opusti - kuponi - anticelulit masaza - Moj kupon
Stari Grad

Anticelulit masaža nogu sa termo ili krio kremom za razbijanje celulita!

790 rsd 1.600rsd
Ističe 19.10.2019
Studio za masažu i negu tela Magic hands
Preuzmi kupon

Popust, kuponi – anticelulit masaža nogu sa termo kremom za razbijanje celulita! Stara dobra anticelulit masaža uspešno razbija celulit i masne naslage!

Stara dobra anticelulit masaža, je provereno rešenje, zato smo vam obezbedili sjajnu ponudu: Anticelulit masažu – popust, nogu sa termo ili krio kremom za razbijanje celulita i masnih naslaga, (prirodni preparat bez konzervansa i drugih hemijskih primesa) + termo pakovanje u infracrvenom ćebetu (detox + mrsavljenje)! Iskoristite popust!

Anticelulit masaža je savršen, efikasan, potpuno neškodljiv i zdrav način da uklonite celulit! Osim što razbija slojeve celulita, anticelulit masaža poboljšava i cirkulaciju i hrani i zateže kožu i daje Vam osećaj zadovoljstva što ste se rešili jednog problema!

Infracrveno ćebe blagotvorno deluje  na celulit, kožu, mišićno tkivo, napetost, zglobove, probavu, bolove, imunološki sistem i metabolizma, deluje pozitivno na energetske centre, relaksira i podstiče životnu radost! Podstiče znojenje, cirkulaciju i bolji priliv kiseonika u krv.

Bez muke, postignete ili održite postojeću figuru!


BLIC KUPON
– Jedan kupon važi za jednu osobu
– Možete preuzeti više kupona
– Nakon preuzimanja, kupon možete štampati nalaziće se u “Download folderu”na vašem telefonu ili računaru
Anticelulit lmasaža popust!
Ponuda obuhvata: Profesionalna  Anticelulit masaža nogu sa termo ili krio kremom za razbijanje celulita i masnih naslaga, (prirodni preparat bez konzervansa i drugih hemijskih primesa) + termo pakovanje u infracrvenom ćebetu (detox + mrsavljenje) sa vidljivim reuzultatima
Za svakog klijenta koriste se po dva peškira + folija
UKOLIKO KLIJENT NIJE ZADOVOLJAN -VRAĆAMO NOVAC!
– Sa priloženim kuponom iznos od 790 plaćate našem partneru na licu mesta
– Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja a najkasnije do 19.10.2019.
– Neophodno je poneti odštampan BLIC kupon 
– Obavezno je zakazivanje unapred
– Telefon: 063/46 79 95
– Radno vreme: pon – pet 12h -20h, Sub 10h – 15h, nedelja neradna
– Adresa: Obilicev Venac 18-20, TC Passage, lokal 1/18, Beograd


* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

TAGOVI: Stari Grad

Obilicev Venac 18-20, TC Passage, lokal 1/18
063/46 79 95
Pogledaj na mapi
Studio lepote Magic Hands nalazi se na teritoriji opštine Stari Grad, ulica Obilićev venac 18-20, TC City Passage. Salon je opremljen vrhunskom kozmetikom i prate trendove vezano za negu lica i tela, kao i najnovije tretmane za mršavljenje i oblikovanje tela. U salonu Magic Hands možete uraditi tretmane lica najnovijim preparatima, mezoterapiju lica i tela bez igala. U njihovoj ponudi nalaze se još i masaža lipomasažerom (LPG), takođe i ručna masaža sa vrhunskim kremama, mikrodermoabrazija, tretmani u termo ćebetu, collarium! Usluge salona:- MASAŽE: relax, terapeutska, anticelulit, sportska, aromaterapija, LPG masaža- Limfna drenaža: anticelulit  i terapeutska- Solarijum- Collarijum- Elektrostimulacija- Tretmani lica: biološki tretman, Spa tretman, lifting lica, Byas tretman podmlađivanja kao i masaža lica (ručna, aparativna)- Depilacija- Detoksikacija (infracrveno ćebe)- Tretman mršavljenja i topljenja masnih naslaga Posetite ih i uverite se u kvalitet usluge!