BRAZILSKA DEPILACIJA toplim voskom + GRATIS oblikovanje obrva za samo 599rsd uz BESPLATAN KUPON!

Preuzmi besplatan pdf kupon bez placanja unapred 1200KUPON ISTIČE
599 RSD24/07/2019

Zadovoljni ste sa svojim telom, ali one dosadne dlačice se uvek ponavljuju i skrivaju vašu neponovljivu lepotu. Vaša koža na dodir nije glatka već hrapava i neprohodna, njena površina ne deluje senzualno i ne poziva na dodir.

Priuštite sebi tretman brazilske depilacije toplim voskom i rešite se dlačica na duže vreme. Imati svilenkastu kožu bez dosadnih dlačica postao je standard za svaku ženu koja drži do sebe, ne samo zbog estetskog značaja već i higijenski. Zato pravac u salon At the Stars, nemojte dopustiti da budete nezadovoljni sa onim što možete promeniti.

Učinite vašu kožu nedoljivom!


BLIC KUPON
– Jedan kupon važi za jednu osobu
– Možete preuzeti više kupona
– Nakon preuzimanja, kupon možete štampati nalaziće se u “Download folderu”na vašem telefonu ili računaru
– Ponuda obuhvata brazilsku depilacije toplim voskom +  oblikovanje obrva
– Sa priloženim kuponom iznos od 599rsd plaćate na licu mesta našem partneru
– Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja, a najkasnije do 24.07.2019.
– Ukoliko niste u mogućnosti da dođete u zakazano vreme, potrebno je 2 dana ranije da otkažete i prezakažete termin, u suprotnom će se kupon tretirati iskorišćenim
– Obavezno poneti odštampan BLIC kupon
– Neophodno je zakazivanje unapred
– Telefon za informacije i zakazivanje: 060/324 66 54
– Radno vreme: ponedeljak-subota11-21h, nedelja 12-18h
– Adresa: Bulevar despota Stefana 86, Beograd, opština Palilula

* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

TAGOVI: Palilula

Website : https://www.facebook.com/pages/At-the-STARS-Studio/468639459874851?sk=info&tab=page_info Adresa : Bulevar despota Stefana 86, Beograd, opština Palilula
Telefon : 060/3246654
Pogledaj na mapi
Nalazimo se na adresi Bulevar despota Stefana 86, Beograd, opština Palilula. U službi vaše lepote, naš stručni tim nastoji da svojim radom dovede do savršenstva kožu vašeg lica i tela. Nudimo vam na jednom mestu široku paletu kozmetičkih usluga koje će probudite vašu ženstvenost i lepotu..Naše stručno osoblje će se pobrinuti da zablistate, budete ponosni i srećni sa svojim novim izgledom. Dodjite da zajedno postignemo vaš cilj!