BRAZILSKA EPILACIJA za SAMO 980rsd! Iskoristi POPUST 67% uz BESPLATAN KUPON!

Preuzmi besplatan pdf kupon bez placanja unapred 3000KUPON ISTIČE
980 RSD24/05/2019

Jedna od najvećih mora mnogih žena definitivno je uklanjanje neželjenih dlačica. Znamo koliko su vam muka i boli zadale svakom depilacijom… Zato smo za vas pripremili idealnu ponudu – trajnu lasersku epilaciju intimne regije Dermax RF Light aparatom u Arena estetik studiju za samo 980rsd!
DERMAX RF Light, najsavremenija ultrazvučna epilacija bez bola i iritacije kože. Kada je reč o uklanjanju dlačica, osnovno pravilo je izbeći oštećenje ćelija kože ili ga svesti na minimum. Za nastanak i opstanak dlake odgovorne su papile i odgovarajući dotok hranljivih materija do papila. Uklanjanje dlačica vrši se uz pomoć laserskog snopa u kombinaciji sa ultra-zvučnim zračenjem i tako se smanjuje dotok hranljivih materija papilama. Za pun efekat potrebno je uraditi od 5-8 tretmana. Aparatom DERMAX RF Light dolazi do bržeg rezultata jer se prva 3 tretmana rade na svega 7-10 dana i tim posupkom se duplo veći broj dlaka uhvati u prvoj fazi rasta, nakon toga se tretmani rade na 3-4 nedelja. Vazno je napomenuti da ostali laserski sistemi moraju da prave veći razmak između tretmana zbog jačine laserskog snopa koji je često neizdrživo bolan. Pripreme za tretman: Za najbolji efekat, preporučuje se brijanje, trimovanje ili krema za depilaciju, nikako depilacija, električnim epilatorom, ili uklanjanje dlačica pincetom.
Čekamo vas u Arena estetik studiju! Uvereni smo da ćete biti zadovoljni!


BLIC KUPON
– Jedan kupon važi za jednu osobu
– Možete preuzeti više kupona
– Nakon preuzimanja, kupon možete štampati nalaziće se u “Download folderu”na vašem telefonu ili računaru
– Ponuda obuhvata jedan tretman BRAZILSKE EPILACIJE najsavremenijim DERMAX RF Light aparatom
– Za pun efekat neophodno je uraditi od 5-8 tretmana
– Sa priloženim kuponom iznos od 980rsd plaćate na licu mesta našem partneru
– Kupon možete iskoristiti najkasnije do 24.05.2019.
– Neophodno je zakazivanje 2 dana unapred
– Ukoliko niste u mogućnosti da dođete u zakazano vreme, potrebno je 2 dana ranije da otkažete i prezakažete termin, u suprotnom će se kupon tretirati iskorišćenim
– Obavezno poneti odštampan BLIC kupon
– Zakazivanje na telefon: 064 40 40 450
– Radno vreme: 10-18 (ponedeljak-petak) 10-16h (subota)
– Adresa: Antifašističke borbe 18, lokal 9, Novi Beograd


* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

TAGOVI: Novi Beograd

Website : http://www.arenaestetik.rs Adresa : Antifašističke borbe 18, lokal 9
Telefon : 064 40 40 450
Pogledaj na mapi
Arena Estetik Centar je etetski studio koji nastoji na svojim klijentima i pacijentima pruži najbolju uslugu iz svake oblasti svoje delatnosti. Svesni su zahteva i potreba svojih klijenata da budu zdravi i lepi, pa su stoga razvili niz usluga koje pružaju uz maksimalnu stručnost u izuzetno prijatnom ambijentu.Usluge koje Arena Estetik Centar pruža su: Epilacija- Kavitacija- Lifting tela i lica- hijaluron i botox, mezoterapija,lipoliza,izbeljivanje zuba,trajna šminka.