Anticelulit paket po izboru – ShockWave + presoterapija + Tecar tretman!

popust
-45%
14.500 rsd
8.000 rsd
Kupon ističe za
-
Platite na licu mesta i uštedite 6.500 rsd
Mobilni kupon

Ovaj kupon možete da iskoristite i bez štampanja.

Preuzmite kupon na mobilni telefon i pokažite ga prilikom posete.

Celulit je jedna od onih neprijatnosti koja ne zaobiđe gotovo ni jednu ženu. Ukoliko ste imali sreće da ste nasledili dobru genetiku, vaše telo će dugo ostati vitko a koža čvrsta i glatka. Pored genetike, vaše svakodnevne navike su ponajviše zaslužne za izgled i zdravlje vašeg tela. Grehovi poput nekretanja, nezdrave ishrane, cigareta, alkohola, će kad tad izbiti ispod kože pretvarajući njenu glatku svilenu strukturu u hrapavu pomorandžinu koru.

TECAR aparat predstavlja inovativnu metodu lečenja celulita, strija i ožiljaka. Tecar proizvodi talas koji prodire duboko kroz kožu i doseže do fibroznih tvorevina nastalih oko vezivnog tkiva, koja su ujedno i najveći razlog stvaranja celulita. Akustični talas podstiče proizvodnju kolagena, a time dolazi do opuštanja i razbijana stvrdnutih vlakana što vraća glatkoću koži i daje joj zategnuiji izgled, a ujedno se oslobađaju začepljene masti, voda i toksini. Ovaj proces stimuliše nerve i povećava protok krvi u tretiranim oblastima, što proizvodi sveže i deblje lance kolagena koji kožu čine dodatno zategnutijom i glatkom. Akustični talasi ujedno ojačavaju kožu, koja tako ojačana, ne dozvoljava celulitu da prodre u nju i stvori onaj dobro poznati efekat narandžine kore. Akustični talasi izazivaju vibriranje vezivnog tkiva u području koje se tretira, oni pospešuju izgled kože tako što utiču na to da se vezivno tkivo isteže i poveća svoju elastičnost. U 90% slučajeva povećanje elastičnosti kože traje i do tri meseca nakon što se završi sa tretmanom. Tretman je brz, efikasan, neinvazivan i bezbolan.

SHOCKWAVE (Acoustic Wave Therapy ili RWT- terapija udarnim talasima) je trenutno jedan od najpopularnijih anticelulit tretmana u svetu. Nakon višedecenijske primene u medicini (urologija od 1980-te za razbijanje kamena u bubregu, fizikalna medicina od 1990-te za tretiranje ortopedskih stanja, razbijanje kalcifikata, saniranje povreda ligamenata) ova fantastična metoda nalazi svoje mesto i u oblasti estetske medicine, jer su uočene pozitivne promene u izgledu kože i celulita kod žena. Radijalni udarni talasi su zapravo akustični talasi koji se u telo uvode u vidu visokofrekventnih oscilacija, prodirući duboko kroz kožu, sve do vezivnog tkiva. Kod uznapredovalog stadijuma celulita dolazi do zadržavanja metaboličkih produkata i velikih molekula proteina u tkivu, što dovodi do zadebljanja vezivnog tkiva i stvaranja fibroze.

Presoterapija je mehanička terapija limfne drenaže i jedan je od tretmana koji ćete obožavati, jer relaksira, obnavlja i čini da se osećate preporođeno kao posle najbolje masaže, samo još bolje od toga! Poboljšava rad limfnog sistema, što znatno ubrzava opšti metabolizam organizma, detoksikuje organizam, razgrađuje i smanjuje celulitne i masne naslage i izbacuje višak tečnosti iz organizma, što direktno smanjuje otok nogu ili nadutost tela uopšte. Osećaj nakon presoterapije izvanredan – maksimalna opuštenost i lakoća u mišićima. Nakon nekoliko tretmana znatno se ublažavaju tegobe loše cirkulacije, teških i otečenih nogu i hroničnog umora. Problem celulita i viška masnih naslaga je drastično smanjen, dok je koža zahvaljujući preosterapiji elastičnija i čvršća. Sportisti se posebno osećaju relaksirano nakon intenzivnih treninga, jer ovaj tretman regeneriše mišiće zahvaljujući oksidativnoj razmeni materija u ćelijama koja doprinosi bržem oporavku tkiva.


BLIC KUPON

Ponuda obuhvata:

 • Anticelulit paket po izboru

Možete se opredeliti za jednu od ponuđenih opcija:

 1. Tri ShockWave tretmana (12.000 udaraca) i dve presoterapije u trajanju od 30 minuta za 8.000 rsd
 2. Tri TECAR tretmana u trajanju od 20 minuta i dve presoterapije u trajanju od 30 minuta za 8.600
 3. Pet ShockWave tretmana (12.000 udaraca) i tri presoterapije GRATIS u trajanju od 30 minuta za 12.500 rsd
 4. Deset ShockWave tretmana (12.000 udaraca) i šest presoterapije GRATIS u trajanju od 30 minuta za 25.000 rsd

 

Kako se koristi kupon

 • Nakon preuzimanja, kupon će se nalaziti u „Download folderu“ na vašem telefonu ili računaru
 • Kupon sačuvajte na mobilni telefon i ponesite sa sobom
 • Pri dolasku, pokažite vaš kupon i platite uslugu  rsd ili  rsd ili 8.000 rsd ili 8.600 rsd ili 12.500 rsd ili 25.000 rsd (zavisno od opcije za koju se opredelite)

Uslovi kupona

 • Jedan kupon važi za jedan tretman maderoterapije regije po izboru
 • Možete preuzeti više kupona
 • Kupon važi od trenutka preuzimanja do 19.11.2023.
 • Neophodno je zakazivanje. Ukoliko niste u mogućnosti da dođete u zakazano vreme, potrebno je blagovremeno otkazati i zakazati nov termin, u suprotnom ce se kupon tretirati iskorišćenim

Kontakt podaci

 • The Balance Health Center
 • Slavujev venac 3, Beograd
 • Telefon: 063/255 448 ili 064/42 39 122
 • Radno vreme: Pon-Pet 12-20h, Subota 10-18h

Radno vreme, raspoloživost kapaciteta, zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!