Lepota, popust. Brazilska depilacija toplim voskom. Moj kupon
Palilula

Brazilska depilacija toplim voskom! Učinite vašu kožu nedoljivom!

599 rsd 1.200rsd
Ističe 22.10.2019
At the Stars
Preuzmi kupon

Depilacija, popust! Učinite vašu kožu nedoljivom! Brazilska depilacija toplim voskom  uz besplatan kupon popust 50%.

Zadovoljni ste sa svojim telom, ali one dosadne dlačice se uvek ponavljuju i skrivaju vašu neponovljivu lepotu. Vaša koža na dodir nije glatka već hrapava i neprohodna, njena površina ne deluje senzualno i ne poziva na dodir.

Priuštite sebi tretman brazilske depilacije toplim voskom i rešite se dlačica na duže vreme. Imati svilenkastu kožu bez dosadnih dlačica postao je standard za svaku ženu koja drži do sebe, ne samo zbog estetskog značaja već i higijenski. Zaboravite na brijače. Postupak depilacije se obavlja uz pomoć voska koji se nanosi u smeru rasta dlake, a skida se brzim potezima u suprotnom smeru od rasta dlačica. Prilikom brazilske depilacije koristi se vosak za jednokratnu upotrebu. Zato pravac u salon At the Stars, nemojte dopustiti da budete nezadovoljni sa onim što možete promeniti.

Posetite salon At th Stars, prepustite se profesionalciama! U prijatnom ambijentu učinite vašu kožu nedoljivom i glatkom!


BLIC KUPON
– Jedan kupon važi za jednu osobu
– Možete preuzeti više kupona
– Nakon preuzimanja, kupon možete štampati nalaziće se u “Download folderu”na vašem telefonu ili računaru
– Ponuda obuhvata brazilsku depilaciju  toplim voskom
– Sa priloženim kuponom iznos od 599rsd plaćate na licu mesta našem partneru
– Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja, a najkasnije do 22.10.2019.
– Ukoliko niste u mogućnosti da dođete u zakazano vreme, potrebno je 2 dana ranije da otkažete i prezakažete termin, u suprotnom će se kupon tretirati iskorišćenim
– Obavezno poneti odštampan BLIC kupon
– Neophodno je zakazivanje unapred
– Telefon za informacije i zakazivanje: 060/324 66 54
– Radno vreme pon-pet od 09-18h, subota od 09-16h
– Adresa: Bulevar despota Stefana 86, Beograd, opština Palilula


* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

TAGOVI: Palilula

Nalazimo se na adresi Bulevar despota Stefana 86, Beograd, opština Palilula. U službi vaše lepote, naš stručni tim nastoji da svojim radom dovede do savršenstva kožu vašeg lica i tela. Nudimo vam na jednom mestu široku paletu kozmetičkih usluga koje će probudite vašu ženstvenost i lepotu..Naše stručno osoblje će se pobrinuti da zablistate, budete ponosni i srećni sa svojim novim izgledom. Dodjite da zajedno postignemo vaš cilj!