Anticelulit masaža od 30 min za 799rsd uz besplatan kupon!

1867
Beogad - popusti , Anticelulit masaža - Moj kupon.Lepota - Popusti - Beogad! Anticelulit masaža - Akcije! Besplatni kuponi na sajtu Moj kupon! Iskoristi popust za anticelulit masaža uz besplatan kupon - bez registracije!
Preuzmi besplatan pdf kupon bez placanja unapred 1150KUPON ISTIČE
799 RSD01/09/2019

Anticelulit masaža popust! Iskoristite sjajan popust uz besplatan blic kupon u centru grada i rešite se celulita! Anticelulit masaža će celulit vidno smanjiti, a kožu zategnuti!

Celulit zna da bude veoma uporan i mora da se „napadne“ na svim frontovima, a jedna od najdelotvornijih metoda je – ručna masaža sa posebnim pokretima za razbijanje celulita, koja će celulit vidno smanjiti, noge lepo oblikovati , kožu zategnuti i učiniti elastičnijom i znatno poboljšati perifernu cirkulaciju.

Ovo je svakako jedan od najprirodnijih načina za uklanjanje celulita, odnosno za oslobađanje tela od toksina nagomilanih u masnim naslagama. Stručni tim kozmetičkog salona ističe da je za postizanje najboljih rezultata potrebno da se pridražavamo i određenih pravila nakon masaže kao što je unošenje što veće količine tečnosti i smanjenje unosa kuhinjske soli.

Oblikujte svoje noge po fantastičnoj ceni u salonu At the Stars! Neka i vaše telo bude savršeno!

BLIC KUPON
– Jedan kupon važi za jednu osobu
– Možete preuzeti više kupona
– Nakon preuzimanja, kupon možete štampati nalaziće se u “Download folderu”na vašem telefonu ili računaru
– Ponuda obuhvata: ručna anticelulit masažu u trajanju od 30 minuta
– Sa priloženim kuponom iznos od 799rsd plaćate na licu mesta našem partneru
– Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja, a najkasnije do 01.09.2019.
– Ukoliko niste u mogućnosti da dođete u zakazano vreme, potrebno je 2 dana ranije da otkažete i prezakažete termin, u suprotnom će se kupon tretirati iskorišćenim
– Obavezno poneti odštampan BLIC kupon
– Neophodno je zakazivanje unapred
– Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite ordinaciju i pomerite zakazani termin, inače će vam se kupon računati kao iskorišćen
– Telefon za informacije i zakazivanje: 060/422 67 11
– Radno vreme pon-pet od 09-18h, subota od 09-16h.
– Adresa: Bulevar despota Stefana 86, Beograd, opština Palilula


* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

TAGOVI: Palilula

Website : https://www.facebook.com/pages/At-the-STARS-Studio/468639459874851?sk=info&tab=page_info Adresa : Bulevar despota Stefana 86, Beograd, opština Palilula
Telefon : 060/3246654
Pogledaj na mapi
Nalazimo se na adresi Bulevar despota Stefana 86, Beograd, opština Palilula. U službi vaše lepote, naš stručni tim nastoji da svojim radom dovede do savršenstva kožu vašeg lica i tela. Nudimo vam na jednom mestu široku paletu kozmetičkih usluga koje će probudite vašu ženstvenost i lepotu..Naše stručno osoblje će se pobrinuti da zablistate, budete ponosni i srećni sa svojim novim izgledom. Dodjite da zajedno postignemo vaš cilj!