure, fistule, abscesi, tumori). Anoskopija je jednostavan, bezbolan i kratak proktološki pregled. Nema potrebe za čišćenjem creva. Izvodi se u koleno-lakatnom položaju (pacijent kleči naslonjen na kolena i laktove) ili ležećem (pacijent leži na svojoj levoj strani sa kolenima savijem ka grudima).
Anoskopiju treba uraditi kod svih osoba koje imaju neku od tegoba karakterističnu za ovu regiju, a te tegobe su krvarenje, bol, svrab, promene u pražnjenju creva i postojanje oteklina i pipljivih promena. Visoka stručnost i očuvanje dostojanstva profesije, pomoglo nam je da okupimo tim vrhunskih lekara sa izuzetnim ljudskim kvalitetima. Svi članovi našeg tima znaju da je briga za pacijenta složena situacija u kojoj preuzimamo odgovornost za njegovo dobro.


BLIC KUPON

Ponuda obuhvata:

  • specijalistički pregled – anoskopiju zadnjeg dela debelog creva, hemoroida i drugih promena
  • Uz blic  kupon dobijate 50% popusta za sklerozaciju hemoroida ukoliko postoji potreba

Kako se koristi kupon

  • Nakon preuzimanja, kupon će se nalaziti u „Download folderu“ na vašem telefonu ili računaru
  • Neophodno je poneti odštampan kupon
  • Pri dolasku, pokažite vaš kupon i platite uslugu 2500 rsd

Uslovi kupona

  • Jedan kupon važi za jednu osobu
  • Možete preuzeti više kupona
  • Kupon važi od trenutka preuzimanja do 23.06.2020.
  • Neophodno je zakazivanje. Ukoliko niste u mogućnosti da dođete u zakazano vreme, potrebno je blagovremeno otkazati i zakazati nov termin, u suprotnom ce se kupon tretirati iskorišćenim

Kontakt podaci

 


Raspoloživosti kapaciteta, zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!