Anticelulit masaža nogu sa termo kremom za 790rsd!

Preuzmi besplatan pdf kupon bez placanja unapred 1600KUPON ISTIČE
790 RSD17/07/2019

Popust-anticelulit masaža nogu sa termo kremom za razbijanje celulita i masnih naslaga + termo pakovanje na infracrvenom ćebetu uz besplatan kupon!

Stara dobra anticelulit masaža je provereno rešenje, zato smo vam obezbedili sjajnu ponudu: Anticelulit masažu nogu sa termo kremom za razbijanje celulita i masnih naslaga,( prirodni preparat bez konzervansa i drugih hemijskih primesa) + termo pakovanje u infracrvenom ćebetu (detox + mrsavljenje)!

Anticelulit masaža je savršen, efikasan, potpuno neškodljiv i zdrav način da uklonite celulit! Osim što razbija slojeve celulita, anticelulit masaža poboljšava i cirkulaciju, hrani i zateže kožu i daje Vam osećaj zadovoljstva što ste se rešili jednog problema!

Infracrveno ćebe blagotvorno deluje  na celulit, kožu, mišićno tkivo, napetost, zglobove, probavu, bolove, imunološki sistem, metabolizma, deluje pozitivno na energetske centre, relaksira i podstiče životnu radost! Podstiče znojenje, cirkulaciju i bolji priliv kiseonika u krv.

Bez muke, postignete ili održite postojeću figuru!


BLIC KUPON
– Jedan kupon važi za jednu osobu
– Možete preuzeti više kupona
– Nakon preuzimanja, kupon možete štampati nalaziće se u “Download folderu”na vašem telefonu ili računaru
– Ponuda obuhvata profesioanlnu anticelulit masaža nogu sa termo kremom za razbijanje celulita i masnih naslaga,( prirodni preparat bez konzervansa i drugih hemijskih primesa) + termo pakovanje u infracrvenom ćebetu (detox + mrsavljenje) sa vidljivim reuzultatima
Za svakog klijenta koriste se po dva peškira + folija
UKOLIKO KLIJENT NIJE ZADOVOLJAN -VRAĆAMO NOVAC!
– Sa priloženim kuponom iznos od 790 plaćate našem partneru na licu mesta
– Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja a najkasnije do 17.07.2019.
– Neophodno je poneti odštampan BLIC kupon 
– Obavezno je zakazivanje unapred
– Telefon: 063/46 79 95
– Radno vreme: pon – pet 12h -20h, Sub 10h – 15h, nedelja neradna
– Adresa: Obilicev Venac 18-20, TC Passage, lokal 1/18, Beograd

* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

TAGOVI: Stari Grad

Adresa : Obilicev Venac 18-20, TC Passage, lokal 1/18
Telefon : 063/46 79 95
Pogledaj na mapi
Studio lepote Magic Hands nalazi se na teritoriji opštine Stari Grad, ulica Obilićev venac 18-20, TC City Passage. Salon je opremljen vrhunskom kozmetikom i prate trendove vezano za negu lica i tela, kao i najnovije tretmane za mršavljenje i oblikovanje tela. U salonu Magic Hands možete uraditi tretmane lica najnovijim preparatima, mezoterapiju lica i tela bez igala. U njihovoj ponudi nalaze se još i masaža lipomasažerom (LPG), takođe i ručna masaža sa vrhunskim kremama, mikrodermoabrazija, tretmani u termo ćebetu, collarium! Usluge salona:- MASAŽE: relax, terapeutska, anticelulit, sportska, aromaterapija, LPG masaža- Limfna drenaža: anticelulit  i terapeutska- Solarijum- Collarijum- Elektrostimulacija- Tretmani lica: biološki tretman, Spa tretman, lifting lica, Byas tretman podmlađivanja kao i masaža lica (ručna, aparativna)- Depilacija- Detoksikacija (infracrveno ćebe)- Tretman mršavljenja i topljenja masnih naslaga Posetite ih i uverite se u kvalitet usluge!