Autoklime: Dezinfekcija i antibakterijsko čišćenje autoklime za 1999rsd!

Beograd - autoklime - popust - moj kuponAutoklime - popusti za servis i dezinfekciju auto klime! Auto servisi nude uslugu dezinfekcije, servisiranja dopunu freona u vasoj autoklimii. Uz besplatan kupon ostvari popust - Moj kupon!
Preuzmi besplatan pdf kupon bez placanja unapred 2700KUPON ISTIČE
1999 RSD17/09/2019

Autoklime – popust uz besplatan kupon za dezinfekciju, antibakterijsko i antialergijsko čišćenje autoklime – popust na Novom Beogradu

Iako vam se čini da vaša auto klima perfektno radi, na nešto bi ipak trebalo obratiti pažnju. Naime, ukoliko odavno niste izvršili njeno temeljno čišćenje, gotovo je sigurno da su se bakterije razmnožile u njenoj blizini i da će vrlo uskoro neprijatni mirisi početi da se šire Vašim automobilom, kada pustite auto klimu u rad.

Na pravilan rad klima uređaja nepovoljno deluju industrijska zagađenja, izduvni gasovi automobila a bitan faktor predstavljaju i nikotin i polen kao i mikroorganizmi i bakterije koje se neminovno stvaraju u sistemu za ventilaciju sa stalnom tendencijom rasta te ih je neophodno redovno odstranjivati antibakteriskim sredstvom za dezinfekciju auto klime i kako se ne bi raspršivali u kabinu vozila i dospevali do vazduha putnika.

Zagađen vazduh u kabini vozila može da dovede do bakterijske infekcije, alergijskih reakcija, iritacije očiju i raspiratornog sistema i neželjenih neprijatnih mirisa.

Kako biste izbegli ovu neprijatnost vodimo vas do servisa za auto klime Sale koji vam je ovom prilikom obezbedio fenomenalnu uslugu po fenomenalnoj ceni.

Očekujemo Vas u naš profesionalni klima servis!


BLIC KUPON
– Jedan kupon važi za jedan automobil
– Možete preuzeti više kupona
– Nakon preuzimanja, kupon možete štampati nalaziće se u “Download folderu”na vašem telefonu ili računaru
– Ponuda obuhvata: Kompletnu dezinfekciju, antibakterijsko i antialergijsko čišćenje autoklime 
 Uz priloženi kupon iznos od 1999rsd plaćate našem partneru na licu mesta
– Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja, a najkasnije do 17.09.2019.
– Poneti sa sobom odštampan BLIC kupon 
– Neophodno je zakazivanje minimum jedan dan ranije
– Telefon: 062/254 914
– Radno vreme: pon-pet od 08-19h, subota od 08-18h
– Adresa: Majevička 2a (u blizini Sportsog centra 11.april) Novi Beograd


 * Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona
TAGOVI: Novi Beograd

Website : http://www.autoklimesale.com/ Adresa : Majevička 2a, Novi Beograd
Telefon : 062/254914
Pogledaj na mapi
PROFESIONALNI KLIMA SERVIS SALE nalazi se u Novom Beogradu u ulici Majevička 2a, u neposrednoj blizini KBC Bežanijska Kosa i Sportskog centra 11. april Višegodišnje iskustvo u servisiranju auto klima! Vršimo sve vrste popravki auto klima na putničkim vozilima, kao i na teretnim, i vozilima specijalne namene. Upotrebljavamo savremene servisne stanice, alate i tehnike prilikom servisiranja, a u cilju kvalitetnijeg, bržeg i efikasnijeg pružanja usluga. BESPLATNA PROVERA AUTOKLIME-PROVERA SISTEMA ZA SAMO 5 MINUTA NAJSAVREMENIJIM APARATIMA! U Servisu autoklime pružamo sledeće usluge: REMONT KOMPRESORA, ALUMINIJUMSKO ZAVARIVANJE HLADNJAKA, IZRADA CEVI, popravka i održavanje uređaja i sistema grejanja i ventilacije, punjenje sistema, dezinfekcija sistema. Vršimo dezinfekciju i antibakterijko čišćenje kima WAECO (Air-Con Refresh) sistemom sa garancijom od 2 godine. Besplatna provera akumulatora i grejača motora, kao i provera antifriza. Za sve informacije i zakazivanje termina za punjenje i servis auto klime kontaktirajte nas putem telefona 062/254-914