Beograd - fizikalna terapija, Moj kupon
Savski Venac

Besplatan pregled fizijatra, fizikalna terapija ultrazvukom i strujom!

900 rsd 6.000rsd
Ističe 07.11.2019
Poliklinika Gracia Medika
Preuzmi kupon

Beograd-Savski Venac popust 90%, Fizikalna terapija ultrazvukom i strujom i pregled fizijatra! Iskoristite sjajan popust. Fizikalna terapija- mislite na vreme!

Fizijatrija je jedna od grana medicine gde je zaista neophodno reagovati odmah, pa smo se stoga odlučili da klijentima predstavimo odličnu ponudu po izuzetno povoljnoj ceni. U pitanju je pregled lekara specijaliste fizikalne medicine i rehabilitacije (fizijatra) uz dve fizikalne terapije za samo 900 din.
Svi mi koji imamo problema sa kičmom i zglobovima, bolove u leđima, ramenima, laktovima, kolenima, kukovima i sl. i znamo koliko je teško obavljati osnvne dužnosti pod bolovima. Dešava se da se ne javimo lekaru kada imamo bolove zbog dugog čekanja, zakazivanja itd. Neretko se dešava da nam do tada tegobe već prođu, ili se odlučujemo za skupe intervencije u privatnim ordinacijama. Fizikalni pregled obavlja lekar specijalista fizikalne medicine i rehabilitacije gde se stiče uvid u stanje lokomotornog aparata kao i opšte stanje pacijenta. Nakon utvrđivanja stanja pacijenta i postavljanja dijagnoze pravi se individualni plan lečenja i rehabilitacije pacijenta, poštujući zdravstvene protokole i medicinske preporuke.
Lečenje u renomiranoj privatnoj ordinaciji ne mora da bude skupo, a to vam omogućava vaša Gracia Medika!
Priuštite sebi pravi tretman kod fizijatra

_____________________________________________________________________

BLIC KUPON

 • Jedan kupon važi za jednu osobu
 • Možete preuzeti više kupona
 • Nakon preuzimanja, kupon možete štampati nalaziće se u “Download folderu”na vašem telefonu ili računaru
  Ponuda obuhvata: besplatan pregled fizijatra sa 2 fizikalne terapije ultrazvukom i strujom
  Sa priloženim kuponom uslugu u iznosu od 900rsd plaćate na licu mesta našem partneru
  Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja, a najkasnije do 07.11.2019.
 • Obavezno poneti odštampan BLIC kupon
 • Neophodno je zakazivanje
 • Radno vreme pon-pet od 08-21h subota od 09-15h
 • Adresa: Koče Popovića br. 7 (bivša Zagrebačka)
 • Telefon: 011/ 3285-140, 011/3285-145, 060/4414-350, 060/4414353

* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupon

TAGOVI: Savski Venac

http://graciamedika.com/
Koče Popovića br. 7 (bivša Zagrebačka)
011/3285-140
Pogledaj na mapi
Poliklinika Gracia Medika je zdravstvena ustanova u kojoj je svim doktorima i medicinskom kadru etika prvo načelo rada, kako u pristupu pacijentima,tako u svim fazama terapije. Uz primenu najsavremenije tehnologije i najviših međunarodnih standarda našim pacijentima nudimo: - kompletnu zdravstvenu zaštitu i prevenciju-rano otkrivanje bolesti - specijalnu preventivnu zaštitu za grupacije stanovništva izloženog povećanom riziku oboljevanja u skladu sa posebnim programom preventive, kao i ekspertske preglede uglednih profesora Medicinskog fakulteta u Beogradu i poznatih lekara Beogradskih bolnica, intervencije i konsultacije lekara svih specijalnosti. Primenom najsavremenijih tehnologija i najviših medicinskih standarda, Poliklinika Gracia Medika doprinosi Vašem zdravijem životu, a kroz svoje odgovorno poslovanje i kvalitetnijoj brizi o pacijentima. Dizajnirani ambijent i ljubazno osoblje stvaraju prijatnu i blagu atmosferu u našoj Poliklinici. Oprema koja se koristi u radu je sertifikovana, inovativna i prilagođena za rad kako bi naši lekari na najbrži, najsigurniji i najprecizniji način utvrdili dijagnozu. Poliklinika Gracia Medika je svojom lokacijom u Centru grada, lako dostupna iz svih delova grada. Svi zaposleni u našoj ustanovi, registrovanoj za primarnu zdravstvenu zaštitu, rade u skladu sa Zakonom o zdravstvenoj zaštiti Republike Srbije, isključivo sa odraslom populacijom (pacijenti stariji od 18 godina). Posvećeni smo Vašim potrebama, raspoloživom vremenu i zahtevima.