Beogad - popusti , Anticelulit masaža - Moj kupon.
Palilula

Anticelulit masaža od 30 min za 799rsd uz besplatan kupon!

799 rsd 1.150rsd
Kupon je istekao 01.09.2019
At the Stars

Anticelulit masaža popust! Iskoristite sjajan popust uz besplatan blic kupon u centru grada i rešite se celulita! Anticelulit masaža će celulit vidno smanjiti, a kožu zategnuti!

Celulit zna da bude veoma uporan i mora da se „napadne“ na svim frontovima, a jedna od najdelotvornijih metoda je – ručna masaža sa posebnim pokretima za razbijanje celulita, koja će celulit vidno smanjiti, noge lepo oblikovati , kožu zategnuti i učiniti elastičnijom i znatno poboljšati perifernu cirkulaciju.

Ovo je svakako jedan od najprirodnijih načina za uklanjanje celulita, odnosno za oslobađanje tela od toksina nagomilanih u masnim naslagama. Stručni tim kozmetičkog salona ističe da je za postizanje najboljih rezultata potrebno da se pridražavamo i određenih pravila nakon masaže kao što je unošenje što veće količine tečnosti i smanjenje unosa kuhinjske soli.

Oblikujte svoje noge po fantastičnoj ceni u salonu At the Stars! Neka i vaše telo bude savršeno!

BLIC KUPON
– Jedan kupon važi za jednu osobu
– Možete preuzeti više kupona
– Nakon preuzimanja, kupon možete štampati nalaziće se u “Download folderu”na vašem telefonu ili računaru
– Ponuda obuhvata: ručna anticelulit masažu u trajanju od 30 minuta
– Sa priloženim kuponom iznos od 799rsd plaćate na licu mesta našem partneru
– Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja, a najkasnije do 01.09.2019.
– Ukoliko niste u mogućnosti da dođete u zakazano vreme, potrebno je 2 dana ranije da otkažete i prezakažete termin, u suprotnom će se kupon tretirati iskorišćenim
– Obavezno poneti odštampan BLIC kupon
– Neophodno je zakazivanje unapred
– Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite ordinaciju i pomerite zakazani termin, inače će vam se kupon računati kao iskorišćen
– Telefon za informacije i zakazivanje: 060/422 67 11
– Radno vreme pon-pet od 09-18h, subota od 09-16h.
– Adresa: Bulevar despota Stefana 86, Beograd, opština Palilula


* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

TAGOVI: Palilula

Nalazimo se na adresi Bulevar despota Stefana 86, Beograd, opština Palilula. U službi vaše lepote, naš stručni tim nastoji da svojim radom dovede do savršenstva kožu vašeg lica i tela. Nudimo vam na jednom mestu široku paletu kozmetičkih usluga koje će probudite vašu ženstvenost i lepotu..Naše stručno osoblje će se pobrinuti da zablistate, budete ponosni i srećni sa svojim novim izgledom. Dodjite da zajedno postignemo vaš cilj!