Anoskopija zadnjeg dela debelog creva za 2500 rsd!

Ordinacija DJukic, popust Anoskopija, Moj kuponZdravlje - ordinacija Djukic, popusti akcije! . Anoskopiju debelog creva. Besplatni kuponi za: uklanjanje mladeza, bradavica. Dopler krvnih sudova nogu! Kuponi - Moj kupon!
Preuzmi besplatan pdf kupon bez placanja unapred 5000KUPON ISTIČE
2500 RSD17/09/2019

Anoskopija-popust 50%! Uz besplatan blic kupon-Anoskopija zadnjeg dela debelog creva, hemoroida i drugih promena!Dodatnih 50% popusta za sklerozaciju hemoroida.

Anoskopija je metoda pregleda završnog dela probavnog trakta.
Anoskopija se izvodi šupljim, kratkim, 10 cm dugim instrumentom (anoskop). Na njega se  priključuje izvor hladnog svetla koji omogućava prikaz svih anatomskih struktura analnog kanala. Takodje prikazuje i patološke promene u samom kanalu (hemoroidna bolest, fisure, fistule, abscesi, tumori). Anoskopija je jednostavan, bezbolan i kratak proktološki pregled. Nema potrebe za čišćenjem creva. Izvodi se u koleno-lakatnom položaju (pacijent kleči naslonjen na kolena i laktove) ili ležećem (pacijent leži na svojoj levoj strani sa kolenima savijem ka grudima).
Anoskopiju treba uraditi kod svih osoba koje imaju neku od tegoba karakterističnu za ovu regiju, a te tegobe su krvarenje, bol, svrab, promene u pražnjenju creva i postojanje oteklina i pipljivih promena. Visoka stručnost i očuvanje dostojanstva profesije, pomoglo nam je da okupimo tim vrhunskih lekara sa izuzetnim ljudskim kvalitetima. Svi članovi našeg tima znaju da je briga za pacijenta složena situacija u kojoj preuzimamo odgovornost za njegovo dobro.

BLIC KUPON
– Jedan kupon važi za jednu osobu
– Možete preuzeti više kupona
– Nakon preuzimanja, kupon možete štampati nalaziće se u “Download folderu” na vašem telefonu ili računaru.
– Ponuda obuhvata specijalistički pregled – anoskopiju zadnjeg dela debelog creva, hemoroida i drugih promena
– Uz blic  kupon dobijate 50% popusta za sklerozaciju hemoroida ukoliko postoji potreba

– Sa priloženim kuponom uslugu u iznosu od 2500rsd plaćate na licu mesta našem partneru
– Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja, a najkasnije do 17.09.2019.
– Obavezno poneti odštampan BLIC kupon
– Ukoliko niste u mogućnosti da dodjete na zakazan termin, blagovremeno obavestite ordinaciju i prezakažite termin
Neophodno je zakazivanje
-Radno vreme: Pon-Pet 09-19h, Sub: 09-16h.
-Adresa: Patrijarha Varnave 19
-Telefon: 011/383-66-06, 011/383-66-07, 065/3441-475 

 


* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona

TAGOVI: Vračar

Adresa : Patrijarha Varnave 19
Telefon : 011/383-66-06
Pogledaj na mapi
Polikllinika Đukić je smeštena u najelitnijem delu Beograda u Ulici  Patrijarha  Varnave  br l9. Na Svetosavskom Platou. Raspolaže poslovnim prostorom u novogradnji od l2O metara kvadratnih.Opremljena je sa najnovijom i savremenijom  opremom za dijagnostiku i lečenje  bolesnika.Registrovana je za pružanje pomoći i iz oblasti Opšte i Vaskularene hirugije, svih grana Interne medicine  i Ginekologije. Vlasnik Poliklinike je  prof dr Veljko Djukić redovni profesor Medicinskog fakulteta u Beogradu.Specijalista je Opšte i Vaskularne hirurgije.Opoštu hirurgiju je specijalizirao u Beogradu na I Hirurškoj klinici a Vaskularnu u Londonu, Pragu i Moskvi.Ceo radni vek je proveo radeći kao hirurg.Na fakultetu je predavao   ne samo studentima medicine već i posle diplomcima kao i lekarima na specijalizaciji. Pozivan je kao profesor na nekoliko Evropskih fakulteta.Član je Medicinske Akademije Srpskog lekarskog društva i redovni član Srpske Kraljevske Akademije naučnika i umetnika.Svoje bogato kliničko iskustvo je  nesebično prenosio na mladje kolege ne samo na klinici već i širom Srbije i Republike Srpske gde je otvarao odelenja za vaskularnu hirurgiju.Dao je veliki doprinos u razvoju hirurgije Vena i arterija zbog čekga su ga posećivali bolesnici i van granica naše zemlje.Kao veliki humanista pomagao je bolesnici  koji su zahtevali lečenje i van njegove klinike koristeći snagu svog autoriteta. Sem standardnih  pregleda od dijasgnostičkih procedura  u Poliklinici se rade Anoskopija kod  hemoroida sa skleroziranjem istih po potrebi,Gastroskopija sa biopsijom za pH analizu,Kolonoskopija sa polipektopmijom,rektoskopija. Cistoskopija sa biopsijom Sve laboratorijske analize, UZ pregledi na najsavremenijem UZ aparatu  4D sa svim potrebnim sondama kao što su UZ srca, arterija i vena kako nogu tako i vrata, trbuha, mekih tkiva,štitaste žlezde, dojke zglobova i mišićas, ginekološki UZ. Operativne intervencije Operacije vena, kila, hemoroida, tumora kože i mekih tkiva kao što su tumori dojke, ateromi, lipomi i mladeži ,msvih vrsta.Polikllinika  poseduje operacionu salu potpuno opremljenu za navedene intervencije. Za pojedine od navedenih intervedncija koristi se laser pogotovo za kapilare kože.Injekciona sklerozantna injekcija za šuljeve i proširene vene.Uklanjanje uraslih noktiju,furunkula i karbunkula. Na poliklinici se sprovodi i infuziona terapija,uziumanje uzoraka krvi za laboratorijske analize kao i i.m i i.v injekcije.Na zahtev bolesnika vršimo i kućne posete.  https://www.facebook.com/pages/Poliklinika-%C4%90uki%C4%87/279455858777496