Lepota - Beogad, popusti.Brazilska epilacija. Moj kupon
Novi Beograd

Brazilska epilacija najsavremenijim DERMAX RF Light aparatom!

980 rsd 3.000rsd
Ističe 22.12.2019
Preuzmi kupon

Brazilska epilacija, popusti! U beslatan kupon iskoristi popust: brazilska epialcija – trajna laserska epilacija intimne regije na Novom Beogradu popust.

DERMAX RF Light
Najsavremenija ultrazvučna epilacija bez bola i iritacije kože. Kada je reč o uklanjanju dlačica, osnovno pravilo je izbeći oštećenje ćelija kože ili ga svesti na minimum. Za nastanak i opstanak dlake odgovorne su papile i odgovarajući dotok hranljivih materija do papila. Uklanjanje dlačica vrši se uz pomoć laserskog snopa u kombinaciji sa ultra-zvučnim zračenjem i tako se smanjuje dotok hranljivih materija papilama. Iz tretmana u tretman ovo oštećenje dlake postaje sve veće a dlaka koja se pojavljuje nakon epilacije laserom postaje sve tanja i svetlija. Sa oštećenjem korena dlake značajno se usporava i njen rast. Ostale strukture kože laserski zrak ne prepoznaje i kroz njih prolazi bez ikakvog oštećenja. Za pun efekat potrebno je uraditi od 5-8 tretmana.
Aparatom DERMAX RF Light dolazi do bržeg rezultata jer se prva 3 tretmana rade na svega 7-10 dana i tim posupkom se duplo veći broj dlaka uhvati u prvoj fazi rasta, nakon toga se tretmani rade na 3-4 nedelja.
Čekamo vas u Arena estetik studiju!


BLIC KUPON

 • Jedan kupon važi za jednu osobu
 • Možete preuzeti više kupona
 • Nakon preuzimanja, kupon možete štampati nalaziće se u “Download folderu”na vašem telefonu ili računaru
  Ponuda obuhvata: Brailska epilacija, jedan tretman najsavremenijim DERMAX RF Light aparatom
  Za pun efekat neophodno je uraditi od 5-8 tretmana
  Sa priloženim kuponom iznos od 980rsd plaćate na licu mesta našem partneru
  Kupon možete iskoristiti najkasnije do 22.12.2019.
 • Neophodno je zakazivanje 2 dana unapred
 • Ukoliko niste u mogućnosti da dođete u zakazano vreme, potrebno je 2 dana ranije da otkažete i prezakažete termin, u suprotnom će se kupon tretirati iskorišćenim
 • Obavezno poneti odštampan BLIC kupon
 • Zakazivanje na telefon: 064 40 40 450
 • Radno vreme: 10-18 (ponedeljak-petak) 10-16h (subota)
 • Adresa: Antifašističke borbe 18, lokal 9, Novi Beograd

* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

TAGOVI: Novi Beograd

Arena Estetik Centar je etetski studio koji nastoji na svojim klijentima i pacijentima pruži najbolju uslugu iz svake oblasti svoje delatnosti. Svesni su zahteva i potreba svojih klijenata da budu zdravi i lepi, pa su stoga razvili niz usluga koje pružaju uz maksimalnu stručnost u izuzetno prijatnom ambijentu.Usluge koje Arena Estetik Centar pruža su: Epilacija- Kavitacija- Lifting tela i lica- hijaluron i botox, mezoterapija,lipoliza,izbeljivanje zuba,trajna šminka.