Beograd - antiage tretman - moj kupon popust
Palilula

Antiage tretman sa lifting masažom lica u AVGUSTU za 350rsd!

350 rsd 1.200rsd
Kupon je istekao 31.08.2019
Studio Viktorija

Antiage tretman – popust samo u AVGUSTU.Iskoristite popust za osvežavajući antiage tretman sa lifting masažom lica, vrata i dekolte + maska, uz kupon!

Šta kažete na tretman koji će vaše lice vratiti par godina u nazad? Vaše lice će postati svežije, vaš pogled bistriji i mladalački, vaša koža lica mekša, baršuanstija – čarobna?!
Neravnoteža sinteze u dermu uslovljena je spoljašnjim i unutrašnjim faktorima. Usled toga dolazi do stvaranja slobodnih radikala i promene sistema spoljne kontrole ćelijskog funkcionisanja.Procesom starenja epidermis postaje suv, hrapav i sklon ljušćenju.
Antiage lifting masaža uklanja stres i traume zatvorene duboko u mišićima i tkivu lica. Tretman deluje na boju i zatezanje kože i potkožnih mišića, poboljšavajući elastičnost kože i gipkost. Lifting masaža lica tretira površinu lica jednako kao i duboko tkivo lica sa nežnim masažnim pokretima ruku i prstiju.

Nakon tretmana koža lica postaje jedra i vidno zategnuta sa blistavim i mladalačkim izgledom!


BLIC KUPON 
– Jedan kupon važi za jednu osobu
– Možete preuzeti više kupona
– Nakon preuzimanja, kupon možete štampati nalaziće se u “Download folderu”na vašem telefonu ili računaru
– Ponuda obuhvata: Osvežavajući Antiage tretman sa lifting masažom lica, vrata i dekoltea + maska prema tipu kože
– Sa priloženim kuponom iznos od 350rsd plaćate na licu mesta našem partneru
– Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja, a najkasnije do 31.08.2019.
– Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite salon i pomerite zakazani termin, inače će Vam se kupon računati kao iskorišćen
– Obavezno poneti odštampan BLIC kupon 
– Neophodno je zakazivanje
– Telefon za informacije i  zakazivanje tretmana:011/38 62 207, 064/640 81 69
– Radno vreme: od 10h do 21h svim danima osim nedelje
– Adresa: Ruzveltova 10, Palilula, Beograd


* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona

TAGOVI: Palilula

Drage  dame, lepota se može dostići i mora se pažljivo negovati. U našem studiu uz stručno i ljubazno osoblje, a u izuzetno prijatnom ambijentu, možete dobiti vrhunsku uslugu iz oblasti nege lica i tela. Klasična i dekorativna kozmetika:- sve vrste ulepšavanja i nege noktiju- manikir i pedikir- depikacija šećernom pastom- klasični i napredni tretmani lica Aparativna kozmetika:- epilacija za žene i muškarce- fotorejuvenacija- uklanjanje kapilara, pega i fleka- mikrodermoabrazija- radiotalasni lifting lica i tela kao i - radiotalasni lifting,topljenje masti i celulita nogu ili stomaka- ultrazvučna kavitacija- elekromišićna stimulacija U Studiu Viktorija radimo i masaže kao što su: - Relax masaža i shiatsu glave za oba pola- Havajska masaža za oba pola- Terapeutska masaža celog tela i yumiho za oba pola- Masaža stopala Radno vreme: od 10h do 21h svim danima osim nedelje DOBRODOŠLI!!!